Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:wybacz mi, w ramach rekompensaty wysyłam Ci priorytetem:) i postawie Ci piwo za rok na zlocie:evil_lol::evil_lol:

nooo :D takie cos to ja rozumiem :evil_lol:
anetta napisał(a):
Czyli co, teraz będziesz chodziła w jednym bucie i w jednym sandałku żeby było widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no bez przesady ... ale jak sie tylko cieplo zrobi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no tatuaz sie goi schodzi z niego skora i nie wyglada tymczasowo tak fajnie ;) dzisiaj ide do fryzjera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo juz mnie rodzina goni ze nie wiadomo co mam na glowie:evil_lol:

Posted

co u nas no uczymy sie imprezujemy i nie mamy czasu na sen ;) a tu kilka fotek diabla oszoloma z obcietymi wlosami ;) a i nie wytatuuje sobie odcisk nosa tylko jak juz to caly pysk na lopatce:evil_lol:

Posted

diabel bierze udzial w eksperymencie dotyczacym aktywnosci dziewczyn w mojej grupie wiekowej i musze przez tydzien chodzic z takimi dwoma urzadzeniami z actigraphem i krokomierzem i zapisywac pomiary :evil_lol: dzisiaj nam to dali ;p no ale diabel juz sie wczesniej wzial za siebie i biega z psem tak sie zastanawiam czy nie kupic czasem psa do dogtrekkingu...