Figafiga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 MILKA http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=13355338#post13355338 [FONT=Arial]Milka jest ślicznym małym psim dzieckiem ma 3lub 4 miesiące i od tygodnia jest w schronisku.Wczesniej nie miała łatwedo życia bo już jako szczenię błąkała sie po mieście dokarmniana przez ludzi.Pewnego dnia zawędrowała w okolice miejskiej pływalni i tam odłowili ją pracownicy schroniska.W swoim wczesniejszym tułaczym życiu Milka miała opiekunkę Justynę.Justyna próbowała znależć jej dom ale bezskutecznie.Sama nie moze jej przygarnąć studiuje bowiem i tylko w soboty jest w domu.Ale Milka najwyrażniej wyróżnia Justynę i na jej widok piszczy i cieszy się z radości a Justyna płacze ze wzruszenia.Opiekunka Milki odwiedza ja w schronisku,moze w soboty będziemy ja spotykać!Milka jest śliczna ,ma piękne orginalne uszy i wysokie umięśnione łapy.Będzie psiaczkiem średniej wielkościMilka była trochę chora ale alarm był fałszywy i mała wróciła juz do boksu.Szukamy małej ciepłego i kochającego domku.Mała zasługuje na taki domek i będzie umiała okazać wdzięczność i przywiązanie!Pracownicy schroniska sa zdania że Milka jak większość niechcianych suczek została wyrzucona,pieski szybciej znajduja dom na wsi.Pozbawiona miłości mała Milka robi wszystko by zwrócić na siebie uwagę i straszliwie tęskni za Justyną![/FONT] ogłoszona na: ale.gratka.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl kupiepsa.pl psy.pl ofertka.pl bono-polska.pl ojej.pl (do akceptacji) pineska.pl animalia.pl gumtree.pl najpewniej.pl anonseogloszenia.pl (do akceptacji) petworld.pl rozglos.net e-zwierzak.pl szybko-sprzedam.pl top-ogloszenia.com sprzedasz.pl (do akceptacji) neeon.pl olx.pl adpedia.pl http://www.allegro.pl/item886319473_...a_adopcja.html Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 zdjęcia od osoby, która przyprowadziła znalezioną sunię do schronu i któa Milkę odwiedza i wychodzi na spacer... zdjęcia od p. Justyny Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 :cool3:a ta smycz czasem nie jest Twoja mamanabank??bo coś podobna do Twojej niezawodnej linki EDIT. zdjęcia z 13 maja 2010 taka Milcia już jest duża Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pewnie moja... myślisz, że do odzyskania, możliwe, ze zgubiłam w schronisku... EDIT.: a jednak nie, ja mam swoją linkę w domu, leży na półce z butami ;) Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 no na pewno do odzyskania...!!!ja się postaram Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ale ładny psi dzieciak. Przepraszam za offa zapraszam na bazarek MEGA BAZAR dla Kodinki,Stefana,Ciapuleńki,itd...do 21-12 godz 24.00 Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 mamanabank napisał(a):Mam swoją linkę! aha czyli to schroniskowa albo p.Justyny Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Boże jaka pięknotka!I coś tak cudnego jest w naszym schronisku i to wszystko przez 1 tydzien!Ludzie poszaleli,zeby porzucać tak cudne stworzenia!A p.Justyna będzie w sobotę,może mogłaby nam pomóc przy adopcjach?Z charakteru wyglada,ze ona nasza! Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 wczoraj napisała mi emaila z zapytaniem o link do małej i dałam Jej na schronisko...może złapie bakcyla Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pani Justyno,prosze złapac bakcyla,jest mnóstwo pracy w schronisku! Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 I cała jest taka słodka!Podoba mi sie na zdjęciu jak patrzy do góry! Quote
kajkoowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Piękna jest:loveu: Strasznie zaczepia kolege obok siebie z boksu i się tak podgryzają i szaleją:loveu: Ludzie są okropni. Takiego małego cudaka wyrzucić?:shake: Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ma takie uszka jak Larka tylko połozone na czółku, a nie stojące, ale bardzo blisko siebie Quote
Majki1510 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 przepraszam za offa ale ONEK potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/threads/175599-Pozwolimy-na-uA-pienie Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dzwoniłam do schroniska w sprawie opisu MIlki!Malutka jest w lecznicy!Siedziała osowiała w budzie i p.doktor postanowiła wziąc ja do lecznicy!Jeszcze nie wiemy co jej jest!Ale mamy nadzieje ,,ze z tego wyjdzie! Quote
kajkoowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jejku, czy to może byc parwo? Oby nie... Trzymaj się malutka i zdrowiej! Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jutro dowiem się ale bardzo prawdopodobne! Quote
kajkoowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No nie no. Milka trzymaj się maluchu! Quote
malgorzatahubertszymon Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witam.Mam prawie identycznego przygarniucha,tyle ,że mój to psoirek.Mojego ktoś do rzeki wrzucił.Uratowany,dochodzi do siebie w moim łóżku no i już na zawsze zostanie w tym łóżku Quote
malgorzatahubertszymon Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chciałam napisać psiorek.Już mi sie litery mylą Quote
Romka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Opowiedz cos o swoim psiorku i wklej zdjecie zawsze przyjemnie czyta sie takie dobrze kończcę sie historie! Quote
Romka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Rozmawiałam z p.doktor Milka wrócila dzis do schroniska i śpi juz w swojej budzie w boksie!Niebezpieczeństwo zażegnane!Mała jest w dobrej formie!SZUKAMY SZYBKO DOMKU BO JEST STRASZNIE ZIMNO! Quote
Recommended Posts