olekg89 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A moja mamusia nic nie daje jak nie pozwole:loveu: Dziadki jak widze też nic nie dają:loveu: Chyba ,że wyjade to odbywa się tucz świń:evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='diabelkowa']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa *******e :/ jaka trzeba miec pojebana rodzine no niezle wiecznie ***** tucza ta spasiona swinie co oni ***** chca go dac na ruszt czy co ? AAAAAAAAAAAAAA!!!! *****![/quote]U mnie to samo...Zwłaszcza matka :angryy: Nic tylko dawałaby żarcie, od rana do wieczora...:razz: Na szczęście od niedawna mniej, bo odkłada dla psów co się przybłąkały na wsi troche z obiadu...:cool3: I zmusza mnie do kłamstwa, bo jak się pyta czy dałam jej jeść i odpowiem, że nie to zaczyna swoją gadanine "na co mi pies jak się nie umiem nawet nim zaopiekować..." :cool1: Quote
anetta Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='diabelkowa']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa *******e :/ jaka trzeba miec pojebana rodzine no niezle wiecznie ***** tucza ta spasiona swinie co oni ***** chca go dac na ruszt czy co ? AAAAAAAAAAAAAA!!!! *****![/QUOTE] :mdleje: :evil_lol: Wdech, wydech Diable. Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja też toczę wojny z rodziną w temacie jedzenia. To, że wszyscy ludzie grubi w rodzinie, to nie znaczy, że psy mają wyglądać jak tuczniki.... Quote
diabelkowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 moj strajk glodowy podzialal ciekawe przez ile:evil_lol: wchodze do domu i daj mu cos do jedzenia bo mi wiecznie do kuchni wlazi i chce jesc. a wczoraj wieczorem mama zbesztala brata jak cos mu chcial dac :cool3: Quote
diabelkowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 a tak w ogole to znacie gracjana (tu w rozmowach w toku) i luntka ? jadac jednym autobusem widzialam dwa wypadki najpierw rozwalone auto na srodku drogi zmiazdzona maska a potem rozwalonego goscia chyba przez okno wypadl . Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
wiq Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 taa.. znam gracjana:evil_lol: oo.. strajk głodowy dobry, mnie by się nawet przydał :roflt: Quote
agaciaaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://img357.imageshack.us/img357/883/sdc10613uh1.jpg co on gonił tą opone? :evil_lol: Quote
anetta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wieź nic mi nie mów o tym Gracjanie :shake: Nie zazdraszczam widoku gościa z wypadku. Quote
diabelkowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 no bo on lubi oponki gonic:evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://img357.imageshack.us/img357/883/sdc10613uh1.jpg hihi, ale sobie zabawe znalazł:eviltong: Quote
diabelkowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 moze wy genialni dogomaniacy odpowiedzie mi jak to sie dzieje ze odchudzajac psa zminiejszajac mu dzienna dawke posilku i przy duzej ilosci ruchu pies zamiast chudnac to grubnie? dzis bez kupy wyszlo ze wazy 17.95 a dwa tyg temu z normalnym jedzeniem 17,80... a przeciez rodzinka nic nie daje... na moje wychucie on troche schudl... mam sobie wmawiac ze waga sie popsula u weta ? zaraz *******ca zdostane...:diabloti: Quote
wiq Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 może mięśnie?:evil_lol: ponoć więcej ważą niż tłuszcz:eviltong: waga wg mnie jest nie ważna w ocenie kondycji, tylko ilość tłuszczu na żebrach. przykładasz płaską dłoń i całą powierzchnią lekko uciskasz. powinnaś wyczuwać wyraźnie wszystkie żebra Quote
diabelkowa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 wiq napisał(a):może mięśnie?:evil_lol: ponoć więcej ważą niż tłuszcz:eviltong: waga wg mnie jest nie ważna w ocenie kondycji, tylko ilość tłuszczu na żebrach. przykładasz płaską dłoń i całą powierzchnią lekko uciskasz. powinnaś wyczuwać wyraźnie wszystkie żebra to wiem ale jakby Ci to powiedziec... :P problem w tym ze ich nie czuje wyraznie :P ale namacalnie TROCHE schudl... znowu zaczelismy opony ciagnac :P te 8 kilowe:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://img355.imageshack.us/img355/6587/sdc10606jj5.jpg ale miał fajną zabawę :loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 hahah ale mam dzisiaj zajebisty humor same super rzeczy sie dzialy na kazdej lekcji napiedzielalismy sie rowno mimo ze lekcje koszmarne :P piatek najgorszy po wielu godzinach wychodze ze szkoly ide na przystanek i kumpel dzwoni i pyta gdzie jestem to mu mowie i powiedzial ze mam sie pod szkole wrocic a on tam czekal na swoim nowiutkim motorku :) Honda CBR 600cc aaaaaaa genialnie bylo :P troche zwiedzalismy okolice genialnie bylo ale mialam radoche jaaak ja kocham motory!!! dokladnie na nim jechalam http://w4.bikepics.com/pics/2008%5C11%5C20%5Cbikepics-1487937-full.jpg Quote
agaciaaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Też bym sie przejechała takim motorkiem :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 CBR - Całkowity Brak Rozumu :diabloti: Quote
kama_i_ja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 diabelkowa napisał(a):moze wy genialni dogomaniacy odpowiedzie mi jak to sie dzieje ze odchudzajac psa zminiejszajac mu dzienna dawke posilku i przy duzej ilosci ruchu pies zamiast chudnac to grubnie? dzis bez kupy wyszlo ze wazy 17.95 a dwa tyg temu z normalnym jedzeniem 17,80... a przeciez rodzinka nic nie daje... na moje wychucie on troche schudl... mam sobie wmawiac ze waga sie popsula u weta ? zaraz *******ca zdostane...:diabloti: Witam na galerii Logankowej. Znalazłam się tu nie przypadkiem, ale o tem potem;) Logan jest wykastrowany, nie? Ja czytałam gdzieś, że po suki po sterylizacji tyją czasem bo rozlegulowują im się hormony. Może u twojego Logana jest podobnie? Doradzam zbadanie hormonów. Hormony ważna rzecz, wiem bo sama się na nie leczę;) Quote
diabelkowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 nie no w jego przypadku to nie sprawa hormonow tylko moich rodzicow ... ja tez mam ogromne problemy z hormonami :( no motorki sa fajne :P a Asia nie do konca z tym CBRem ;p haaaa wreszscie udalo mi sie oddac do adopcji korka !!!!!!!!!!!!!!!! powiedzialam mamie o tatuazu :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 diabelkowa napisał(a):powiedzialam mamie o tatuazu :evil_lol: Dopiero? :-o I jak zareagowała? :cool3: :diabloti: :mad: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a tam w miare na luzie ;) dupa... jestem chora - umieram jutro czwartek piatek probna matura logan dalej gruby a zakonnik mnie nie kocha.... nande , nande? Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 diabelkowa napisał(a):jutro czwartek piatek probna matura Powodzenia :kciuki: :cool3: Quote
Recommended Posts