Tola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']z tego co widziałam to wiem, że funia jest dobra w wyczarowywaniu domków, więc może na krótko cośkolwiek znajdzie... :( Bo rzeczywiście coraz więcej komercyjnych DT, po 400 zł - szaleństwo po prostu! :( może zmieńcie tytuł? POTRZEBA PILNIE DT NA MIESIĄC na przykład[/QUOTE] Funia wie o psie, wczoraj byla w schronie, powiedziala, ze pies wyglada jeszcze gorzej:-( Na razie etz nie ma pomyslu Tytul mogę zmienic, tylko najpierw musimy nazbierac deklaracje - bo u funi trzeba bedzie płacic od lutego... Quote
bico Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 mogę 50 zł jednorazowo, poproszę na pw o numer konta...tragedia...pies wygląda jak zaraz miał...:( zabierzmy go stamtąd!:( Quote
madcat1981 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja w styczniu coś wrzucę dziewczyny:sad: to straszny czas przed swiętami - jak na zlość mrozy akurat wtedy gdy tyle wydatków. Zapisuję wątek.Mam nadzieję, że do stycznia nie bedzie już za późno :( Quote
Isadora7 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tola a co na dziś? Tutaj jest wolne miejsce, boksy ogrzewane, facet szkoleniowiec (jak Jamor). Jego trzeba jak najszybciej zabrać. [url]http://www.dogomania.pl/threads/173562-Hotel-kolo-Radziejowic[/url] a tu strona prowadzącego Hotelik [url]http://malinois.8p.pl/[/url] . Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziękujemy za wiadomośc-niestety nie jesteśmy w stanie się dołożyć finansowo-niemniej żal psa.Możemy tylko kibicować jemu zresztą tak jak każdemu psu w schronisku. E/W Quote
lucySxy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Napisz mi jak sie zachowuje w stosunku do suk.... i innych zwierzat. Moze go wezme do siebie , ale na krotko ,najwyzej 1 miesiac, a moze pod Warszawe do DT ,ale dom jest płatny-300/miesiac +karma. Cos wymysle. Quote
ala123 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Boże - co za przeklęte miejsce to schronisko! Nie potrafię na nowej dogomanii szukać wątków po nickach dlatego dopiero dzisiaj jestem tutaj. Oczywiście,że pomogę finansowo - nie można przejść obojętnie obok takiej kupki nieszczęścia. Nie wiem na ile jest deklaracji a nie mam teraz czasu by liczyć więc na razie ode mnie stałej 30 zł. Basseto-beaglowi też pomogę. A jeżeli chodzi o wyszukiwanie wątków to jeżeli jest jakiś sposób,proszę o podpowiedź. Quote
stonka1125 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='ala123'] A jeżeli chodzi o wyszukiwanie wątków to jeżeli jest jakiś sposób,proszę o podpowiedź.[/QUOTE] to ja tez poproszę o podpowiedź, cokolwiek znaleźć to tragedia! Witaj Bursztynku, coś mi się wydaje że niedługo ty tam posiedzisz:lol: Quote
Tigraa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ile jest miesięcznych stałych deklaracji, a ile jest potrzebne na hotelik? Quote
anna10025 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='lucySxy']Napisz mi jak sie zachowuje w stosunku do suk.... i innych zwierzat. Moze go wezme do siebie , ale na krotko ,najwyzej 1 miesiac, a moze pod Warszawe do DT ,ale dom jest płatny-300/miesiac +karma. Cos wymysle.[/QUOTE] Byłoby super, serce mi ścisnęło jak zobaczyłam jego smutne oczka. Quote
anna10025 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Na razie nie mogę nic zadeklarować , ale zaznaczam. Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jednorazowo na pewno coś dorzucę, straszny widok... Może tu [url]http://hotelterier.pl/[/url] jeśli lucySxy go chwilowo nie weźmie...co prawda to Mielec, czyli kawałek, ale hotelik sprawdzony jest tam psiak z Szydłowca i nie tylko ten, a i tak na miejscu chyba nic nie macie? Quote
emilia2280 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dam jednorazowo 50zl. Poproszé o pw z kontem. Quote
Tola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Bądzcie z nami, moze razem uda sie uratowac kolejne gasnące psie zycie. Są juz pewne ustalenia co do Bursztyna, dogrywam to, napisze wszystko poznym wieczorem. Quote
E-S Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Na razie bez stałej deklaracji, jednorazowo 100 zł, proszę o nr konta na priva. Ewa Quote
E-S Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A, oprócz nr konta muszę mieć nazwę i adres bo z biznesowego z mBanku bez wszystkich danych nie chce iść przelew. Quote
funia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Widzę ,ze u naszego oświęcimiaka gwarno cieszy mnie to .Jeśli ten pies nie przeżyje to będzie nasza wielka porażka . Co za cudowne miejsce to nasze schronisko .....mają drogę na skróty za TM gwarantowaną Co za empatia ze strony pracowników i asystenta ,nie no kur..a ,co za gady Quote
funia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 moja koleżanka ,Handzia 10 zł deklaracja stała Quote
E-S Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Tola']Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Bądzcie z nami, moze razem uda sie uratowac kolejne gasnące psie zycie. Są juz pewne ustalenia co do Bursztyna, dogrywam to, napisze wszystko poznym wieczorem.[/QUOTE] Już wieczór, może nie późny, ale jednak, wiadomo już coś? Quote
Marika.K Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Funia zadzwonila do mnie przed chwila. Deklaruje 10 zl miesiecznie. Wiem ze to malo ale na razie tylko tyle moge. Nie rozumiem jak to mozliwe ze pracownicy schroniska nie widza jego wystajacych kosci.:placz:Dlaczego nie probuja czegos z nim robic? To mi sie nie miesci w glowie. Co za ludzie tam pracuja?:angryy::angryy: Handzia Quote
marysia55 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 W oczekiwaniu na wiadomości od Toli i wyręczeniu jej w bieganiu po wątku, wydaje mi się że zebrałam do kupki deklaracje finansowe dla Bursztyna. Na razie przy deklaracjach jednorazowych wpisałam tylko te osoby które deklarowały konkretną kwotę (siebie też tam nie wpisałam bo jeszcze nie wiem ile wpłacę) [B][COLOR="#000080"]Stałe deklaracje[/COLOR][/B] 10,- Funia 10,- Tola 20,- siostra i ciocia Funi 30,- pinusia00 30,- ala123 10,- Marika.K [B]110,- razem [/B] [B][COLOR="#000080"]Jednorazowe deklaracje[/COLOR][/B] 20,- Rodzice Maciusia 50,- Bico 50,- emilia2280 100,- E-S [B]220,- razem[/B] Skarpetka Bursztynka pomału się zapełnia. Bursztynek dziękuje :-), a my prosimy w jego imieniu o jeszcze trochę złotówek. Quote
Recommended Posts