Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa *******e :/ jaka trzeba miec pojebana rodzine no niezle wiecznie ***** tucza ta spasiona swinie co oni ***** chca go dac na ruszt czy co ? AAAAAAAAAAAAAA!!!! *****![/quote]U mnie to samo...Zwłaszcza matka :angryy: Nic tylko dawałaby żarcie, od rana do wieczora...:razz: Na szczęście od niedawna mniej, bo odkłada dla psów co się przybłąkały na wsi troche z obiadu...:cool3: I zmusza mnie do kłamstwa, bo jak się pyta czy dałam jej jeść i odpowiem, że nie to zaczyna swoją gadanine "na co mi pies jak się nie umiem nawet nim zaopiekować..." :cool1:

Posted

[quote name='diabelkowa']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa *******e :/ jaka trzeba miec pojebana rodzine no niezle wiecznie ***** tucza ta spasiona swinie co oni ***** chca go dac na ruszt czy co ? AAAAAAAAAAAAAA!!!! *****![/QUOTE]
:mdleje: :evil_lol:
Wdech, wydech Diable.

Posted

Ja też toczę wojny z rodziną w temacie jedzenia. To, że wszyscy ludzie grubi w rodzinie, to nie znaczy, że psy mają wyglądać jak tuczniki....

Posted

moj strajk glodowy podzialal ciekawe przez ile:evil_lol:
wchodze do domu i daj mu cos do jedzenia bo mi wiecznie do kuchni wlazi i chce jesc. a wczoraj wieczorem mama zbesztala brata jak cos mu chcial dac :cool3:

Posted

moze wy genialni dogomaniacy odpowiedzie mi jak to sie dzieje ze
odchudzajac psa zminiejszajac mu dzienna dawke posilku i przy duzej ilosci ruchu pies zamiast chudnac to grubnie? dzis bez kupy wyszlo ze wazy 17.95 a dwa tyg temu z normalnym jedzeniem 17,80... a przeciez rodzinka nic nie daje... na moje wychucie on troche schudl... mam sobie wmawiac ze waga sie popsula u weta ? zaraz *******ca zdostane...:diabloti:

Posted

może mięśnie?:evil_lol:
ponoć więcej ważą niż tłuszcz:eviltong:

waga wg mnie jest nie ważna w ocenie kondycji, tylko ilość tłuszczu na żebrach.
przykładasz płaską dłoń i całą powierzchnią lekko uciskasz. powinnaś wyczuwać wyraźnie wszystkie żebra

Posted

wiq napisał(a):
może mięśnie?:evil_lol:
ponoć więcej ważą niż tłuszcz:eviltong:

waga wg mnie jest nie ważna w ocenie kondycji, tylko ilość tłuszczu na żebrach.
przykładasz płaską dłoń i całą powierzchnią lekko uciskasz. powinnaś wyczuwać wyraźnie wszystkie żebra

to wiem ale jakby Ci to powiedziec... :P problem w tym ze ich nie czuje wyraznie :P ale namacalnie TROCHE schudl...

znowu zaczelismy opony ciagnac :P te 8 kilowe:evil_lol:

Posted

hahah ale mam dzisiaj zajebisty humor same super rzeczy sie dzialy na kazdej lekcji napiedzielalismy sie rowno mimo ze lekcje koszmarne :P piatek najgorszy po wielu godzinach wychodze ze szkoly ide na przystanek i kumpel dzwoni i pyta gdzie jestem to mu mowie i powiedzial ze mam sie pod szkole wrocic a on tam czekal na swoim nowiutkim motorku :) Honda CBR 600cc aaaaaaa genialnie bylo :P troche zwiedzalismy okolice genialnie bylo ale mialam radoche jaaak ja kocham motory!!! dokladnie na nim jechalam http://w4.bikepics.com/pics/2008%5C11%5C20%5Cbikepics-1487937-full.jpg

Posted

diabelkowa napisał(a):
moze wy genialni dogomaniacy odpowiedzie mi jak to sie dzieje ze
odchudzajac psa zminiejszajac mu dzienna dawke posilku i przy duzej ilosci ruchu pies zamiast chudnac to grubnie? dzis bez kupy wyszlo ze wazy 17.95 a dwa tyg temu z normalnym jedzeniem 17,80... a przeciez rodzinka nic nie daje... na moje wychucie on troche schudl... mam sobie wmawiac ze waga sie popsula u weta ? zaraz *******ca zdostane...:diabloti:

Witam na galerii Logankowej.
Znalazłam się tu nie przypadkiem, ale o tem potem;)

Logan jest wykastrowany, nie? Ja czytałam gdzieś, że po suki po sterylizacji tyją czasem bo rozlegulowują im się hormony. Może u twojego Logana jest podobnie? Doradzam zbadanie hormonów.
Hormony ważna rzecz, wiem bo sama się na nie leczę;)

Posted

nie no w jego przypadku to nie sprawa hormonow tylko moich rodzicow ...
ja tez mam ogromne problemy z hormonami :(

no motorki sa fajne :P a Asia nie do konca z tym CBRem ;p

haaaa wreszscie udalo mi sie oddac do adopcji korka !!!!!!!!!!!!!!!!

powiedzialam mamie o tatuazu :evil_lol: