Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Davie napisał(a):No, jeszcze jakby tak krajowej produkcji były, to nie żal, ale zagraniczne?!? :evil_lol: Z soboty na niedziele Majutek wlamal sie do plecaka (samodzielnie odsuwajac zameczki) i pozarl swoja/nasza nagrode :mad: I tyle ja widzialam :p Quote
Davie Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A co do jedzonka, to ja liczę na Flaire! :cool3: ;) Quote
PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Davie']A co do jedzonka, to ja liczę na Flaire! :cool3: ;) A co bedzie???? Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ale przecież na ostatnim przebiedu nie machała :eviltong: A i Pańcia cały tor zapamiętała! Prosze mi tu nie narzekać, bo z brzoskwinek nici! :diabloti: Quote
Wojenka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :shake: Husaria ustępuje szybkością i dokładnością lekkiej jeździe...:shake: ;) Quote
PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='FikuMiku']Ale przecież na ostatnim przebiedu nie machała :eviltong: A i Pańcia cały tor zapamiętała! Prosze mi tu nie narzekać, bo z brzoskwinek nici! :diabloti: Ja nie narzekam, ja nie narzekam przynajmniej nie wtym topiku :cool3: Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 FikuMiku napisał(a):Ale przecież na ostatnim przebiedu nie machała :eviltong: A i Pańcia cały tor zapamiętała! Prosze mi tu nie narzekać, bo z brzoskwinek nici! :diabloti: Nic nie mowie, ale cicho tez nie bede :watpliwy: :evil_lol: W sumie jak nam szkot dokopie, to i tak jakas nagroda w terierowej rodzinie zostanie :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :modla: :modla: :modla: Ciasto marchewkowe z kremikiem:modla: :modla: :modla: :facelick: Quote
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Wojenka']:shake: Husaria ustępuje szybkością i dokładnością lekkiej jeździe...:shake: ;)Wojenka, Ty się nie stresuj, cuda się zdarzają, w końcu Błyskawica w Ciechocinku dokopała kilku borderom. :evil_lol: Może po raz pierwszy i ostatni, ale dokopała. :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Kurcze, ale macie tempo! Człowiek nie może myśli zebrać, bo już jes nie na temat!:placz: Quote
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PATIszon'][quote name='Davie']A co do jedzonka, to ja liczę na Flaire! :cool3: ;) A co bedzie????Sama się zastanawiam :stupid: Quote
Wojenka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wind napisał(a):W sumie jak nam szkot dokopie, to i tak jakas nagroda w terierowej rodzinie zostanie :evil_lol: Ambicją szkota są przebiegi bez detek z zadowoloną miną:razz: ;) Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wind napisał(a): W sumie jak nam szkot dokopie, to i tak jakas nagroda w terierowej rodzinie zostanie :evil_lol: No właśnie! Dlatego strzeżcie się Florka!!!:angryy: ;) Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Flaire napisał(a):Sama się zastanawiam :stupid: :modla: :modla: :modla: Ciasto marchewkowe z kremikiem:modla: :modla: :modla: :facelick: Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 FikuMiku napisał(a):No właśnie! Dlatego strzeżcie się Florka!!!:angryy: ;) Przeca Floro ma byc postrachem na openach :mad: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 No toż to mówiłam Ci, że to raczej nie pewne! Pani instruktor oponuje :placz: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wojenka napisał(a):A kim jest Florek????:oops: Łooo, to taki jeden zwariowany gościu...:crazyeye: Długo by opowiadać... Quote
Davie Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='FikuMiku']:modla: :modla: :modla: Ciasto marchewkowe z kremikiem:modla: :modla: :modla: :facelick: Tak jest! :loveu: Flaire, no nie bądż taka, no...:cool3: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :evil_lol: Przedstawiam Floriana co nie jedno już wie o życiu... (Typ filozofa:evil_lol: ) Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='FikuMiku']No toż to mówiłam Ci, że to raczej nie pewne! Pani instruktor oponuje :placz: Whoops, to nam konkurencja w smolikach rosnie :cool3: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wojenka napisał(a)::-o :cool3: Strach się Was bać! Noo, my też się siebie boimy! :cool1: ;) :lol: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ... a Majutka to zawsze można nadepnąć przed zawodami:diabloti: Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 FikuMiku napisał(a):... a Majutka to zawsze można nadepnąć przed zawodami:diabloti: Jak w KingSize ;) Dobij go! Dobij go mydlem! :lol: Quote
Recommended Posts