Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Taak? Ale ja słyszałam! Jeszcze przez te moje zakolczykowane i maltretowane przez muzykę non stop uszy co nieco słyszę;)
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Taak? Ale ja słyszałam! Jeszcze przez te moje zakolczykowane i maltretowane przez muzykę non stop uszy co nieco słyszę;)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:eviltong:kolczyki Ci rezonowali w uchich i słyszałaś głosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:upojne chwile ...;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/76579fe8877e3f0d.jpg[/IMG][/URL] [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ejjj ja też chcę dziarę na ręce.. Albo nie! Na plecach... Chyba sobie taką sprawię...
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Możliwe... Przy tylu kolczykach...;)[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka,poka.... ja też mam TYLU kolczyków :loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ALA... dawa to zdjęcie jak NASZA dilerowa ślimta sie z MOIM Pawciem... niech cała Polska widzi... czamu ten rozwód :mad:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka,poka.... ja też mam TYLU kolczyków :loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ALA... dawa to zdjęcie jak NASZA dilerowa ślimta sie z MOIM Pawciem... niech cała Polska widzi... czamu ten rozwód :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja dam całą sesyjkę ....tylko bez reanimacji:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja dam całą sesyjkę ....tylko bez reanimacji:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ups... masz usta->usta???? dawa dawa.. (na emila) :mad:[/COLOR][/FONT][/B]
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dawaj sesyjkę dawaj! a kiedyś swoje ucha pokażę i ja...
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/33/df80850e2659cf3b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/822dc3e68c3a935c.jpg[/IMG][/URL] :mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Rozwodowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/33/5e1d7be3a6efc7f1.jpg[/IMG][/URL] [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahhahaha... łobejż dilerowy Bartku... ja bym sie rozwiodła :roll: [/COLOR][/FONT][/B]
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja też chcę taki tatoo za buziaka;) Nie no teraz to zazdrosna jestem! Ahh i te kolczyki w twarzy... u Pawcia;)
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahhahaha... łobejż dilerowy Bartku... ja bym sie rozwiodła :roll: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....no taaaaa możesz se yno pomarzyć:roll:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Gonitwa']Ja też chcę taki tatoo za buziaka;) Nie no teraz to zazdrosna jestem! Ahh i te kolczyki w twarzy... u Pawcia;)[/quote]:razz:.[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]..no koffana ...dalsza sesja poszła do podziemi ......foty nie do publikacji:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Ja też chcę taki tatoo za buziaka;) Nie no teraz to zazdrosna jestem! Ahh i te kolczyki w twarzy... u Pawcia;)[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue] bijesz sie??? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mój ci ON :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/FONT][/B]
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] bijesz sie??? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mój ci ON :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=Black][/quote] [/COLOR][/FONT] A weź go sobie;) Oddaje walkowerem ;) [FONT=Arial][COLOR=Black][quote name='clockwork'][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/FONT][/B][/quote] okej.. milczę jak grób:diabloti::diabloti: DILERKO a CLOCWORK to mówi, że....
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] bijesz sie??? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mój ci ON :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bier ją na klatę :mad::mad::mad: tak ...to tak specjalnie z tym tattoo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co by Dilerka częściej do Nas przyjeżdżała:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [URL]http://images30.fotosik.pl/33/5e1d7be3a6efc7f1.jpg[/URL] Na maryche to mi to nie wygląda :shake: :evil_lol: Magda weź im daj w łeb :diabloti:
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia'][URL]http://images30.fotosik.pl/33/5e1d7be3a6efc7f1.jpg[/URL] Na maryche to mi to nie wygląda :shake: :evil_lol: Magda weź im daj w łeb :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:komu ma dać w łeb...ja Naszą Magdę dopinguję ...a ty na mła szczujesz:razz: Poprawiony paszkwilek teraz wyglada ćlicznie ...;) [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Lecę się wyspać może w końcu bachorek mnie nie obudzi jutro o siódmej i da ciotce pospać dłużej... ;) :) Dobranoc;*
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nooo tu były troszkie inksze fotki :multi: Dilerko fajniuchny masz tatoo - coo??? Pawcio musiał poprawiać to co Ci w tej dojczlandii zrobili??? :shake:;)
Paula Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]EDIT: nie powiem Wam że.....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No ładnie, ładnie się działo :evil_lol: :grin: [URL]http://images26.fotosik.pl/33/822dc3e68c3a935c.jpg[/URL] nie przeszkadzać Szatanowi w pracy :evil_lol:
e.v.a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 haha ale Pawcio usmiechniety przy tym buziaku :diabloti: witaj nocna podgryzaczko:multi:
Medorowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ha ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]EDIT: nie powiem Wam że.....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Buhahahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Sikammmmmmmmmmmmmmm......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boshhh, uwielbiam Was:loveu::loveu:
malawaszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='madzia i medor'] Boshhh, uwielbiam Was:loveu::loveu:[/quote] Ty weź się uspokój bo już im się całkiem w głowach poprzewraca :evil_lol:
Recommended Posts