diabelkowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Madzika napisał(a):Kasia Ty nasz juz wcale nie odwiedzasz ... no wiesz co :( przepraszam juz do ciebie lece akulcowa :-))) Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :p A tak przy okazji co tak mmało fot u Ciebie co sie obijasz patrz ile ja dzis wstawiłam :D Quote
Usia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no robisz to zdjecie ?? długo tak nie wytrzymam :evil_lol: :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Usia'] no robisz to zdjecie ?? długo tak nie wytrzymam :evil_lol: :evil_lol: no co ty logan to prawdziwy model moze dlugo pozowac ;) szoda ze taki nieposluszny.. [quote name='Madzika']:p A tak przy okazji co tak mmało fot u Ciebie co sie obijasz patrz ile ja dzis wstawiłam :D raz na ruski rok wstawila fotki i sie cieszy :PP Quote
wiq Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 świetnie kudłaty wygląda w tej nowej obróżce:loveu::loveu: Quote
Madzika Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Yakubbo'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Loganiasty ale ty oświecony pies jestes Quote
diabelkowa Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 wiq napisał(a):świetnie kudłaty wygląda w tej nowej obróżce:loveu::loveu: jak wroce do domu wstawie wiecej obrozkowych fotek :))) Madzika napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Loganiasty ale ty oświecony pies jestes tak swiety normallnie ;p Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a mi sie wydaje ze on troche podobny jest do mojej małej paskudy Zwłaszcza na tej fotce :eviltong: Quote
miroszki Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie wiem, czy to jest złudzenie, ale na zdjęciach zauważyłam, że Loganisko zmężniało! :razz: (albo po prostu dawno mnie tu nie było...:oops: ) Pozdrawiamy! Quote
diabelkowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 hehe nie wydaje mi sie ;) Juz jest posluszny nie idealny ale kastracja pewno, cieczki.... Quote
Madzika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciach ciach chce loganowi zrobic:cool3: i tak trzymaj choc jest piekny to pieknosci w schronach az nadto ;( A tak przy oakzji widzimy sie w Bytomiu? Quote
diabelkowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Madzika napisał(a):Ciach ciach chce loganowi zrobic:cool3: i tak trzymaj choc jest piekny to pieknosci w schronach az nadto ;( A tak przy oakzji widzimy sie w Bytomiu? mialam jechac ale jakos nie wyszlo .... nowe fotki z dzisiaj :) Quote
diabelkowa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 ah dziekujemy dziekujemy niebawem kolejne fotki :))) Quote
diabelkowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 hehe Logan z Aisza na zdjeciu hmm :P w sumie to ciagle Logan jest pod nia bo Aisza lezy na nim i go wiecznie lize wiec trudno ich ubu uchwycic :P Quote
Madzika Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Taaa Aisza to taka kokieta tez mi Akiego ostatnio wylizała :placz::placz::placz:m psując misternie robiony fryz:shake: Quote
wiq Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ciesz się, że psa, a nie Ciebie, psując Twój fryz i zlizując makijaż:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts