Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dzięki Nika!Bardzo dziękujemy w imieniu Milki! Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wczoraj w schronisku szukałam MIlki a ona była tuż obok...tylko ja jej nie poznałam tak urosla! Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A w sobote w schronisku będzie Grazynka to pewnie szczeniaczki będa wszystkie na spacerze! Quote
mamanabank Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Grażynka mogłaby zająć się tym małym strachopyciem, jeśli Figa dotrze do schronu mozna byłoby do kupy wziąć wszystkie szczeniaki, od razu zrobiłabym im allegro,a le zdjęcia muszą być i Mysi też Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Figula co Ty na to?Bo ja w sobote mam "Akcja Nora! Quote
Figafiga Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 będę w schronie i zrobię szczeniakom zdjęcia. Quote
zuzka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przyjemnego szumu w głowie Wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc droga. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 My także życzymy Ci wszystkiego dobrego!:buzi: Quote
Stynka_23 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witam wszystkich użytkowników forum, jestem tu nowa... bacznie obserwowalam wątek Milki, gdyż niestety to ja musialam ją zaprowadzić do schroniska... Chciałabym jakoś pomóc ale za bardzo nie wiem jak, może udzieliłybyście mi jakiś wskazówek? Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A to Ty jestes oczekiwaną przeze mnie p.Justyna!:lol:Cieszę się ,ze jestes na watku!Jesli chcialabyś poznać nasze psiaki wejdz na watek głowny schroniska atam w pierwszych postach sa wszystkie nasze psiaki!Było by dobrze jak pokazywalabyś nasze psiaki wszystkim,którzy chca mieć psiaka,moze ktoś będzie chcial naszego psiaka!I napisz cos na każdym watku,cos co dla Ciebie jest ważne w związku zkonkretnym psiakiem!To będzie robota na która czekamy!Zapraszamy tez w soboty do schroniska!Do zobaczenia...jak zechcesz!:lol: Quote
Stynka_23 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nic więcej nie da się zrobić? Jeśli chodzi o znalezienie domu dla pieska to zanim skontaktowalam sie ze schroniskiem zadzwonilam do wszystkich znajomych, jednak nikt nie mogl jej przygarnąć... Jak dużo psiaków ze schroniska znajduje domy? Quote
mamanabank Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 kliknij w banerek w moim podpisie - psy z łowicza, tam jest lista psiaków w nowych domach i aktualnie oczekujących na domy, możesz wesprzeć psiaki finansowo, jeśli masz taką mozliwość, np. Norę zabrałyśmy do hotelu do Jamora, szkoleniowca, tak jak wcześniej Wilka (i zbieramy deklaracje na utrzymanie, same oczywiście też dokładamy) i już nie siedzi w schronisku, szukamy też domów tymczasowych. Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mamanabank napisał(a):kliknij w banerek w moim podpisie - psy z łowicza, tam jest lista psiaków w nowych domach i aktualnie oczekujących na domy, możesz wesprzeć psiaki finansowo, jeśli masz taką mozliwość, np. Norę zabrałyśmy do hotelu do Jamora, szkoleniowca, tak jak wcześniej Wilka (i zbieramy deklaracje na utrzymanie, same oczywiście też dokładamy) i już nie siedzi w schronisku, szukamy też domów tymczasowych.Mamanbank wlasnie miałam napisac to samo jak to mówia z ust mi to wyjęłas!:lol: Quote
Figafiga Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Wejdż stynka_23 w mój podpis i tam masz wszystkie nasze psiaki, w sobotę będzie ich więcej! Quote
Figafiga Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 kurde jak pisałam swojego posta nie było waszych postów ale się zdublowało Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mamanabank napisał(a):jesteśmy jednomyslne i bardzo dobrze!Ale to nie od dziś!Mnie tez to cieszy! Quote
Figafiga Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 zobaczymy jak na spotkaniu partyjnym będzie!!!ha ha ha Quote
perdusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Szkoda, że nie mogę jej wziąć, słodziutka i miluśka, bardzo lubi się przytulać, nasz spacer to noszenie na rączkach z nie wielkimi przerywnikami. Quote
Romka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tak jak kazde dziecko i nasze psie dziecko potrzebuje przytulania!Kiedy mała Milka próbowała zachęcic do zabawy moją Romcię została ofuknięta bo zbyt intensywnie domagała się zabawy! Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Milka została w boksie po Zołzuni(Zorce) może i ona będzie miała domek taki fajny jak Zorka! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Miejmy nadzieję, bo zapału ma tyle co Zołza (Zorka) Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nie Figula,Milka nie ma tyle zapału,śmiem twierdzić ,ze nie jest tak urocza jak łobuziara Zołzunia!I dlatego jest mi jej bardziej żal bo jet taka mała w tym boksie! Quote
kajkoowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tak, siedzi taka drobniutka w dużym boksie i nie ma się do kogo przytulić... Tylko czekać na ferie :) Quote
Recommended Posts