Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

no my tak na prawde nie mamy weta bo jeszcze nigdy nie stalo sie cos super powaznego co najwyzej zatrzyki ze sterydami

on jeszcze grubiej przez to futro wyglada jak jest mokry to nie jest tragicznie

zaniedlugo znowu bedzie trzeba zacisnac dupe i zwazyc go do "weta"

Posted

witam
u nas placimy akurat 20zl za miesiac (od uczniow) spotkania w weekend (sobot, niedziela) czesto tez w tgodniu. I teraz z tych pieniedzy ma czesc isc na wpisowe na zawody jak jezdzimy.
Ogolnie mamy bardzo fajna pania trenerke, dlatego to nie jest tak duzo jak w innych miastach. jej nie zalezy na pieniadzach tylko na tym zeby wyszkolic zawodnikow na zawody, zeby pozniej reprezentowac klub:cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
witam
u nas placimy akurat 20zl za miesiac (od uczniow) spotkania w weekend (sobot, niedziela) czesto tez w tgodniu. I teraz z tych pieniedzy ma czesc isc na wpisowe na zawody jak jezdzimy.
Ogolnie mamy bardzo fajna pania trenerke, dlatego to nie jest tak duzo jak w innych miastach. jej nie zalezy na pieniadzach tylko na tym zeby wyszkolic zawodnikow na zawody, zeby pozniej reprezentowac klub:cool3:

20 na miesiac.... o matko to taniocha!!!! musze poogladac gdzie u mnie jest najblizej jakis tor ;]

Posted

Rinuś napisał(a):
diabeł,ale Katowice są spore więc chyba tylko jednego weta nie macie?:razz:

a po co mam sie gniesc busem zeby uslyszec ile ta spasiona dupa wazy ? :D

Logowanie do nasza-klasa.pl taaak to jest facet mojego zycia :D chcialabym miec tak na nazwisko a jakie ciacho... mmm... :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a po co mam sie gniesc busem zeby uslyszec ile ta spasiona dupa wazy ? :D

Logowanie do nasza-klasa.pl taaak to jest facet mojego zycia :D chcialabym miec tak na nazwisko a jakie ciacho... mmm... :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przebiegnij się :diabloti:

haha diabeł Ty masz nasrane:evil_lol:

Posted

A ja ważę psiaki w domu na normalnej wadze ludzkiej, na ręce psiura i razem na wagę, a potem ile sam człowiek i już wiadomo :)

Ile Logan waży? Uniesiesz go?

Posted

jbk napisał(a):
A ja ważę psiaki w domu na normalnej wadze ludzkiej, na ręce psiura i razem na wagę, a potem ile sam człowiek i już wiadomo :)
W moim przypadku ten sposób się nie sprawdził niewiedzieć dlaczemu :eviltong: Sam pies -8 kg, od wagi psa ze mną odjęte 'moje' kilogramy - 14 kg...
14 kilo mój pies na pewno nie waży :lol:

Posted

u nas tez to domowe wazenie sie nie sprawdza ;p u nas od 20 lat sie zbiera moja rodzina na kupno nowej wagi na tej ja waze ho ho :P a jak zwazylam sie z psem to wyszlo ze pies wazy 16 kilo ;p

Patka dziekujemy za komplementy:loveu:

Posted

co to za gowno sie do postow dodaje ?
[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/2693/sdc10628ky3.jpg[/IMG]
ten pan ma odlot:evil_lol:

[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/883/sdc10613uh1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/5146/sdc10617gq0.jpg[/IMG]

Posted

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa *******e :/ jaka trzeba miec pojebana rodzine no niezle wiecznie ***** tucza ta spasiona swinie co oni ***** chca go dac na ruszt czy co ? AAAAAAAAAAAAAA!!!! *****!

Posted

[quote name='wiq']tak, tak diabeł, znam ten ból..:evil_lol:[/QUOTE]

troche mi posta wykropkowalo ale ciesze sie ze mnie rozumiesz :p

ja zrobilam bunt i jak psu dadza jesc to ja automatycznie przestaje:evil_lol: