Wind Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A co do drugiego dnia Zawodow, to moge tylko potwierdzic swoje wczorajsze odczucia :-) Bawilam sie doskonale, mam nadzieje ze pozostali rowniez :-) Tory dla "zeroweczek" byly finezyjne, ale do zrobienia ... natomiast, gdy zerkalam na "openy" to tam chyba lekko nie bylo ... Ja jednak nie biegam w tak zaawansowanych klasach, wiec niech sie wypowiedza Ci ktorzy sprobowali tego cymesiku ;) Majutek na torze spisal sie bardzo ladnie i rzeczywiscie bardzo staral sie wypasc jak najlepiej, co chyba mu sie udalo :cool3: :loveu: A poza tym, doswiadczylam biegu po torze z borderem :-) Sadze, ze dzisiaj jeszcze raz bede o tym snic ... Quote
FikuMiku Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wind napisał(a):Justynko, zwatpilas? A ja tu szykuje takiego pieknego Florencjusza :loveu: Cierpliwosci, chociaz rzeczywiscie nawet zwykla herbatka popijana z pucharku niebiansko smakuje :cool3: Ale obowiazek przede wszystkim ... wiec jeszcze chwilka :-) Oj kochana Beatko jesteś bardzo!:sweetCyb: SIędzę przylepiona do komputera z palcem na ikonce odśwież Quote
FikuMiku Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wind napisał(a): Majutek na torze spisal sie bardzo ladnie i rzeczywiscie bardzo staral sie wypasc jak najlepiej, co chyba mu sie udalo :cool3: :loveu: Nic dodać, nic ująć! Majutek poprostu najlepszy!:B-fly::loveu: Ale jak Pańcia się spisała :-o :thumbs: Quote
Wind Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 FikuMiku napisał(a):Oj kochana Beatko jesteś bardzo!:sweetCyb: SIędzę przylepiona do komputera z palcem na ikonce odśwież Pewnie juz tuz, tuz Magda zapoda zdjecia na stronce Fortu :-) Wlasnie zostaly wyslane :-) Reszta zdjec (ktore okaza sie "zjadliwe" i nie wyladuja w koszu), pojawi sie na Dogo ... zaczne jutro :-) Quote
PATIszon Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Wind'] A poza tym, doswiadczylam biegu po torze z borderem Ja tez! Sadze, ze dzisiaj jeszcze raz bede o tym snic ... No ja mam nadzieje, ze nie bede! :wallbash: Quote
FikuMiku Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ciągle nie ma zdjęć na stronie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Anulka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 W zeróweczkach torki były trudniejsze niż wczoraj, wymagały więcej precyzji i skupienia. Jumping wymagał np. żeby z pełnej szybkości po tunelu (przed tunelem była prosta z hopek więc pies miał szansę się mocno rozpędzić) przejść do części technicznej czyli małego zawijaska:p W agility open było parę momentów gdzie trzeba było psa pilnować żeby skoczył to co trzeba lub odwołać od przeszkody. Trochę klopotów sprawił nabieg z zakrzywionego tunelu pod palisadą na palisadę. W jumpingu był trudny nabieg na slalom z pełnej szybkości i sporo psów nie trafiało w pierwszą tyczkę.:razz: Następnie pies nakierowany prosto na kładkę a tu trzeba zrobić kilka zawijasów.:cool3: Do biegu charytatywnego zglosiło się aż 70 osób :multi: a każdy mógł sobie wybrać do biegania swój psi ideał co mu się po nocach śni. Oczywiście nie powiem jaka rasa była najpopularniejsza :eviltong: Ja jestem padnięta ale i zadowolona z przebiegu zawodów, staraliśmy się wszystko robić sprawnie i bez zamieszania :p Super, że wystartowały prawie wszystkie osoby, które się na zawody zapisały! Niektórych (czyt. Musiałka) nie zniechęciły nawet kontuzje aparatu ruchu.:grins: Jeszcze raz dziękuję w imieniu Organizatorów, że się tak licznie zjawiliście bo przecież bez Was te zawody by się nie odbyły.:multi: Quote
Anulka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ciągle nie ma zdjęć na stronie No właśnie 4 godziny od zawodów minęły a tu ani widu ani słychu :evil_lol: Ale spoko cierpliwości trzeba jeszcze torki powstawiać. Quote
FikuMiku Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Mój pies śpi, chrapie, i przebiera nogami :evil_lol: Jesteśmy padnięci... Quote
Wojenka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 My także co pięć minut sprawdzamy czy na stronie są już zdjęcia:evil_lol: To może dla uspokojenia kilka fot autorstwa Tomka Celmera: Uczymy się torku: Starszy Pan Ami: Konkurencja:diabloti: ;) : Kto rozpozna? Szkooot Quote
Wind Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Anulka napisał(a):Już są wyniki, torki i fotki :D :cool1: :-) :-) Quote
Musiałek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 http://www.agility.strefa.pl/ A ja przedewszystkim chciałam podziekować klubowi za tak wspaniałą organizację zawodów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Było naprawdę super :multi: Quote
