Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

a moje malenstwo ma wirusowe zapalenie thawicy dzis dostal 3 zastrzyki a tak to codziennie bede musiala z nim isc na juz 2 zastrzyki i w ogole biedactwo nawet pozniej po tych zastrzykach nie umialo na poopie usiasc bo tak bolalo :(( dostal chyba w kark i w bioderka :((((

Posted

ta uwazaj bo sie te wirusy z akim zezra pies zachowuje sie normalnie jak zdrowy nie ma objawow az takich tylko tak jak napisalam w watku na wszystko o psach ale nie martw sie logan dzis juz czul sie lepiej po zastrzykach juz sie nei dlawil i nie kaslal a to trwa krotko tak do poniedzialku zastrzyki

Posted

nikt nas nie odwiedza :( uszylam Logankowi szelki taki na jeden zatrzask wygladaja tak jak ze sklepu :D normalnie jestem z siebie taka dumna pierwsze szelki jego mi nie wyszly tak sklepowo a teraz to juz normalnie profesjonalizm :D pozniej wkleje fotki

a z Loganiastym juz lepiej :] o wiele lepiej ;] normalnie chce brykac i sie bawic z kazdym ale ja wredna pani mu nie pozwalam zeby nie zarazil nikogo

Posted

No to super ze Logan ma sie juz lepiej u mysmy byli dzis na dzialce i maluch padl ( nie dziwie sie po paru godz biegania za pilka frebee i 2 wypadach na grzyby i to wszystko w ciagu 8 godz :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

diabelkowa napisał(a):
znasz mnie ja nie wytrzymam w domu tyle :P bylam dzisiaj z loganem na spacerku :D

Ja Cie pogryze jak jeszcze raz pojdziesz :) Do poniedzialku masz nie wychodzic z domu a ty w kulki lecisz :)

:: FiGa :: napisał(a):
A jakieś fotki ze spacerku są??

Dokladnie jakies fotki przynajmniej moglas zrobic :D

Posted

diabelkowa napisał(a):
teraz taka przystawka zdjeciowa ;]

Oto Zuza mojego TZ ;]
Hehe poszukaj jeszcze moze znajdziesz jeszcze jakies zdjecia Zuzy :D "czy te oczy moga klamac?? " :D:D