Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

Posted

Davie napisał(a):
No, jeszcze jakby tak krajowej produkcji były, to nie żal, ale zagraniczne?!? :evil_lol:

Z soboty na niedziele Majutek wlamal sie do plecaka (samodzielnie odsuwajac zameczki) i pozarl swoja/nasza nagrode :mad:
I tyle ja widzialam :p

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FikuMiku']Ale przecież na ostatnim przebiedu nie machała :eviltong: A i Pańcia cały tor zapamiętała! Prosze mi tu nie narzekać, bo z brzoskwinek nici! :diabloti:

Ja nie narzekam, ja nie narzekam przynajmniej nie wtym topiku :cool3:

Posted

FikuMiku napisał(a):
Ale przecież na ostatnim przebiedu nie machała :eviltong: A i Pańcia cały tor zapamiętała! Prosze mi tu nie narzekać, bo z brzoskwinek nici! :diabloti:

Nic nie mowie, ale cicho tez nie bede :watpliwy: :evil_lol:

W sumie jak nam szkot dokopie, to i tak jakas nagroda w terierowej rodzinie zostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Wojenka']:shake: Husaria ustępuje szybkością i dokładnością lekkiej jeździe...:shake: ;)Wojenka, Ty się nie stresuj, cuda się zdarzają, w końcu Błyskawica w Ciechocinku dokopała kilku borderom. :evil_lol: Może po raz pierwszy i ostatni, ale dokopała. :evil_lol:

Posted

Wind napisał(a):
W sumie jak nam szkot dokopie, to i tak jakas nagroda w terierowej rodzinie zostanie :evil_lol:

Ambicją szkota są przebiegi bez detek z zadowoloną miną:razz: ;)

Posted

[quote name='FikuMiku']:modla: :modla: :modla: Ciasto marchewkowe z kremikiem:modla: :modla: :modla: :facelick:

Tak jest! :loveu:
Flaire, no nie bądż taka, no...:cool3:

Posted

[quote name='FikuMiku']No toż to mówiłam Ci, że to raczej nie pewne! Pani instruktor oponuje :placz:

Whoops, to nam konkurencja w smolikach rosnie :cool3: