Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MILKA

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=13355338#post13355338

[FONT=Arial]Milka jest ślicznym małym psim dzieckiem ma 3lub 4 miesiące i od tygodnia jest w schronisku.Wczesniej nie miała łatwedo życia bo już jako szczenię błąkała sie po mieście dokarmniana przez ludzi.Pewnego dnia zawędrowała w okolice miejskiej pływalni i tam odłowili ją pracownicy schroniska.W swoim wczesniejszym tułaczym życiu Milka miała opiekunkę Justynę.Justyna próbowała znależć jej dom ale bezskutecznie.Sama nie moze jej przygarnąć studiuje bowiem i tylko w soboty jest w domu.Ale Milka najwyrażniej wyróżnia Justynę i na jej widok piszczy i cieszy się z radości a Justyna płacze ze wzruszenia.Opiekunka Milki odwiedza ja w schronisku,moze w soboty będziemy ja spotykać!Milka jest śliczna ,ma piękne orginalne uszy i wysokie umięśnione łapy.Będzie psiaczkiem średniej wielkościMilka była trochę chora ale alarm był fałszywy i mała wróciła juz do boksu.Szukamy małej ciepłego i kochającego domku.Mała zasługuje na taki domek i będzie umiała okazać wdzięczność i przywiązanie!Pracownicy schroniska sa zdania że Milka jak większość niechcianych suczek została wyrzucona,pieski szybciej znajduja dom na wsi.Pozbawiona miłości mała Milka robi wszystko by zwrócić na siebie uwagę i straszliwie tęskni za Justyną![/FONT]

ogłoszona na:

ale.gratka.pl
eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
kupiepsa.pl
psy.pl
ofertka.pl
bono-polska.pl
ojej.pl (do akceptacji)
pineska.pl
animalia.pl
gumtree.pl
najpewniej.pl
anonseogloszenia.pl (do akceptacji)
petworld.pl
rozglos.net
e-zwierzak.pl
szybko-sprzedam.pl
top-ogloszenia.com
sprzedasz.pl (do akceptacji)
neeon.pl
olx.pl
adpedia.pl

http://www.allegro.pl/item886319473_...a_adopcja.html

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jaka pięknotka!I coś tak cudnego jest w naszym schronisku i to wszystko przez 1 tydzien!Ludzie poszaleli,zeby porzucać tak cudne stworzenia!A p.Justyna będzie w sobotę,może mogłaby nam pomóc przy adopcjach?Z charakteru wyglada,ze ona nasza!

Posted

Dzwoniłam do schroniska w sprawie opisu MIlki!Malutka jest w lecznicy!Siedziała osowiała w budzie i p.doktor postanowiła wziąc ja do lecznicy!Jeszcze nie wiemy co jej jest!Ale mamy nadzieje ,,ze z tego wyjdzie!

Posted

Rozmawiałam z p.doktor Milka wrócila dzis do schroniska i śpi juz w swojej budzie w boksie!Niebezpieczeństwo zażegnane!Mała jest w dobrej formie!SZUKAMY SZYBKO DOMKU BO JEST STRASZNIE ZIMNO!