Paula03 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Postaramy się o to, niech Tola, Milka i Fiona bawią się razem, a młodsze nich poznają świat! Quote
kajkoowa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Kaja zaczyna socjalizację dwóch bojaźliwych szczylów, z takimi problemami miałam już styczność :D Zresztą mój pies przysparza mi wielu problemów, głównie na tle zachowań, dlatego takie szczyle to żadna nowość :) Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kajka tak trzymać,nowe pokolenia,nowa nadzieje na zmiane stosunku ludzi do zwiewrzat!A zdjecia wstawie wieczorem ,wczoraj nie dałam rady bo było juz pózno! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Milka ty skoczna sunio gdzie twój domek? Oo ja też mam zdjęcia i to mnóstwo!!! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Milka siedzi teraz w boskie z Fibi i Cysią! Muszę przyznać, że wszystkie 3 wyglądają prawie tak samo! Quote
kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Milka siedzi nadal w swoim boksie ale z Cysią i Fibi! Małe boją się, bo Milka skacze i chce się bawić. Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 I przestaje wyglądać już jak szczeniak, czy podzieli los Abi? Będzie czekac i czekać? Nawet na allegro nikt jej nie wypatrzył... Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tak kochana suczka i całe dziecinstwo w schronisku!A pozostałe psiaczki oswoja się z Milka i troche mniej beda przestraszone ,bo Milka lubi kontakt z ludżmi a one jeszcze troche się boją! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 W sobotę mam nadzieję, że wypuścimy gromadkę szczeniaków! Quote
kajkoowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie Romciu, Cysia i Fibi już w ogóle się nie boją ludzi! Bawiły się ze mną, ogólnie jak nas zobaczyły to podbiegły do krat i chciały być głaskane,a Fibi cały czas śpiewa! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Milusia do domu !!! Nie możesz spędzić całego dzieciństwa w schronisku !!! Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Cudności... Tylko te kraty, ehh... :( Milcia, Ty na kanapie powinnaś się wylegiwać :( Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Milcia jest teraz w boksie z jedna z trzech suczek !Która to jest suczka bo ich nie rozróżniam?Czy milcia lubi nowa kolezankę! Quote
kajkoowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Milcia jest z Cysią, czyli najodważniejsza z trzech suń :) Milka ją zaczepia i chce się bawić ale małą wtedy podbiega w róg i się boi! Na pewno się wkrótce zaprzyjaźnią! Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tak sobie myślę, że może w sobotę zapniemy Milce obroże lub szelki i jakoś z nią pochodzimy po schronisku, żeby nam nie zdziczała. Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No ,ja jestem za to i Cysia moze też?Co dziewczyny? Quote
kajkoowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Romka']No ,ja jestem za to i Cysia moze też?Co dziewczyny?[/QUOTE] Ja mogę ją wziąć :) Trochę zapoznamy szczyla ze światem, bo pan Adam chyba nie ma nic przeciwko, jeśli będzie :) Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To ja biorę Milkę, ty Kaju Cysię, tylko najpierw musimy ładnie poprosić :p Quote
kajkoowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Paula jeśli chcemy zrobić w sobotę przedszkole to ja zabiorę mojego tatuśka, tak jak Figa zabrała Negrę i poszwendamy się z maluchami ze zrównoważonym psem :) Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kaju to się decydujmy, robimy przedszkole i przychodzi Sopel, czy zabieramy je na spacer? Chociaż można zabrać je na spacer z Soplem! Quote
kajkoowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Paula03'] Chociaż można zabrać je na spacer z Soplem![/QUOTE] I w tym sęk! jak będzie można to zabierzemy maluchy, żeby przyzwyczaiły się do obroży a Sopla można zabrać jako psi wzór :D On kocha szczeniaczki :loveu: Quote
argusiowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 dziewczyny macie szelki?:) jak coś służę pomocą :) Quote
Recommended Posts