Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

kto grał?
ja byłam na przeglądzie rockowym - takoż fajnie:) i też zaszalałam:evil_lol: troszkę:evil_lol:

czekam na fotkę:eviltong:

Posted

Witam witam :roll:

Jakos Logan nie był szczególnie brudny Aki po ostatniej kąpieli w stawie stwierdził ze jeszcze sie wytarza w piasku i w skoszonej trawie:diabloti:

Wniosek spacer sie przedłużył bo musiałam czekać aż częsc śmieci z niego spadnie zanim go wezmę do auta

Posted

W związku z tym że czujesz silną potrzebe poznania historii mojego życia wpadam ci ją osobiście opowiedzieć byś nie musiała wypytywać nikogo za moimi plecami

zadałaś pytanie pewnej osobie na gg :diabloti:
treść z gg oczywiście

kurde bo nie chce mi sie czytac galerii calej od vectry jak to sie stalo z nie ma tej onki czytalam ze byly jakies problemy i dlaczego chciala franka i jakim cudem tam sie znalazl jescze 4 pies?

skoro nie chce ci się czytać mojej galerii to ci odpowiedam
Tesa , ONka moja , żyje , ma sie dobrze i jest szczęśliwa.Nie została zagryziona tak jak już krążyły i takie legendy , nie została zabita bo takie słuchy też mnie dochodziły . ŻYJE !!!!! a gdzie i u kogo to już moja słodka tajemnica.Powód myślę ze też mało zrozumiały dla osób nie mających pojęcia o utrzymaniu kilku psów pod jednym dachem.Zresztą nie czuję się w obowiazku informowac całej dogomanii co się stało z moim psem.

Dlaczego chciałam Franka ??
Bo miałam taki kaprys na przykład.Bo miałam ochotę mieć w domu fajnego , psa , z idealną jak dla mnie psychiką i wyglądem , ukochanym charakterem , to sobie zamówiłam i kupiłam.

Skąd 4 pies ? ano tak źle się opiekowałam pozostałą trójką że hodowca postanowił obdarować mnie najlepszą miotową suką , z idealną psychiką , doskonałym eksterierem by pilowała mojego dobytku.

Czy mam ci też opowiedziec skąd mam dom , działkę , kilka aut ? gdzie pracuje ? ile zarabiam ? Ile mam lat , kim są moi rodzice ? kim jest mój TZ jego rodzina , jaki mamy statut społeczny ?
Jeśli masz pytania konkretnie o mojej osobie i moich zwierzętach - to już ci napisałam na gg - PYTAJ MNIE !!!! PUBLICZNIE , NIE NA PW CZY NA GG i to w dodatku osoby które mnie zupełnie nie znają.
Bo ja nic do ukrycia nie mam , a plotka to jest rzecz której nienawidze i tępie :cool1:

Wystarczająco już dużo krążyło dziwnych info na temat Tesy i jej żywota.
Jakoś jak były problemy o których pisałam NIKT (oprócz osób , fachowców) nikt dosłownie nikt nie kiwnął palcem by coś zaradzić ...
I nie czuję się wobec tego zobowiązana informowac NIKOGO kto nie zna sprawy dogłębnie co i jak i dlaczego.

Dziękuje za uwagę , jak pytania to publicznie proszę , jeśli kogoś coś interesuje z mojego życia proszę założyć wątek - Vectra i jej życie

Posted

olekg18 napisał(a):
Ohoho dziewczynki się kłócą:D
Może tak bójka w kisielu?:P

Oluś , jaka tam kłótnie ? widziałeś kiedyś mnie kłócącą się na forum ? a niby o co i z kim ? :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Dziękuje za uwagę , jak pytania to publicznie proszę , jeśli kogoś coś interesuje z mojego życia proszę założyć wątek - Vectra i jej życie
[FONT=Arial]ja... ja bym prosiła o założenie wątku bom ciekawa twego życia osobistego... co gdzie z kim ... ZA ILE :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/FONT]

[quote name='diabelkowa']hehe ja ci moge przekluc sama przeklulam Tobei tez moge ;PP
no narazie szablon tatuazu jest w trakcjie robienia :))

[FONT=Arial]a propos.. przekłucia.. jak się goi?? zażegnałaś to co cie niepokoiło??

a propos tatuażu... zrobiłaś?? miał byc w kwietniu ;) poka!! poka!!!

a tak wogóle ... witam :evil_lol:
[/FONT]

Posted

pepek swietnie sie czuje a z tatuazu zrezygnowalam jak zobaczylam na waszej stronce tatuaze ktore trzeba bylo poprawaiac po amatorach wiec poczekam jeszcze rok :))

hmm mam pytac osobiscie i jechac z Katowic do Warszawy ? zapraszasz moge wpadac:diabloti: :diabloti: :diabloti: jak chcesz mozesz mowic o tej dzialce za ile ;] moze tez kupie w przyszlosci ;)

Posted

i nikt nas nie odwiedza :(( wczoraj mialam urodzinki spedzilismy je przed stadionem gralo LP i Pearl fajnie bylo dostalam od milych panow dwa plakaty za trzeci wplacilam w polowie ;) smiesznie

w sobote bylismy z Logankiem na Chechle fajnie bylo plywalismy na rowerku wodnym normalnie tez :)) tylko ze przy aporcie nalychal sie wody i chyrlal :( teraz nie wiem czemu ale na spacerze raz na jakis czas przez chwile zaczyna mi kustykac i przestaje ale jak go puszcze ze smyczy to w ogole nie kustyka ...