diabelkowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 mam fotki z aisza :)))) posliej wstawie nie mam glowy och ale super bylo na koncercie maj music :DD:diabloti: :diabloti: :diabloti: zaszalalam:diabloti: :diabloti: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 kto grał? ja byłam na przeglądzie rockowym - takoż fajnie:) i też zaszalałam:evil_lol: troszkę:evil_lol: czekam na fotkę:eviltong: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Heeeejjjkaaaa :multi::multi::multi: nio to ja też czekam na focie ;) Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 no to fotki :) jestem chora wiec wreszcie je wrzuce :)) brudny pies to szczesliwy pies nochalek:loveu: :loveu: sesja z Aisza ;] no i znowu brudny logan Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 no to teraz lozkowa sesja :) jeszcze 5 minut noski noski kutfa wyszlam tu jak jakies dziecko downa ... Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 no no tylko w tym wypadku rude w wersji mini ;) Quote
Madzika Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam witam :roll: Jakos Logan nie był szczególnie brudny Aki po ostatniej kąpieli w stawie stwierdził ze jeszcze sie wytarza w piasku i w skoszonej trawie:diabloti: Wniosek spacer sie przedłużył bo musiałam czekać aż częsc śmieci z niego spadnie zanim go wezmę do auta Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Kurde Lolo sie wykapal w konskim lajnie tak dupi od kilku dni i zadnie kapiele nie pomagaja .... ah ta jego perfuma... normalnie chanel... Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 no i kolejne fotkii: Logan pilnuuje butow Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [ ja tak śpie czasem ze swoją Puśką a foty są cuuuuudneeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 tak tylko przypominamy nasze najlepszse zdjecie ktore bym chciala wywolac w duuuuzych rozmiarach ;] Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 W związku z tym że czujesz silną potrzebe poznania historii mojego życia wpadam ci ją osobiście opowiedzieć byś nie musiała wypytywać nikogo za moimi plecami zadałaś pytanie pewnej osobie na gg :diabloti: treść z gg oczywiście kurde bo nie chce mi sie czytac galerii calej od vectry jak to sie stalo z nie ma tej onki czytalam ze byly jakies problemy i dlaczego chciala franka i jakim cudem tam sie znalazl jescze 4 pies? skoro nie chce ci się czytać mojej galerii to ci odpowiedam Tesa , ONka moja , żyje , ma sie dobrze i jest szczęśliwa.Nie została zagryziona tak jak już krążyły i takie legendy , nie została zabita bo takie słuchy też mnie dochodziły . ŻYJE !!!!! a gdzie i u kogo to już moja słodka tajemnica.Powód myślę ze też mało zrozumiały dla osób nie mających pojęcia o utrzymaniu kilku psów pod jednym dachem.Zresztą nie czuję się w obowiazku informowac całej dogomanii co się stało z moim psem. Dlaczego chciałam Franka ?? Bo miałam taki kaprys na przykład.Bo miałam ochotę mieć w domu fajnego , psa , z idealną jak dla mnie psychiką i wyglądem , ukochanym charakterem , to sobie zamówiłam i kupiłam. Skąd 4 pies ? ano tak źle się opiekowałam pozostałą trójką że hodowca postanowił obdarować mnie najlepszą miotową suką , z idealną psychiką , doskonałym eksterierem by pilowała mojego dobytku. Czy mam ci też opowiedziec skąd mam dom , działkę , kilka aut ? gdzie pracuje ? ile zarabiam ? Ile mam lat , kim są moi rodzice ? kim jest mój TZ jego rodzina , jaki mamy statut społeczny ? Jeśli masz pytania konkretnie o mojej osobie i moich zwierzętach - to już ci napisałam na gg - PYTAJ MNIE !!!! PUBLICZNIE , NIE NA PW CZY NA GG i to w dodatku osoby które mnie zupełnie nie znają. Bo ja nic do ukrycia nie mam , a plotka to jest rzecz której nienawidze i tępie :cool1: Wystarczająco już dużo krążyło dziwnych info na temat Tesy i jej żywota. Jakoś jak były problemy o których pisałam NIKT (oprócz osób , fachowców) nikt dosłownie nikt nie kiwnął palcem by coś zaradzić ... I nie czuję się wobec tego zobowiązana informowac NIKOGO kto nie zna sprawy dogłębnie co i jak i dlaczego. Dziękuje za uwagę , jak pytania to publicznie proszę , jeśli kogoś coś interesuje z mojego życia proszę założyć wątek - Vectra i jej życie Quote
olekg89 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ohoho dziewczynki się kłócą:D Może tak bójka w kisielu?:P Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='olekg18']Ohoho dziewczynki się kłócą:D Może tak bójka w kisielu?:P:razz:[FONT=Arial]oj Oluś ...zaraz kłótnia......;)[/FONT] Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 olekg18 napisał(a):Ohoho dziewczynki się kłócą:D Może tak bójka w kisielu?:P Oluś , jaka tam kłótnie ? widziałeś kiedyś mnie kłócącą się na forum ? a niby o co i z kim ? :diabloti: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']Dziękuje za uwagę , jak pytania to publicznie proszę , jeśli kogoś coś interesuje z mojego życia proszę założyć wątek - Vectra i jej życie [FONT=Arial]ja... ja bym prosiła o założenie wątku bom ciekawa twego życia osobistego... co gdzie z kim ... ZA ILE :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/FONT] [quote name='diabelkowa']hehe ja ci moge przekluc sama przeklulam Tobei tez moge ;PP no narazie szablon tatuazu jest w trakcjie robienia :)) [FONT=Arial]a propos.. przekłucia.. jak się goi?? zażegnałaś to co cie niepokoiło?? a propos tatuażu... zrobiłaś?? miał byc w kwietniu ;) poka!! poka!!! a tak wogóle ... witam :evil_lol:[/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 pepek swietnie sie czuje a z tatuazu zrezygnowalam jak zobaczylam na waszej stronce tatuaze ktore trzeba bylo poprawaiac po amatorach wiec poczekam jeszcze rok :)) hmm mam pytac osobiscie i jechac z Katowic do Warszawy ? zapraszasz moge wpadac:diabloti: :diabloti: :diabloti: jak chcesz mozesz mowic o tej dzialce za ile ;] moze tez kupie w przyszlosci ;) Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 nie wpadaj bo za młoda jesteś , ale przyjechać możesz :diabloti: Quote
diabelkowa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 zawsze sa 72 godziny:diabloti: a tymczasem kilka fotek Quote
diabelkowa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 to tak a propo pepka ;]- zyje jeszcze nie zgnilam i mi brzuch nie odpadl ucho tez sie jeszcze trzyma ... Quote
diabelkowa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 i nikt nas nie odwiedza :(( wczoraj mialam urodzinki spedzilismy je przed stadionem gralo LP i Pearl fajnie bylo dostalam od milych panow dwa plakaty za trzeci wplacilam w polowie ;) smiesznie w sobote bylismy z Logankiem na Chechle fajnie bylo plywalismy na rowerku wodnym normalnie tez :)) tylko ze przy aporcie nalychal sie wody i chyrlal :( teraz nie wiem czemu ale na spacerze raz na jakis czas przez chwile zaczyna mi kustykac i przestaje ale jak go puszcze ze smyczy to w ogole nie kustyka ... Quote
Recommended Posts