obraczus87 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='kizimizi']no to fajnie. A kase oczywiście za szczepienia wziela?[/QUOTE] Nie...... za szczepienie miała zapłacić sama. Mniejsza z tym. W każdym bądź razie Staszek ma już to szczepienie i to jest najważniejsze ;) Quote
Cantadorra Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zapraszam na bazarek dla suni ON: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182878-Bob-Budowniczy-Ciaza-i-Karmienie-piersia-Blues-Brothers-Dla-Malej-do-20-04?p=14396043#post14396043[/URL] Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Transport zostaje przeniesiony na przyszły weekend. Jutro napisze więcej. ;) Nie ma co czekac, trzeba kupić Staszkowi Arthroflex. Mam nadzieję, że to Mu złagodzi ten ból... biedny... Quote
Plicha Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Biedny Stasio :( ale wyleczymy go i bedzie dobrze :) Quote
Awit Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Obraczus a rozmawiałaś z Agatą o tym szczepieniu? Tak pomagała i pomagała i w końcu nie miała odwagi przeznac się, że nie zaszczepiła? Quote
zapka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dostałam pw w sprawie Stasia, przepraszam ze teraz dopiero odpowiadam, ale nie wyrabiam. Przykro mi ale nie mogę nic finansowo juz zaoferować. Trzymam kciuki za Staszka, a dla was wszystkich ludzie składam ukłony że tak się o niego troszczycie i takie wielkie serducha macie. Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Awit']Obraczus a rozmawiałaś z Agatą o tym szczepieniu? Tak pomagała i pomagała i w końcu nie miała odwagi przeznac się, że nie zaszczepiła?[/QUOTE] Acha, szkoda słów. Kasę tez obiecywała, ale wiesz. To ten typ, który potrzebuje byc dowartościowany przez innych ;) a potem nie wywiązuje się ;) Najwazniejsze, że Staszek w przyszły weekend pojedzie do Hoteliku wspanialego. Quote
salibinka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wpłaciłam moją deklarację dla Staszka (nie dostałam konta, więc wpłaciłam z dopiskiem na konto Skarbonki). Quote
Tymonka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A ja chciałam nieśmiało zapytać czy moja deklaracja dotarła ? Wysyłałam za dwa miesiące . Quote
Nikus Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Anja2201']A ja chciałam nieśmiało zapytać czy moja deklaracja dotarła ? Wysyłałam za dwa miesiące .[/QUOTE] Tak dziękujęmy pięknie.:) wszystkie wpłaty są aktualizowane w 3 poście wątku. Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dzisiaj zamówię Staszkowi lekarstwo, jutro najpóźniej w pon powinno doteć. jesli chodzi o wpłaty to wszystkie na bieżąco aktualizują własnie w 3 poście :) Wpłyneła wpłata od Bjutki - dziekuję!!! :) Quote
Nikus Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 :loveu:Staszku dostałeś kasiorkę od cioteczki Vasco :) 20 zł:loveu: dziękujemy pięknie. Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Preparat dotarł. Od jutra Staszek bedzie pił syropek ;) Niestety nie mam dobrej wieści. dzisiaj Staszek utykał na tylną łapinke.... mam nadzieje ze arthroflex pomoze....... Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 O biedny Staszek :(:( mam nadzieje, ze mu sie poprawi :):) Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Szarotka']O biedny Staszek :(:( mam nadzieje, ze mu sie poprawi :):)[/QUOTE] Czytałam bardzo wiele opinii, że lek pomógł nawet w przypadkach niedowładu tylnich łapek. Mam nadzieje, ze u Staszka zaswieci w koncu słonko. Quote
Majki1510 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='obraczus87'] Niestety nie mam dobrej wieści. dzisiaj Staszek utykał na tylną łapinke.... mam nadzieje ze arthroflex pomoze.......[/QUOTE] Musi pomóc!!! Chorobka - Staszku bierz się chłopie w garść, zdrowiej i zmykaj do nowego domku, takiego najlepszego. Zobacz ile tu cioteczek kciukasy zaciska Quote
Awit Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A czy Staszek wogóle był zdiagnozowany na tą łapkę? Może to jakies zmiany zapalne w stawie, stawach? Może potrzebuje serii zastrzyków sterydowych, p.zapalnych i na jakiś czas zmiany przestaną dokuczać? Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Staszek miał Rtg. Mial serie zastrzykow przeciwzapalanych. W Hoteliku Staszek bedzie pod fachowac opeika..... Quote
tripti Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 a ten hotelik jest prowadzony przez weterynarza? dobrze zrozumiałam? jak tak, to naprawdę idealnie:) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) [url]http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1[/url] Quote
Nikus Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Poker']na jakie konto wpłacić dla Staszka ?[/QUOTE] Konto Staszka bez zmian:) jak się zawieruszyło napisz na PW to wyślę:) Quote
obraczus87 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='tripti']a ten hotelik jest prowadzony przez weterynarza? dobrze zrozumiałam? jak tak, to naprawdę idealnie:)[/QUOTE] Z tego co zrozumiałam to tak :) a jesli nie przez weta, to hotel jest pod okiem weta 24h :) Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Marta, przepraszam, że ja tutaj, ale zerknij proszę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182984-Warszawa-Znaleziono-3-miesiAE-cznAE-spanielkAE[/url] Quote
Recommended Posts