Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
A jakiej wielkości jest pudelek ? Bo mniejsze pieski to są za 10zł.

Wyglada na to, ze jest nieduzy powinien byc DT za 10zl...
Deklaruje narazie 30zl miesiecznie ale trzeba go wyciagnac z schronu..nie kapac teraz, pudle bardzo delikatne...dopiero w DT...schron powinien go zbadac...czy jest taka mozliwosc...

Link do Allegro nie dziala...

Posted

Kobitki- narazie mamy 60 zł miesięcznie. To jeszcze trochę brakuje. Może by banerki zrobic???? Mameczka to co napisałaś jesrt super! Mi jest obojętne, czy pisiunia pójdzie do hoteliku koło Cieszyna , czy zupełnie do innego miasta. Byle by była w kojcu wewnatrz jakiegoś ogrzewanego pomieszczenia.
Dzisiaj się dowiedziałam, ze dobrze go obciąć, ze te pozlepiane kłaki to go w ogóle nie grzeja wręcz odrotnie. Zostawić mu tak z 2 cm. Będę dzwonić do Dei. Cholera jeszcze te mrozy. Wet go może zobaczyć - na pewno tylko nie wiem jak to się rozłozy w czasie. W naszym schronie jest 160 psów.

Kurcze on musi isć szybko do domu. Przy temp. zerowej nie wychodził z budy tylko wciśnięty w kąt telepał sie... a teraz to ja już nie wiem

Posted

Ja ciągle dzwonię do pani, ale jej nadal nie ma - rozmawiałam już z wnuczkiem i córką, za każdym razem kto inny odbiera, oni nie wiedzą jaki pani ma email żeby jej choć zdjecia podesłać :( Będę dalej próbować

Posted

Finansowo nie pomogę niestety :-( Ale mogę coś podpowiedzieć a propos jego kudełków - bo zniszczone faktycznie nie izolują za dobrze. Arjuna na którymś bullowatym wątku oferowała kubraczki dla astów mieszkających na zewnątrz. Może gdyby do niej napisać, przekazałaby jakiś kubraczek dla tego pudelka? Wtedy można by go obciąć. Byłoby mu wygodniej - no i zdrowiej, nie będą mu się robiły odparzenia.

Posted

a czy się różni dom tymczasowy od domu na stałe....wiem ze to jakby nie w temacie, ale wole się upewnić....i czy dom tymczasowy może być domem już na stałe....

Posted

DT różni się od DS tym, że pies przebywa w nim TYMCZASOWO, do momentu aż znajdzie swój STAŁY, prawdziwy, najlepszy dom.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie ( i tak się czasami dzieje) że DT staje się po jakimś czasie DS dla psiaka.
Gonia pisała zdaje się, że w swoim tymczasowiczu się zakochała po dwóch dniach i już wiedziała, że zostanie u niej na zawsze...

Posted

Jestem, choć nie wiem czy wiele pomogę -- na Domach tymczasowych ogłasza się chłopak z Krakowa mica-el, który oferuje darmowy tymczas domowy. Może napiszcie do niego, że sytuacja jest jaka jest i może Supełka by wział?

Posted

pom-pon napisał(a):
a czy się różni dom tymczasowy od domu na stałe....wiem ze to jakby nie w temacie, ale wole się upewnić....i czy dom tymczasowy może być domem już na stałe....

Czy Ty się zastanawiasz Pon-Pon nad DT dla Supełka?

Posted

[quote name='sonikowa']Jestem, choć nie wiem czy wiele pomogę -- na Domach tymczasowych ogłasza się chłopak z Krakowa mica-el, który oferuje darmowy tymczas domowy. Może napiszcie do niego, że sytuacja jest jaka jest i może Supełka by wział?

Dzieki, moze sprawdzic ten DT , masz linka na dogo do tych domow tymczasowych??? Ja nic nie moge znalesc..na nowym Dogo.

Po swietach moze byc DT (darmowy ) u Ewy w W-wie (miala szczeniaka Georga) ale dopiero po swietach...wtedy ja go bede utrzymywac wlaczajac wizyty lekarskie (moze pojde z torbami)....

Wtedy tylko transport z Cieszyna do W-wy....

Musicie wyciagnac Supelka ze schronu i to przed swietami bo zamarznie....

Posted

Ja w tym miesiacu finansowo niestety nie moge pomoc, gdyby byl na tymczasie jeszcze w styczniu(choc zycze mu stalego domku) to moge cos dorzucic od siebie.Moze faktycznie jakis kubraczek mu sprawic zeby tak biedak nie marzl?

Posted

[quote name='Mameczka']Ja w tym miesiacu finansowo niestety nie moge pomoc, gdyby byl na tymczasie jeszcze w styczniu(choc zycze mu stalego domku) to moge cos dorzucic od siebie.Moze faktycznie jakis kubraczek mu sprawic zeby tak biedak nie marzl?

Podaj ten watek kudlaczy , znalazlam Allegro????

http://www.allegro.pl/item849122999_ow_nizinny_pudel_shih_york_briard_maltanczyk.html

Wandzia czy Taks moze uszylaby mu kubraczek, ten Pakusia super ale malawy (jescze sie dopina)

Ja wszystko mam za male dla Supelka...

Dziekujemy za deklaracje wszystkim cioteczkom...super