wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 super!:multi: mysle, ze ograniczenie kontaktow z psami to byl dobry krok - jezeli jednoczesnie pokazujesz mu, jaka jestes fajna;) uczy sie, ze swiat nie kreci sie wokol innych zwierzakow, a wokol Ciebie:) Quote
Shetanka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witam!Masz ślicznego pieska :) Pozdrawiamy Ala i Chrupek :Dog_run: Quote
diabelkowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='wiq']super!:multi: mysle, ze ograniczenie kontaktow z psami to byl dobry krok - jezeli jednoczesnie pokazujesz mu, jaka jestes fajna;) uczy sie, ze swiat nie kreci sie wokol innych zwierzakow, a wokol Ciebie:) tylko wiesz ja jak z nim wychodze wszstko swietnie ladnie a jak wychodzi z rodzicami gdy jestem w szkole to kanal...i teksty typu :" no ale on musial sie pobawic z majeczka bo ona taka fajna "itd wrrr ale nie da sie ich nauczyc pozniej sie na mnie wydzieraja ze nie bede ich wychowywac normalnie koszmar :(( wczoraj i przed wczoraj bylo goorzej ;/// [quote name='Ala-i-Chrupek']Witam!Masz ślicznego pieska :) Pozdrawiamy Ala i Chrupek :Dog_run: dzieki i zapraszam czesciej Quote
Shetanka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 diabelkowa napisał(a): dzieki i zapraszam czesciej Napewne będę częściej wpadać jak bedzie więcej fotek ;) Quote
Patka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 aa normalnie jakie logan zrobil postepy ja nie wiem jak to sie stalo czy to chwilowe czy nie. Ograniczylismy kontakty z psami i jest o wiele lepiej np wczoraj cwiczylismy posluszenstwo bawilismy sie i agility na placyku zabaw to wszystko razem i sluchal sie w 95% a przecietnie wynosilo to 50% jestem taka z niego dumna :smile:)) mam nadzieje ze to nie jest tylko chwilowe bo teraz widze ze ciezka praca sie poplacila i to twoja zasługa :multi: ależ z niego agent :) pozdrów koleżankę o dogosybybo maniaczki ;) śliczne ma Panienki :razz: gdyby Walery nie był kastratem :evil_lol: Quote
Samturia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Diabelkowa-ja też ćwiczę z Łapą agility na placu zabaw... niezła zabawa no nie? :D Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 obawiam sie, ze na rodzicow nic nie poradzisz... sa niereformowalni.. moze przynajmniej bedzie Ciebie sluchal, choc oni to utrudniaja wprowadzajac zamieszanie Quote
diabelkowa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Samturia napisał(a):Diabelkowa-ja też ćwiczę z Łapą agility na placu zabaw... niezła zabawa no nie? :D swietna :))) wiq napisał(a):obawiam sie, ze na rodzicow nic nie poradzisz... sa niereformowalni.. moze przynajmniej bedzie Ciebie sluchal, choc oni to utrudniaja wprowadzajac zamieszanie eh mam taka nadzieje ... Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mmm olejne moje zdjecie :) Heh chyba az takie zle te zdjecia ie sa co? :P No ale przy twoich arcydzielach moje fotki sa [SIZE="1"]takie malutkie:P Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 oo:) arafatke masz:eviltong: moja siostra w takiej pomyka;) Quote
barbara.h Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 przystojniak z tymi frędzelkami przy uszach :loveu::loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 wiq napisał(a):oo:) arafatke masz:eviltong: moja siostra w takiej pomyka;) bo arafatki sa the best :D barbara.h napisał(a):przystojniak z tymi frędzelkami przy uszach :loveu::loveu::loveu: Nom ;]]] Witam w naszej galerii wpadaj czesciej ;) Quote
diabelkowa Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 fotki beda ale nie dzis :P ciup znowu sie pogorszylo :((( znow zaczal latac i napalac sie na inne psy eh a ja dalej prooboje no ale zobaczycie jeszcze Logan bedzie jednym z posluszniejszych psow na dogo (kiedys...) Quote
nathaniel Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 jest torek w gliwicach agillity, zbieraja sie ludzie ze slaska . ja narazie odpadam , bo Rambo taki nie tego do innych psów :roll::oops: Ale może ty spróbujesZ? Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale śliczna fotka. Loganek pięknie się reprezentuje na tle jesieni...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hej! kied przystojniak bedzie mial sesje foto?:cool3: Quote
diabelkowa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 nathaniel napisał(a):jest torek w gliwicach agillity, zbieraja sie ludzie ze slaska . ja narazie odpadam , bo Rambo taki nie tego do innych psów :roll::oops: Ale może ty spróbujesZ? a o ktorej godzinie ?? ja najpierw musze skupic uwage logana na mnie gdy sa inne psy wiec narazie cwiczymy agillity na placyku zabaw :P bo jakbym tam teraz pojechala to bylby koszmar i dla mnie i dla niego... wiq napisał(a):hej! kied przystojniak bedzie mial sesje foto?:cool3: sesja jest ale nie ma jak jej zgrac na kompa ... :/ Quote
diabelkowa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 dam kilka odgrzewanych foteczek ze szczeniecego czasu :) niektore fotki moze juz sa w galeri (mam dobra pamiec ale krootka ;) setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); Quote
diabelkowa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 i teraz male porownanie logana ;P setImgWidth(); to tez logan tyle ze CzW ;] prawie jak CzW :PP szpic wizygotow setImgWidth(); prawie jak szpic wizygotow haha :P koniec porownan ;PPPP Quote
nathaniel Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='diabelkowa']a o ktorej godzinie ?? ja najpierw musze skupic uwage logana na mnie gdy sa inne psy wiec narazie cwiczymy agillity na placyku zabaw :P bo jakbym tam teraz pojechala to bylby koszmar i dla mnie i dla niego... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2683&page=72 ;) i kilka stron wcześniej. Quote
Recommended Posts