clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):podanie zostalo przyjete..zostanie rozpatrzone w trybie natychmiastowym 3 miesiecy.:diabloti: prosze o dolaczenie jeszcze uprawnien dziadka na prowadzenie kombajnu:diabloti: ja Cie prosze nie przesadzaj .... :mad::mad:
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):ja Cie prosze nie przesadzaj .... :mad::mad: pros mnie, blagaj....to lubie:diabloti:
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):pros mnie, blagaj....to lubie:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: NIE!!! nigdy nie prosze i nie błagam... ZAPRASZAM i już :mad::mad::mad: a Ty przyjeżdżaj i już....
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Werka napisał(a):ale żeś stanowcza/y clokcwok... :diabloti: :cool3: A.... stanowcza!!! twarda sztuka ze mnie jedyne o co moge teraz błagać i prosić to o lato... ale kogo ??? :roll::roll:
Akadna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):A.... stanowcza!!! twarda sztuka ze mnie jedyne o co moge teraz błagać i prosić to o lato... ale kogo ??? :roll::roll: jak to kogo? słoneczko prosić!!:Cool!: :shiny:
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Werka napisał(a):jak to kogo? słoneczko prosić!!:Cool!: :shiny: okej... SŁONECZKO proszę cie.... wychyl tą swoją fejs i pośladki zza tych chmur bo jak nie..... to ja sie tak nie bawie :evil_lol::evil_lol:
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):A.... stanowcza!!! twarda sztuka ze mnie jedyne o co moge teraz błagać i prosić to o lato... ale kogo ??? :roll::roll: wyslij podanie i trzy zdjecia topless.....i zgode od burmistrza na hodowle kundli:diabloti:
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):wyslij podanie i trzy zdjecia topless.....i zgode od burmistrza na hodowle kundli:diabloti: jak ja wyskocze toples to mnie zaaresztują :diabloti: na kundla nie trza zezwolenia :eviltong:
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):jak ja wyskocze toples to mnie zaaresztują :diabloti: na kundla nie trza zezwolenia :eviltong: wyskocz topless..plisss..nawet juz te kaucje zaplace tylko niech mi to bedzie dane uwidziec:diabloti:
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):ZAPRASZAM CIĘ 28.07.!!! Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. wedle życzenia do podania dołączam 3 zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :po masz ...skąś znam tę osóbkę;)
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 UWAGA zagadka:razz: co to jest?????...po wodzie plywa i kaczka sie nazywa?:diabloti:
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: NIE!!! nigdy nie prosze i nie błagam... ZAPRASZAM i już :mad::mad::mad: a Ty przyjeżdżaj i już.... :razz:...czy ja nieśmiało mogę się podłaczyć .....Aga ...przyjedź;)
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Werka napisał(a):yyyy... prezydent?? :grins: niee:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...czy ja nieśmiało mogę się podłaczyć .....Aga ...przyjedź;) podlacz sie:loveu:
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dealer napisał(a): podlacz sie:loveu:...siem podłączyłam....;)
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):autka i samolocik:) nie mój samolocik- mój jest różowy- Dilerowa machałam Ci ostatnio jak lecielim nad dilerową krainą :loveu:
agbar Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):nie mój samolocik- mój jest różowy- Dilerowa machałam Ci ostatnio jak lecielim nad dilerową krainą :loveu: widzialam jak sie wychylalas z okienka:diabloti:
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):nie mój samolocik- mój jest różowy- Dilerowa machałam Ci ostatnio jak lecielim nad dilerową krainą :loveu:ooo to nie zrzuciłas zawiniątka Dilerowej:razz:.....trzeba było .sciepać cokolwiek;)...prezencik:loveu:
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hello Aga :multi: Witaj wśród żywych :loveu: Ale widzę, że szybko doszłaś do siebie po milusim nawiedzeniu domku :evil_lol:
Recommended Posts