Ludek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ja też przyłączam się do podziękowań. Zawody były zorganizowane po mistrzowsku:) Quote
myriad Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Bardzo fajne zawody. Rany, jaka ta hala byla ciepla i przyjemna.... Po tych miesiacach spedzonych w sniegu po pas, fantastyczna odmiana. Brawo Fort! Quote
OlaAB Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ja też dziękuje i za organizację:cool3: i za super zabawę i za tak dużą ilość chetnych do startów. super zdjęcia, zdjęcie podpisane "kto rozpozna?" to ja rozpoznaję to jest ta sama "Konkurencja" co wyżej czyli mój Atos :multi: Quote
OlaAB Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 do Wind proszę mi się postarać :mad: bo TYLKO Atos jest na zdjęciach a szaraka nie ma :shake: Quote
Mokka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 OlaAB napisał(a):do Wind proszę mi się postarać :mad: bo TYLKO Atos jest na zdjęciach a szaraka nie ma :shake: Co Ty opowiadasz, widziałam jego! Też przyłączam się do grona wazeliniarzy. :eviltong: Organizacja była bardzo, bardzo w porządku. Niby tak powinno być zawsze, ale jak wiemy, nie zawsze jest. Może to będzie początek nowej świeckiej tradycji :lol: . Poza tym były dyplomy, medale i pucharki. To są najpiękniejsze pamiątki z takich imprez. No i bardzo niezdrowe nagrody - te paskudne, okropne słodycze :diabloti: . Czekolady i cukierki, a fe... Czy ktoś zamierza ćwiczyć naszą silną wolę? :mad: Quote
OlaAB Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mokka napisał(a):Co Ty opowiadasz, widziałam jego! no tylko jedno z soboty... Quote
tamer Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 No to teraz moja kolej... ;-) Ogólnie zawody mi się podobały-brawa dla organizatorów, bo w sumie wszystko odbyło się sprawnie :) Hala jest fajna-dobrze się na niej biega. Torki raczej trudne-ale to dobrze-można było sobie potrenować :cool1: Bardzo miło że wyniki były na bieżąco drukowane i wywieszane-sekretariat musiał się nieźle napracować... Sędziowanie OK, chociaż było kilka ewidentnych błędów :diabloti: Nagrody fajne i w dużej ilości... Świetnym pomysłem były medale i pucharki za łączną-to na pewno musi być super pamiątka :) Niestety znowu zabrakło dyplomów za udział w zawodach-a przecież nawet ci, którym nie uda się zająć lokatowego miejsca chcieliby mieć jakąś pamiątkę. Tak, wiem, lubię się czepiać :evil_lol: Ogólnie-fajnie, dziękujemy bardzo :) Ale i tak największe brawa należą się zawodnikom ParAgility, którzy naprawdę świetnie sobie radzili na torze. :klacz: Wind, Ludek: Dziewczyny, wiem że macie trochę fotek łelsza ;-) Jak już ochłoniecie po zawodach i znajdziecie wolną chwilkę, ... [email protected] albo [email protected] Proooszę :) Quote
Mokka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 OlaAB napisał(a):no tylko jedno z soboty... No, my też mamy tylko jedno i więcej się nie spodziewamy, a nie marudzimy :lol: . Quote
OlaAB Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 tamer napisał(a):No to teraz moja kolej... ;-) Sędziowanie OK, chociaż było kilka ewidentnych błędów :diabloti: może jakieś przykłady aby dać możliwość sędziom przedstawić swój punkt widzenia (jeżeli będą chciały) zamiast tworzenia "conajmniej dziwnych" sugestii tamer napisał(a):Niestety znowu zabrakło dyplomów za udział w zawodach-a przecież nawet ci, którym nie uda się zająć lokatowego miejsca chcieliby mieć jakąś pamiątkę.:) A kto powiedział, że obowiązkiem jest dyplom za uczestnictwo? czy uczestniczysz w zawodach dla dyplomu/medalu/pucharu czy dla samej chęci biegania? Quote
PATIszon Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mokka napisał(a):No, my też mamy tylko jedno i więcej się nie spodziewamy, a nie marudzimy :lol: . Za to mam Was na filmie! Mam jeszcze kilka par, jak zgram to wszystko na plytke to puszcze ja w obieg, zeby kazdy mogl sobie skopiowac, oczywiscie jesli beda chetni. Zaraz pospisuje kogo mam. Quote
Mokka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='PATIszon']Za to mam Was na filmie! Mam jeszcze kilka par, jak zgram to wszystko na plytke to puszcze ja w obieg, zeby kazdy mogl sobie skopiowac, oczywiscie jesli beda chetni. Zaraz pospisuje kogo mam. A czy ten akurat film warto pokazać? :cool3: Bo wiesz, na nasz najlepszy przebieg to Ci akurat bateria wysiadła, więc trochę się boję, co Ty nakręciłaś :crazyeye: . Quote
Recommended Posts