zuziaM Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 UBOCZE napisał(a): Wygląda, jakby wcale już się nie bała...:lol: Boi sie jeszcze niestety, ale juz o niebo mniej ... Kiedy jestem blisko, to wchodzi do budki, ale glowka wystaje i wyglada ciekawie. Musialam Mikusi do budki juz cieplejszy kocyk wlozyc, a ze to kawal kobitki, to nie dalabym rady jej dzwignac i pod nia ten koc wsadzic. Upielam wiec smych i wyciagnelam na sile z budki. Nie byla zadowolona i sie opierala, ale wyszla i poczekala az kocyk uloze. Potem zaraz czmychnela do srodka. Skonczylo sie to nasze przeciaganie tylko tym, ze obrozke z szyi zdjela. Ale zalozymy znow przy okazji. Niunia juz wlasciwie w ciagu dnia to caly czas w ogrodzie na trawce sobie spi w sloncu. To juz ostatnie takie ladnie dni, niestety ... Quote
magda222 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jak patrzę na te Mikusiowe zdjęcia to chce mi się płakać. Tylko nie wiem czy z radości czy ze wzruszenia czy na wspomnienie tego jak to było jak ją zawoziliśmy. Mnóstwo uczuć się we mnie kłębi jeśli o nią chodzi. Quote
Nikus Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 magda222 napisał(a):Jak patrzę na te Mikusiowe zdjęcia to chce mi się płakać. Tylko nie wiem czy z radości czy ze wzruszenia czy na wspomnienie tego jak to było jak ją zawoziliśmy. Mnóstwo uczuć się we mnie kłębi jeśli o nią chodzi. Magda mam to samo..:) ale nie mam wątpliwości,że dobre zrobiliśmy....Pańcia Mika na trawce....warto było:) Quote
AlfaLS Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Rzeczywiście Mikunia jest przykładem, że to wyciąganie psiaków takich zestresowanych, wciśniętych w kąt, "niewidzialnych", ma sens. Te jej swobodne spacery to sam miód na nasze serca :loveu:. Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ratowanie Mikuni ma głęboki sens. Ona otwiera się na świat i to jest bardzo ważne! :) Quote
Plicha Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Mikusia na zielonej trawce, warto było czekać :loveu: Zrobiła już taki postęp, że jestem pewna że kiedyś przyjdzie do ZuziM na przytulanie. Ile to potrwa, nieważne. Poczekamy :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Warto czekać! Mikunia do dzieła! Przytulamy się do ludzi!:) Quote
Plicha Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Hej Mikusia, co tam u Ciebie psinko? :) Quote
AlfaLS Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Mikuniu i co kochaniutka u Was? Też tak pada jak w Szczecinie? Quote
Emigrantka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::loveu::multi: Quote
marysia55 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mikusia, coś cię ciotki ostatnio 'zaopuściły' :cool3:. Jak nic 'trza' będzie wprowadzić dyscyplinę na wątku:razz:. Nagany i kary rozdawać :mad:. Trzeba się poważnie zastanowić:cool1: Quote
polubek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ciocia marysia tylko nie bij polubek normalnie się zaczyna bać :diabloti: Quote
AlfaLS Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 polubek napisał(a):ciocia marysia tylko nie bij polubek normalnie się zaczyna bać :diabloti: AlfaLS też:nerwy: Quote
