shirrrapeira Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jaki piekny psiaczek, nonio przepiekny. Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Śliczne foteczki:loveu: w końcu śliczny model:loveu: *luthien* mam pytanie z jakiego programu korzystasz robiąc banerki??? Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Diabelkowa-wyslij mi prosze ten nr do luizy i napisz czy wy sie znacie czy jak to jest ;) Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wszystki fotki super. żaba rozbawiła mnie najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 kamila-dog napisał(a):Diabelkowa-wyslij mi prosze ten nr do luizy i napisz czy wy sie znacie czy jak to jest ;) Ja ci wyslalam ten nr na PW ... to kumpelka mojej siostry jest w sumie bardziej niz moja... Tak zaba the best :D Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 diabelkowa napisał(a):Ja ci wyslalam ten nr na PW ... to kumpelka mojej siostry jest w sumie bardziej niz moja... :D Ale ja nie dostalam nic :shake: Quote
Kamila Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 diabelkowa napisał(a):a ja wyslalam ponownie ;] Juz mam.Bardzo dziekuje.Dzis do niej napisze smsa,mam tylko nadzieje ze to ta Luiza o ktora mi chodzi :razz: Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 mysle ze to ta ... Eh musze sie poskarzyc wam... Juz nie mam sil do Loganka ciagle go mecze z tym posluszenstwem a on sie buntuje ja wiem ze on wie o co chodzi 150 razy mu jeszcze pokazuje dokladnie a jak on ma cos zrobic to nieee wrr nie mam juz sily wczoraj tak go musialam zmuszac do wszystkiego ale tylko na poczatku pozniej bylo super a dzisiaj ? eh po ponad godzinie walki sie poddalam nie wiem juz co mam robic :((( jestem do niczego nie potrafie sobie poradzic z wlasnym psem ;(( Quote
Nanami Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Walka sie nic nie zrobi... Jak pies odmówi współpracy to koniec, nie ma co go zmuszac, bo nic z tego dobrego nie wyjdzie. Jak sie czuje, ze ma sie zły nastrój, to tez lepiej za wychowywanie sie nie brac ;) Zamiast go "meczyc" posłuszenstwem nakrec go na zabawe! Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 no ale pies ma byc mi posluszny zawsze nie tylko jak ma lepsze dni... eh dzisiaj jesli chodzi o mlodego to byl makabryczny dzien az dolka zalapalam :/ Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 JA też mam takie dni, zawsze wtedy wyżalam się na dogo i daje psu wolne, albo próbuję go zając w zabawą i w zabawie komendy dawać, skutkuje. Może i ty spróbuj ;) I nie martw się, bo praca z psem to ciężka praca i na efekty trzeba trochę czekać. Ps. no ale pies ma byc mi posluszny zawsze nie tylko jak ma lepsze dni Ale nie jesteś na etapie , że pies wykonuje polecenia wszędzie, jeśli będzie robił polecenia w autobusie, na polu wśród innych psów, w domu, na chodniku, na dworcu itd to wtedy się martwić zaczniesz. Ps2. Zabierz go w jakieś miejsce (polanka , łaka) , gdzie jeszcze nie był, wcześnie rano (mało ludzi, mało psów) daj mu pobiegać , a potem z nim poćwicz. A i dołki sa po to ,żeby się czegoś uczyć . no i zapraszam do mnie ;) Quote
diabelkowa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 dzieki tego mi bylo trzeba :] W prawdzie przed moim wyjazdem Logan byl tak dobrze wyszkolony ze chodzil ze mna bez smyczy a ja moglam byc spokojna no ale szczescie nigdy nie trwa wiecznie ... ja juz nie potrafie sobie zrobic wolnego staram sie szkolic psa juz tak troche podswiadomie hehe no ale dzien luzu lub dwa moze sie uda ;] Na polanke chodzimy mamy freesbe raz przynosi z radoscia pod nogi raz ma mnie gdzies i nawet nie chce przychodzic ah... no dobra koniec rozczulania ;] Quote
