Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynka mogłaby zająć się tym małym strachopyciem, jeśli Figa dotrze do schronu mozna byłoby do kupy wziąć wszystkie szczeniaki, od razu zrobiłabym im allegro,a le zdjęcia muszą być i Mysi też

Posted

Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku

Posted

Witam wszystkich użytkowników forum, jestem tu nowa... bacznie obserwowalam wątek Milki, gdyż niestety to ja musialam ją zaprowadzić do schroniska... Chciałabym jakoś pomóc ale za bardzo nie wiem jak, może udzieliłybyście mi jakiś wskazówek?

Posted

A to Ty jestes oczekiwaną przeze mnie p.Justyna!:lol:Cieszę się ,ze jestes na watku!Jesli chcialabyś poznać nasze psiaki wejdz na watek głowny schroniska atam w pierwszych postach sa wszystkie nasze psiaki!Było by dobrze jak pokazywalabyś nasze psiaki wszystkim,którzy chca mieć psiaka,moze ktoś będzie chcial naszego psiaka!I napisz cos na każdym watku,cos co dla Ciebie jest ważne w związku zkonkretnym psiakiem!To będzie robota na która czekamy!Zapraszamy tez w soboty do schroniska!Do zobaczenia...jak zechcesz!:lol:

Posted

Nic więcej nie da się zrobić? Jeśli chodzi o znalezienie domu dla pieska to zanim skontaktowalam sie ze schroniskiem zadzwonilam do wszystkich znajomych, jednak nikt nie mogl jej przygarnąć... Jak dużo psiaków ze schroniska znajduje domy?

Posted

kliknij w banerek w moim podpisie - psy z łowicza, tam jest lista psiaków w nowych domach i aktualnie oczekujących na domy, możesz wesprzeć psiaki finansowo, jeśli masz taką mozliwość, np. Norę zabrałyśmy do hotelu do Jamora, szkoleniowca, tak jak wcześniej Wilka (i zbieramy deklaracje na utrzymanie, same oczywiście też dokładamy) i już nie siedzi w schronisku, szukamy też domów tymczasowych.

Posted

mamanabank napisał(a):
kliknij w banerek w moim podpisie - psy z łowicza, tam jest lista psiaków w nowych domach i aktualnie oczekujących na domy, możesz wesprzeć psiaki finansowo, jeśli masz taką mozliwość, np. Norę zabrałyśmy do hotelu do Jamora, szkoleniowca, tak jak wcześniej Wilka (i zbieramy deklaracje na utrzymanie, same oczywiście też dokładamy) i już nie siedzi w schronisku, szukamy też domów tymczasowych.
Mamanbank wlasnie miałam napisac to samo jak to mówia z ust mi to wyjęłas!:lol:

Posted

Tak jak kazde dziecko i nasze psie dziecko potrzebuje przytulania!Kiedy mała Milka próbowała zachęcic do zabawy moją Romcię została ofuknięta bo zbyt intensywnie domagała się zabawy!

Posted

Nie Figula,Milka nie ma tyle zapału,śmiem twierdzić ,ze nie jest tak urocza jak łobuziara Zołzunia!I dlatego jest mi jej bardziej żal bo jet taka mała w tym boksie!