Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nika28']Ogłoszenia :

ale.gratka.pl
eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
kupiepsa.pl
psy.pl
ofertka.pl
bono-polska.pl
ojej.pl (do akceptacji)
pineska.pl
animalia.pl
gumtree.pl
najpewniej.pl
anonseogloszenia.pl (do akceptacji)
petworld.pl
rozglos.net
e-zwierzak.pl
szybko-sprzedam.pl
top-ogloszenia.com
sprzedasz.pl (do akceptacji)
neeon.pl
olx.pl
adpedia.pl

Figuś mogłabyś wstawić te ogłoszenia do pierwszego postu, bo nawet nie wiedziałam, że Milka ma tyle ogłoszeń

Posted

MIlka siedzi teraz w boksie z Mysią.Mysia jest takiej samej wielkości jak Milka!Maluch sa gładkowłose więc grzeją się wspólnie w budzie!Milka i Mysia wyglądaja tak uroczo i smutno,ze aż chwyta za serce!

Posted

Został u mnie,bo nie było odpowiedniego domku dla niego.Fajny jest ten biedny Bolo(tak go nazwaliśmy)Problem z nim jest tylko taki,że sika w domu,niby daje sygnał,że chce wyjść,ale raczej wychodzi się przewietrzyć,a nie załatwić,najgorsze jest to,że sika na łóżko,a ja już nie mam pomysłów,jak go od tego oduczyć,nie mam w zwyczaju bić psy,dlatego stwierdziłam,że czas mi tylko został,może wreszcie się oduczy złych manier,narazie biegam z suszarką i susze łóżko.Nie oddam go teraz już,nawet gdyby ktoś go chciał,bo już się przyzwyczaił i strasznie by tęsknił,a poza tym,nie wiem,jak by ktoś zareagował na te jego sikanie,być może byłby znów bity,albo wyrzucony na ulice,bo że był bity,jest pewne,w takim stanie go znalazł mój TZ,że słów brak.Szkoda Milci,ona taka fajna,że też nikt się nią nie zainteresował.