Madzika Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 diabelkowa napisał(a):dzieki tego mi bylo trzeba :] W prawdzie przed moim wyjazdem Logan byl tak dobrze wyszkolony ze chodzil ze mna bez smyczy a ja moglam byc spokojna no ale szczescie nigdy nie trwa wiecznie ... ja juz nie potrafie sobie zrobic wolnego staram sie szkolic psa juz tak troche podswiadomie hehe no ale dzien luzu lub dwa moze sie uda ;] Na polanke chodzimy mamy freesbe raz przynosi z radoscia pod nogi raz ma mnie gdzies i nawet nie chce przychodzic ah... no dobra koniec rozczulania ;]wez kiedys fressbe to psiaka na to nakrecimy ki potrzebował 3 sec aby zaaczaic co to i do czego to ale narazie jeszcze musze sama kupic ( niestety narazie mialam inne wydatki wyprawka szczepienia itp wiec sie ciut jeszcze odciagnie w czasie) Quote
diabelkowa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Loganek kocha freesbe lata za nim jak oszalaly tez od razu zakapowal o co chodzi :P ale mi chodzi o to ze czasem tak ma ze leci za nim i bierze i mi z nim ucieka albo dogoni je i .. nic :P nawet go do pyska nie bierze ale w wiekszosci tak ma ze lata za nim jak ogupialy ale nie potrafi lapac w powietrzu (moze to i dobrze ze wzgledu na jego budowe...) no wiesz ja chodze z tym freesbe tylko na polanke kolo lasu bo jest juz takie oblesne ze wstyd sie z nim pokazywac publicznie :] Quote
diabelkowa Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Wczoraj bylam z mama i z Logankiem w Parku Chorzowskim bylo fajnie jedlismy lody i frytki. Logan szczekal na rzezbe centaura bo to przeciez taki grozny pan... w sumie pol pan ;] no razem ze mna pozowal do zdjec przy Mikusiu Koperniku no i teraz to co najbardziej mu sie spodobalo:DD Odkrylam ze moj pies kocha plywac!!!...tyle ze statkiem :P tak mu sie wszystko podobalo wszystko musial widziec tak sie wiercil ah jaki byl szczesliwy :D Widzielismy nawet Ibisia, wszyscy sciemniaja ze z afryki przylecial ale pewno uciekl z ZOO bo jest w parku:] Zdjatka beda ale pozniej tak gdzies w polowie tygodnia bo nie mam ich jak zrzucic ... Quote
diabelkowa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 aa Nikt nas nie odwiedza to dam kilka przerobek zrobionych prze *luthien* i jedna od kalinaM Quote
zalewscy Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kurcze Ty naprawde masz liska w domu :multi: Quote
Kamila Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Przerobki sliczne tak jak i sam loganek :lol: Quote
diabelkowa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='zalewscy']Kurcze Ty naprawde masz liska w domu :multi: no cos w tym jest ;] ten moj lisek troche gluchnie jak zobaczy innego psa w ogole nic nie slyszy co sie do niego mowi.... :P a tak to jest troszke bardziej posluszny jak psa nie ma ;P kamila-dog Przerobki sliczne tak jak i sam loganek :lol: dziekujemy :] Quote
Piesik Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sliczny piesek, faktycznie trochę lisi. Mój Ares też głuchnie jak widzi inne psy, ale mu na to pozwalam:cool3: Niech się chłopak trochę psio poczuje. A jak Loganek był mały, jaki był słodki!!! Quote
diabelkowa Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 On jest nadal slodki:DD kolejna dawka fotek: ale o co ci chodzi? zejsc z kanapy??!! chyba zartujesz! a tu ze mna i z moimi trampami :DD:loveu: a tu mama troche i Loganiastego urwala i Mikusia :] tu juz w calosci ale Loganiastego cos zainteresowalo :P a tu na statku:] dalsza czesc fotek jutro :PP Quote
zalewscy Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='diabelkowa']On jest nadal slodki:DD kolejna dawka fotek: ale o co ci chodzi? zejsc z kanapy??!! chyba zartujesz! Na tych foteczkach wygląda jak owczarek niemiecki miniaturka , masz nową rase :evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='zalewscy'] Na tych foteczkach wygląda jak owczarek niemiecki miniaturka , masz nową rase :evil_lol: :loveu: haha no baaa :] a tu prawdziwie szczesliwy pies tak tak odkrylismy ze Logan kocha plywac tyle ze ... statkiem :P :loveu: :loveu: jaki pani cpuuun :P heheh mnie nie trza komentowac:P :] a tu z moim TZ rowniez dogomaniakiem tylko takim troszke mniej aktywnym...:angryy: juz ja sie postaram zebyscie go poznali :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts