diabelkowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 a moje malenstwo ma wirusowe zapalenie thawicy dzis dostal 3 zastrzyki a tak to codziennie bede musiala z nim isc na juz 2 zastrzyki i w ogole biedactwo nawet pozniej po tych zastrzykach nie umialo na poopie usiasc bo tak bolalo :(( dostal chyba w kark i w bioderka :(((( Quote
Madzika Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kaska a jakies a tego objawy bo wczoraj Logan wygladał na 100% zdrowego a jak mowisz ze wirusowe to sie boje o Akiego :nerwy: Quote
diabelkowa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 ta uwazaj bo sie te wirusy z akim zezra pies zachowuje sie normalnie jak zdrowy nie ma objawow az takich tylko tak jak napisalam w watku na wszystko o psach ale nie martw sie logan dzis juz czul sie lepiej po zastrzykach juz sie nei dlawil i nie kaslal a to trwa krotko tak do poniedzialku zastrzyki Quote
diabelkowa Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 nikt nas nie odwiedza :( uszylam Logankowi szelki taki na jeden zatrzask wygladaja tak jak ze sklepu :D normalnie jestem z siebie taka dumna pierwsze szelki jego mi nie wyszly tak sklepowo a teraz to juz normalnie profesjonalizm :D pozniej wkleje fotki a z Loganiastym juz lepiej :] o wiele lepiej ;] normalnie chce brykac i sie bawic z kazdym ale ja wredna pani mu nie pozwalam zeby nie zarazil nikogo Quote
Madzika Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No to super ze Logan ma sie juz lepiej u mysmy byli dzis na dzialce i maluch padl ( nie dziwie sie po paru godz biegania za pilka frebee i 2 wypadach na grzyby i to wszystko w ciagu 8 godz :D Quote
diabelkowa Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Bylam sobie na wystawie z moim TZ i widzielismy nasze dogomaniakowe Malenstwo :] to ja zamieszczam fotki :D yeaaa normalnie wreszcie je zobaczylam taka jestem szczesliwa ;] Quote
Yakubbo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Taa Malenstwo jest przepiekne :D Hyhy jeszcze nigdy nie widzialem w jednym miejscu tak duzo takich ogromych psiakow :P Quote
nomu Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jak przy maleństwie ktoś stoi to wyglada wtedy jak olbrzym :-o A pokaz zdjecia tych szeleczek :D Quote
Yakubbo Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jakies nowe fotki wrzuc :D Bo cisza tu ostatnio jakas taka :P P.S. chyba Ci podpis usuneli :P Musialas cos przeskrobac Quote
diabelkowa Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 kilka fotek bo zaniedbalam galerie :P Quote
diabelkowa Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 nikt nas nie odwiedza :( powklejam jeszcze troche fotek... Quote
Yakubbo Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Jak was nikt nie odwiedza?? A ja?? Przeciez codziennie was odwiedzam :D Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja tez odwiedzam tylko foteczek cos malutko ;) Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Piekne foteczki. No i maleństwo się załapało no fotki. Quote
diabelkowa Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 jestem chora i nie moge wyjsc z domu ani na chwilke z Loganem czuje sie jak w kaftanie ... Quote
Yakubbo Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ty sie tam kuruj a nie narzekaj!! Kule lepiej pozelec z angina tydzien niz z zapaleniem pluc miesiac... Quote
diabelkowa Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 znasz mnie ja nie wytrzymam w domu tyle :P bylam dzisiaj z loganem na spacerku :D Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A jakieś fotki ze spacerku są??:mad::mad: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 diabelkowa napisał(a):znasz mnie ja nie wytrzymam w domu tyle :P bylam dzisiaj z loganem na spacerku :D Ja Cie pogryze jak jeszcze raz pojdziesz :) Do poniedzialku masz nie wychodzic z domu a ty w kulki lecisz :) :: FiGa :: napisał(a):A jakieś fotki ze spacerku są?? Dokladnie jakies fotki przynajmniej moglas zrobic :D Quote
diabelkowa Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 aaa postaram sie w najblizszym czasie dac fotki duuzo fotek ;p wiem wiem obiecanki cacanki :P Quote
diabelkowa Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 teraz taka przystawka zdjeciowa ;] Oto Zuza mojego TZ ;] oczka mojego kochania ;] Quote
Yakubbo Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 diabelkowa napisał(a):teraz taka przystawka zdjeciowa ;] Oto Zuza mojego TZ ;] Hehe poszukaj jeszcze moze znajdziesz jeszcze jakies zdjecia Zuzy :D "czy te oczy moga klamac?? " :D:D Quote
diabelkowa Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 kolejna seria ;] ale kiedys bylem maly Quote
Yakubbo Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jak tem czas leci :P Jeszcze nie dawno taki brzdac pod nogami sie platal a teraz taki byk z niego hehe Postrach Witosa :) Quote
Recommended Posts