marysia55 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No dziewczynki :loveu: jakże bym śmiała łomot spuszczać Mikusiowym cioteczkom :evil_lol:, ale postraszyć można :diabloti:. Jak widać poskutkowało ... chociaż nie do końca :roll:. Muszę obmyślić jakiś bardziej skuteczny sposób:cool3:. Może mandaty/grzywny za każdy dzień nieobecności :razz: co niektórym by sie niezła sumka nazbierała :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 O fajny pomysł - :evil_lol: na przykład - złotówka za dzień nieobecności. :eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Monika z Katowic napisał(a):O fajny pomysł - :evil_lol: na przykład - złotówka za dzień nieobecności. :eviltong::eviltong: czytasz w moich myślach :evil_lol: właśnie o tym samym myślałam :lol::lol: Dziewczynka uzbierałaby niezły posag :diabloti: Quote
Emigrantka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Moje i corki pieniazki dla Miki poszly kolo 11-go, prosze dac znac czy doszly - nie widze na 1 stronie. dzieki Quote
AlfaLS Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Emigrantka napisał(a):Moje i corki pieniazki dla Miki poszly kolo 11-go, prosze dac znac czy doszly - nie widze na 1 stronie. dzieki Już się robi - raport finansowy: Na konto Mikuni od ostatniego rozliczenia wpłynęło: - od Plichy 40 zł., - od Bjuty 5 zł., - od Nemko 25 zł., - od kaa 15 zł./ za trzy miesiące /, - od Jolanty08 10 zł., - od Nikusia 10 zł., - od Livki 10 zł., - od Leyli 20 zł., - od Emigrantki 30 zł., - od Moniki córki Emigrantki 20 zł., - od Polubek 5 zł., - od Jo37 25 zł., - z mojego bazarku z darami od Ranias 50 zł. RAZEM: 265 ZŁ. Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy!!!! Dziś Mikunia ma na koncie 450 zł.i po raz pierwszy od dawna zupełnie bez stresu możemy zapłacić za hotelik Mikuni 340 zł. i jeszcze 110 zł. jej zostanie na koncie :multi: Quote
Bjuta Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 marysia55 napisał(a):No dziewczynki :loveu: jakże bym śmiała łomot spuszczać Mikusiowym cioteczkom :evil_lol:, ale postraszyć można :diabloti:. Jak widać poskutkowało ... chociaż nie do końca :roll:. Muszę obmyślić jakiś bardziej skuteczny sposób:cool3:. Może mandaty/grzywny za każdy dzień nieobecności :razz: co niektórym by sie niezła sumka nazbierała :eviltong: Oj to ja się szybko melduję! Quote
marysia55 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Widzę, że bez dodatkowych grzywien, dziewczynka dobrze 'przędzie':lol:. Oby tak zawsze:p:p. Quote
AlfaLS Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 marysia55 napisał(a):Widzę, że bez dodatkowych grzywien, dziewczynka dobrze 'przędzie':lol:. Oby tak zawsze:p:p. Marysiu - to pierwszy miesiąc od dawna, że w momencie opłacenia hoteliku Mikunia nie ma długu:lol:. Ale mam nadzieję, że teraz już tak stale będzie........ Przy okazji mam pytanie do wszystkich - spotykacie na innych wątkach czerdę ??????? Od maja nam nie płaci na Mikunię - pisałam do niej PW to nie odpowiada :shake:, sama nie mogę nigdzie na nią trafić i nie wiem co z ta deklaracją ........boję się że znów nam będzie 20 zł. brakowało :-( Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Fajnie, że Mikunia wreszcie ma na hotelik.:multi: Ale nie traćmy czujności!:crazyeye: Quote
Plicha Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ciekawe jak tam Mikusia w te jesienne dni. Mam nadzieję że korzysta ze słoneczka :) Quote
Emigrantka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Alfa, dziekuje za potwierdznie mojej i corki wplaty na Mikunie.... Quote
AlfaLS Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Emigrantka napisał(a):Alfa, dziekuje za potwierdznie mojej i corki wplaty na Mikunie.... Kochana to ja i Mikunia baaaaaaaaardzo dziękujemy za wpłaty :lol:. Ja ze swojej strony mogę tylko przeprosić że czasem przed 20-tym mam taki zap....cz że nie wyrabiam z aktualizacją wpłat :oops:. A muszę to robić na spokojnie żeby czegoś nie pomieszać ;) Quote
Recommended Posts