Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ona podobna do mojej małej :-o. Śliczna panienka, tylko powinna grzać doopkę w domciu a nie siedzieć w schronie :-(.

Tu moje małe - czyż nie są podobne ;)

Posted

Raczej są tego samego wzrostu (to zdjęcie tak dziwnie zrobiłam, młoda mi do kolan sięga ;)). Milka pewnie jeszcze urośnie, a Shina już tylko może wszerz urosnąć :lol:.

Posted

[quote name='*Monia*']Jaka ona podobna do mojej małej :-o. Śliczna panienka, tylko powinna grzać doopkę w domciu a nie siedzieć w schronie :-(.

Tu moje małe - czyż nie są podobne ;)

Monia a nie skusisz się może??? jakie towarzystwo by było fajne :loveu:

Posted

[quote name='Romka']Oj Monia co 2 psy to nie jeden!Taka teoria jest obowiazująca zasada na dogo!To jak przywieść Ci Milkę?
Już mam 2 psy :eviltong:, jak już swoje własne mieszkanie będziemy mieli to może się zdecydujemy na kolejnego, teraz szans nie ma :shake:.

[quote name='Figafiga']Monia a nie skusisz się może??? jakie towarzystwo by było fajne
Jak mnie ktoś przyjmie z dwoma psami w razie wyrzucenia z domu (Hexę rodzice sobie zostawią ;)) to czemu nie :razz:. Niestety nawet tymczasu dać nie mogę, chociaż serce mi się kroi jak na nią patrzę :-(.

Posted

Romka napisał(a):
Podrzuciłam nasze szczeniakowe dziewczynki pani z pracy!Bardzo podobała jej się Milka!

Oby spodobała jej się tak, że widziałaby ją u siebie w domu :]
Trzymam kciuki :)