Paula03 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja też gratuluję! A co do małej to ciągle czeka, mam jej kilka zdjęć to dam potem :) Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja mam termin na pażdziernik,ale znając moje możliwości(dwukrotnie rodziłam)to w Pażdzierniku maluch będzie miał już z dwa miesiące. Co do Milki,czasem są takie psiaki,że ludziom się po prostu nie podobają(ja uważam,że wszystkie psiorki są śliczne)tak było z Bolem(dzielny pływak)wszyscy mówili i mówią,że to bardzo brzydki pies,chociaż mi się wydaje,że to super pies,śliczne długie łapki,pięknie siada,uszy sterczą jak u dobermana,ale jakoś nie przekonał do siebie nikogo,radzono mi,żebym oddała go do schroniska,a ja go zatrzymałam i wcale nie żałuje,chociaż ostatnio zjadł książeczke zdrowia mojego syna.Może dla Milki wreszcie uśmiechnie się szczęście.Życzę jej tego bardzo Quote
perdusia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wszystkie chcemy żeby Milusia znalazła kochający domek. Quote
Paula03 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wkleję jej zdjęcia, ale niestety dopiero rano, a na razie podnoszę! Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 malgorzatahubertszymon napisał(a):Ja mam termin na pażdziernik,ale znając moje możliwości(dwukrotnie rodziłam)to w Pażdzierniku maluch będzie miał już z dwa miesiące. Co do Milki,czasem są takie psiaki,że ludziom się po prostu nie podobają(ja uważam,że wszystkie psiorki są śliczne)tak było z Bolem(dzielny pływak)wszyscy mówili i mówią,że to bardzo brzydki pies,chociaż mi się wydaje,że to super pies,śliczne długie łapki,pięknie siada,uszy sterczą jak u dobermana,ale jakoś nie przekonał do siebie nikogo,radzono mi,żebym oddała go do schroniska,a ja go zatrzymałam i wcale nie żałuje,chociaż ostatnio zjadł książeczke zdrowia mojego syna.Może dla Milki wreszcie uśmiechnie się szczęście.Życzę jej tego bardzo Małgosiu moze znasz kogos kto chciałby nasza Milke.Wszystkie warunki(dowóz,obroża )takze dla tego nowego domku pozostaja bez zmian.Szkoda mi bardzo malucha! Quote
Paula03 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To zdjęcia naszej małej, smutnej Milki: Mała jest tak spragniona kontaktu zawsze szczeka i skacze żeby zwrócić na siebie uwagę. Moim zdaniem przydałyby się jej aktualne zdjęcia, ale nie za krat. Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No niestety,nikt nie jest zainteresowany Milusią,przynajmniej w mojej okolicy,ani na Nk,gdzie ją ogłaszam,też nikt się nią nie zainteresował,chociaż co do mojej okolicy,to jestem zawsze bardzo ostrożna,bo tu nikt nie traktuje poważnie psów,zdarzają się przypadki,kiedy ktoś po prostu kocha psy,ale tacy z reguły zapsieni są i nie chcą kolejnego w domu.Inni chcieli by i mają psy,ale w nieogrodzonych podwórkach,"sprzątają "zabite z ulicy i sprawiają sobie kolejne.jest tu pani ,która ma trzy domy,w każdym podwórku po trzy-cztery psy,żaden nie ma odpowiedniej opieki,ani budy,ani jak się domyślam jedzenia i picia,sporadycznie widze,jak rzuca przez siatke chleb.Takie przypadki są tu normą,więc jeśli u mnie jest piesek ,którego znajde czy uratuje,to sporo czasu zajmuje mi znalezienie domku.Ale nadal szukam dla Milci kogoś,kto byłby idealny. Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie ma za co...W końcu nic konkretnego nie zrobiłam,ale cały czas szukam,szukam,szukam... Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Taki malutki, śliczny piesek, tyle ogloszeń i tylko domku brak... Milka do domu!!! Quote
Recommended Posts