Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja zaczyna socjalizację dwóch bojaźliwych szczylów, z takimi problemami miałam już styczność :D
Zresztą mój pies przysparza mi wielu problemów, głównie na tle zachowań, dlatego takie szczyle to żadna nowość :)

Posted

Kajka tak trzymać,nowe pokolenia,nowa nadzieje na zmiane stosunku ludzi do zwiewrzat!A zdjecia wstawie wieczorem ,wczoraj nie dałam rady bo było juz pózno!

Posted

Tak kochana suczka i całe dziecinstwo w schronisku!A pozostałe psiaczki oswoja się z Milka i troche mniej beda przestraszone ,bo Milka lubi kontakt z ludżmi a one jeszcze troche się boją!

Posted

Nie Romciu, Cysia i Fibi już w ogóle się nie boją ludzi! Bawiły się ze mną, ogólnie jak nas zobaczyły to podbiegły do krat i chciały być głaskane,a Fibi cały czas śpiewa!

Posted

Milcia jest z Cysią, czyli najodważniejsza z trzech suń :) Milka ją zaczepia i chce się bawić ale małą wtedy podbiega w róg i się boi! Na pewno się wkrótce zaprzyjaźnią!

Posted

[quote name='Romka']No ,ja jestem za to i Cysia moze też?Co dziewczyny?[/QUOTE]
Ja mogę ją wziąć :) Trochę zapoznamy szczyla ze światem, bo pan Adam chyba nie ma nic przeciwko, jeśli będzie :)

Posted

[quote name='Paula03']
Chociaż można zabrać je na spacer z Soplem![/QUOTE]
I w tym sęk! jak będzie można to zabierzemy maluchy, żeby przyzwyczaiły się do obroży a Sopla można zabrać jako psi wzór :D On kocha szczeniaczki :loveu: