diabelkowa Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 taa babcia klozetowa znowu mi dzisiaj uciekla :///:mad: :mad: :mad: Quote
Yakubbo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 O to niedobra babcia, a kibelek bez opieki zostawila?? :P Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 to on ucieka? dziwie sie,bo Bystra ani na krok szkolicie sie cos? linka, przywolanie? Quote
diabelkowa Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 taak szkolimy sie linki przywolanie od zimy go walkuje a on dalej woli sobie za pieskami pogonic teraz jest troche lepiej nie poddaje sie i go mecze ze szkoleniem ;] Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 pewnikiem wiesz, ze musisz bc dla psa baaardzo atrakcjna. no i konsekwentna;) zycze powodzenia:) Quote
diabelkowa Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 wiem wiem ;) ale dla mojego psa najbardziej atrakcyjna jest dlugonoga blondynka w cieczce albo noga mojego TZ ;] no ale staram sie ;] Quote
diabelkowa Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 tak bardzo chcialam tylko logan jest straszne dlugi i jamnikowaty i on nie chce tak za bardzo szalec woli sie polozyc i pogrysc patyk chyba ze jak jakas sucz ma cieczke to lata (no ale juz jest coraz lepiej) czasem rano biegamy ale on jest z natury leniwy wiec na starosc jeszcze bardziej mu sie nic nie bedzie chcialo i nawet jak bedzie mial karme dla kastratow to zgrubnie max i kregoslup i stawy moze nie wytrzymac :/ wiec wole jednak go maks szkolic np wczoraj byl z 2 innymi psami i wolal ze mna sie bawic ;]]] Quote
diabelkowa Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ale sie zaniedbalam z fotami ... setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); Quote
Yakubbo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A oto brzydkie zdjecie zrobione przez Kube. Rozmazane, ciemne... i Jeszcze opieprz mi sie po nim dostal :P O jejku skad ty to wygrzebalas?? :P Co to za facet nie znam go :P Quote
diabelkowa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 nic nie chce mowic ale to zdjecie jest w zdjeciu listopada :P dobrze ze go nie znasz :PP Quote
Yakubbo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Aaaaaaa to jest nie fair bo na zdjecie pazdziernika nie uwzgledniono nie wiedziec czemu moich glosow... :( Quote
diabelkowa Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 a tu kotki z hodowli mojej kumpelki ;] Ninushka Lukijn's*CH Wera z basni Azja z Basni Askold Chingi-Tura*RU i niektore z kociat ;] barnaba :) cameron Quote
nomu Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Taaakie fane kotki :) Ale tyle kotów w domu mieć :crazyeye: Quote
diabelkowa Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 to sa koty syberyjskie :) jeszcze niedawno w domu bylo ich 10 teraz jest juz tylko stala 6 Quote
diabelkowa Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 aa normalnie jakie logan zrobil postepy ja nie wiem jak to sie stalo czy to chwilowe czy nie. Ograniczylismy kontakty z psami i jest o wiele lepiej np wczoraj cwiczylismy posluszenstwo bawilismy sie i agility na placyku zabaw to wszystko razem i sluchal sie w 95% a przecietnie wynosilo to 50% jestem taka z niego dumna :smile:)) mam nadzieje ze to nie jest tylko chwilowe bo teraz widze ze ciezka praca sie poplacila Quote
Recommended Posts