e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):a co? nie udalo mi sie?? moj waleniku:loveu: no udało udało;):loveu::evil_lol:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ja mam opuszczone żaluzje więc nie wiem jak tam jest ale raneczkiem sie zgrzałam w bluzełce :pwięc chyba będzie ciepełko.....a mój pies tego nie lubja:placz:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 paula_z napisał(a): http://images27.fotosik.pl/25/6d760f9413e85fbam.jpg Oj, oi ;) Jak mi sie tęskni za tymi na fotce :placz: :loveu: :loveu::loveu::loveu: też Cie kocham ;) Alicjarydzewska napisał(a):melduję sie w sobotę 14 lipca :p po piątku przed niedzielą :cool1: dealer napisał(a): juz dawno jestem wstanieta,bylam z Dilim o 7 na spacerku bo upal mamy i potem nie bede meczyc psa...na razie jest 25 stopni....jedziemy pozniej nad wode...:loveu: wredny babsztyl :angryy::angryy::angryy: też kcem 25 stopni, nawet 35 :placz::placz::placz: ja dziś nie po kjakejsa- ino na kawke.... :multi:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):no udało udało;):loveu::evil_lol: bo ja talent posiadam:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):ja mam opuszczone żaluzje więc nie wiem jak tam jest ale raneczkiem sie zgrzałam w bluzełce :pwięc chyba będzie ciepełko.....a mój pies tego nie lubja:placz: moj tez nie kocha upalow:shake: clockwork napisał(a)::loveu::loveu::loveu: też Cie kocham ;) po piątku przed niedzielą :cool1: wredny babsztyl :angryy::angryy::angryy: też kcem 25 stopni, nawet 35 :placz::placz::placz: ja dziś nie po kjakejsa- ino na kawke.... :multi: kawka razzzzzzzzzzz:diabloti: juz jest 27 stopni...docelowo zapowiadaja 35....i w nastepnym tygodniu nawet 40:crazyeye: umre...stopie sie....
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach skika? dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti:
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam .... http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg jaki potwór bllllleeeeeeeeee
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):buuuu... a u nas tylko 15 :placz: ale za to słonko świeci, co juz jest niewątpliwym dobrodziejstwem :evil_lol: Siemanko Dijejko :multi: sciemnianko Kaska:multi: Pysia napisał(a):A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol: spuszczaj lufta natentychmiast:mad: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam .... http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg jaki potwór bllllleeeeeeeeee ano potwor,zzera mi moje badylki:mad:
Medorowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cie Dijejka;) Nadrobię, nadrobię wszystko w ... niedalekiej przyszłości:loveu::evil_lol:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a): moj tez nie kocha upalow:shake: kawka razzzzzzzzzzz:diabloti: juz jest 27 stopni...docelowo zapowiadaja 35....i w nastepnym tygodniu nawet 40:crazyeye: umre...stopie sie.... :2gunfire::2gunfire: Dilerka... co robisz po niedzieli?? przyjede... za mna wszędzie lezie ziąb , mróz i deszcze.... :angryy::angryy: nie ma kawy- kawa jest dla tych którym grożą odmrożenia :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam .... http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg jaki potwór bllllleeeeeeeeee nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Cie Dijejka;) Nadrobię, nadrobię wszystko w ... niedalekiej przyszłości:loveu::evil_lol: cie przeegzaminuje potem:diabloti: clockwork napisał(a)::2gunfire::2gunfire: Dilerka... co robisz po niedzieli?? przyjede... za mna wszędzie lezie ziąb , mróz i deszcze.... :angryy::angryy: nie ma kawy- kawa jest dla tych którym grożą odmrożenia :razz: nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad: co ja robie po niedzieli???? nie wiem:diabloti: ale moze sie dowiem....i moze ty tez sie dowiesz..i oni sie dowiedza i on sie dowie bo on wie ze ja wiem ze on wie ze ja wiem:loveu:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a): co ja robie po niedzieli???? nie wiem:diabloti: ale moze sie dowiem....i moze ty tez sie dowiesz..i oni sie dowiedza i on sie dowie bo on wie ze ja wiem ze on wie ze ja wiem:loveu: coraz bardziej sie zastanawiam .... czy z Panią wszystko okej...
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a): nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad: bzykal w terrarium ciem:crazyeye:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):coraz bardziej sie zastanawiam .... czy z Panią wszystko okej... milosc ci wszystko wybaaaaaaczyyyyy....smutek zamieni ci w smiech...milosc tak pieknie tlumaczy .....:loveu:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):bzykal w terrarium ciem:crazyeye: ciem, ciem.... kapciem :diabloti:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):milosc ci wszystko wybaaaaaaczyyyyy....smutek zamieni ci w smiech...milosc tak pieknie tlumaczy .....:loveu: nie ma miłości, nie ma litości... gdzie Ty żyjesz dziołcha!!! :crazyeye:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):nie ma miłości, nie ma litości... gdzie Ty żyjesz dziołcha!!! :crazyeye: w swoim wlasnym swiecie, bez zbrodni, zla i gniewu....moj jest ten kawalek podlogiiiii:diabloti:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :razz:bosz....bzykaja ....leją kapciem bez litości , z miłosci i bez ........KWM :loveu:....nic nie rozumię:razz:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:bosz....bzykaja ....leją kapciem bez litości , z miłosci i bez ........KWM :loveu:....nic nie rozumię:razz: albowiem czasy podle som i nic tu do rozumienia ni ma:razz:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):albowiem czasy podle som i nic tu do rozumienia ni ma:razz:to czas to zmienić:diabloti:i umilić sobie żywot:eviltong:
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach skika? dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti: :grin: Witaj utalentowana Ago :multi:
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach skika? dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti: skika?? chyba sika:evil_lol:
Recommended Posts