Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

super!:multi:
mysle, ze ograniczenie kontaktow z psami to byl dobry krok - jezeli jednoczesnie pokazujesz mu, jaka jestes fajna;) uczy sie, ze swiat nie kreci sie wokol innych zwierzakow, a wokol Ciebie:)

Posted

[quote name='wiq']super!:multi:
mysle, ze ograniczenie kontaktow z psami to byl dobry krok - jezeli jednoczesnie pokazujesz mu, jaka jestes fajna;) uczy sie, ze swiat nie kreci sie wokol innych zwierzakow, a wokol Ciebie:)

tylko wiesz ja jak z nim wychodze wszstko swietnie ladnie a jak wychodzi z rodzicami gdy jestem w szkole to kanal...i teksty typu :" no ale on musial sie pobawic z majeczka bo ona taka fajna "itd wrrr ale nie da sie ich nauczyc pozniej sie na mnie wydzieraja ze nie bede ich wychowywac normalnie koszmar :((
wczoraj i przed wczoraj bylo goorzej ;///

[quote name='Ala-i-Chrupek']Witam!Masz ślicznego pieska :)

Pozdrawiamy
Ala i Chrupek
:Dog_run:

dzieki i zapraszam czesciej

Posted

aa normalnie jakie logan zrobil postepy ja nie wiem jak to sie stalo czy to chwilowe czy nie. Ograniczylismy kontakty z psami i jest o wiele lepiej np wczoraj cwiczylismy posluszenstwo bawilismy sie i agility na placyku zabaw to wszystko razem i sluchal sie w 95% a przecietnie wynosilo to 50% jestem taka z niego dumna :smile:)) mam nadzieje ze to nie jest tylko chwilowe bo teraz widze ze ciezka praca sie poplacila
i to twoja zasługa :multi:
ależ z niego agent :)

pozdrów koleżankę o dogosybybo maniaczki ;) śliczne ma Panienki :razz: gdyby Walery nie był kastratem :evil_lol:

Posted

obawiam sie, ze na rodzicow nic nie poradzisz... sa niereformowalni..
moze przynajmniej bedzie Ciebie sluchal, choc oni to utrudniaja wprowadzajac zamieszanie

Posted

Samturia napisał(a):
Diabelkowa-ja też ćwiczę z Łapą agility na placu zabaw... niezła zabawa no nie? :D

swietna :)))

wiq napisał(a):
obawiam sie, ze na rodzicow nic nie poradzisz... sa niereformowalni..
moze przynajmniej bedzie Ciebie sluchal, choc oni to utrudniaja wprowadzajac zamieszanie

eh mam taka nadzieje ...

Posted

wiq napisał(a):
oo:) arafatke masz:eviltong:
moja siostra w takiej pomyka;)

bo arafatki sa the best :D

barbara.h napisał(a):
przystojniak z tymi frędzelkami przy uszach :loveu::loveu::loveu:

Nom ;]]] Witam w naszej galerii wpadaj czesciej ;)

Posted

fotki beda ale nie dzis :P

ciup znowu sie pogorszylo :((( znow zaczal latac i napalac sie na inne psy eh a ja dalej prooboje no ale zobaczycie jeszcze Logan bedzie jednym z posluszniejszych psow na dogo (kiedys...)

Posted

nathaniel napisał(a):
jest torek w gliwicach agillity, zbieraja sie ludzie ze slaska .
ja narazie odpadam , bo Rambo taki nie tego do innych psów :roll::oops:
Ale może ty spróbujesZ?

a o ktorej godzinie ?? ja najpierw musze skupic uwage logana na mnie gdy sa inne psy wiec narazie cwiczymy agillity na placyku zabaw :P bo jakbym tam teraz pojechala to bylby koszmar i dla mnie i dla niego...

wiq napisał(a):
hej!
kied przystojniak bedzie mial sesje foto?:cool3:

sesja jest ale nie ma jak jej zgrac na kompa ... :/

Posted

i teraz male porownanie logana ;P

setImgWidth();
to tez logan tyle ze CzW ;]

prawie jak CzW :PP

szpic wizygotow

setImgWidth();

prawie jak szpic wizygotow