Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']no to fajnie. A kase oczywiście za szczepienia wziela?[/QUOTE]

Nie...... za szczepienie miała zapłacić sama. Mniejsza z tym. W każdym bądź razie Staszek ma już to szczepienie i to jest najważniejsze ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport zostaje przeniesiony na przyszły weekend.

Jutro napisze więcej. ;)

Nie ma co czekac, trzeba kupić Staszkowi Arthroflex. Mam nadzieję, że to Mu złagodzi ten ból... biedny...

Posted

Obraczus a rozmawiałaś z Agatą o tym szczepieniu?
Tak pomagała i pomagała i w końcu nie miała odwagi przeznac się, że nie zaszczepiła?

Posted

Dostałam pw w sprawie Stasia, przepraszam ze teraz dopiero odpowiadam, ale nie wyrabiam. Przykro mi ale nie mogę nic finansowo juz zaoferować. Trzymam kciuki za Staszka, a dla was wszystkich ludzie składam ukłony że tak się o niego troszczycie i takie wielkie serducha macie.

Posted

[quote name='Awit']Obraczus a rozmawiałaś z Agatą o tym szczepieniu?
Tak pomagała i pomagała i w końcu nie miała odwagi przeznac się, że nie zaszczepiła?[/QUOTE]

Acha, szkoda słów. Kasę tez obiecywała, ale wiesz. To ten typ, który potrzebuje byc dowartościowany przez innych ;) a potem nie wywiązuje się ;)

Najwazniejsze, że Staszek w przyszły weekend pojedzie do Hoteliku wspanialego.

Posted

[quote name='Anja2201']A ja chciałam nieśmiało zapytać czy moja deklaracja dotarła ? Wysyłałam za dwa miesiące .[/QUOTE]

Tak dziękujęmy pięknie.:) wszystkie wpłaty są aktualizowane w 3 poście wątku.

Posted

Dzisiaj zamówię Staszkowi lekarstwo, jutro najpóźniej w pon powinno doteć.

jesli chodzi o wpłaty to wszystkie na bieżąco aktualizują własnie w 3 poście :)

Wpłyneła wpłata od Bjutki - dziekuję!!! :)

Posted

[quote name='Szarotka']O biedny Staszek :(:( mam nadzieje, ze mu sie poprawi :):)[/QUOTE]

Czytałam bardzo wiele opinii, że lek pomógł nawet w przypadkach niedowładu tylnich łapek. Mam nadzieje, ze u Staszka zaswieci w koncu słonko.

Posted

[quote name='obraczus87']
Niestety nie mam dobrej wieści. dzisiaj Staszek utykał na tylną łapinke.... mam nadzieje ze arthroflex pomoze.......[/QUOTE]

Musi pomóc!!!

Chorobka - Staszku bierz się chłopie w garść, zdrowiej i zmykaj do nowego domku, takiego najlepszego. Zobacz ile tu cioteczek kciukasy zaciska

Posted

A czy Staszek wogóle był zdiagnozowany na tą łapkę? Może to jakies zmiany zapalne w stawie, stawach?
Może potrzebuje serii zastrzyków sterydowych, p.zapalnych i na jakiś czas zmiany przestaną dokuczać?

Posted

[quote name='tripti']a ten hotelik jest prowadzony przez weterynarza? dobrze zrozumiałam? jak tak, to naprawdę idealnie:)[/QUOTE]

Z tego co zrozumiałam to tak :) a jesli nie przez weta, to hotel jest pod okiem weta 24h :)