__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cioteczki, to robić te ogłoszenia? i jakim szczeniorom? Quote
anita_happy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 heh... ja wiem ze DIABLA I GUSTLIK na bank jeszcze szukaja domków DLA DIABLI TO PAŁAC!!!!!!!!!bo to moja Ksiezniczka:) BUBA tez zsotaje i nie wiem KTO jeszcze :/ Quote
Madallena Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 moj faworyt to Filutek :) Piekny jest i kochany! z reszta wszystkie sa rewelacyjne , ale Filutek jest mistrzem :) Quote
3 x Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Gustlik, Diabla, Filutek i Buba one potrzebują ogłoszeń Quote
__Lara Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 3 x napisał(a):Gustlik, Diabla, Filutek i Buba one potrzebują ogłoszeń Przepraszam za opóźnienia, zatrułam się, i nie jestem w stanie teraz zrobić ogłoszeń nowych. Ale postaram się jak najszybciej. Quote
3 x Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 __Lara napisał(a):Przepraszam za opóźnienia, zatrułam się, i nie jestem w stanie teraz zrobić ogłoszeń nowych. Ale postaram się jak najszybciej. ja znów cierpię na brak czasu a nadmiar pracy w pracy ale jestem tez trochę spokojniejsza o finanse, bo szczeniaków została połowa wiec bedzie o poleowe mniej jedzenia szło (mam nadzieję ;)) i tez musze przysiasc do ogłoszeń moze jutro sie uda Quote
nincia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 czekam i nikogo nie widze :-( zapraszam na watek !! http://www.dogomania.pl/threads/179588-Umieraly-w-cichosci?p=14071574#post14071574 Quote
Kostek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Buba adoptowana:) zamieszkała na Ursynowie Quote
3 x Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kostek napisał(a):Buba adoptowana:) zamieszkała na Ursynowie super :) zostały 3 Gustlik, Diabla i Filutek ja niestety znów jestem wyjechana ale postaram sie poodnawiac im ogłoszenia bo zdaje sie ze te moje przynajmniej na cafe animal się pokonczyły Kostek a wiesz jak stoją z karmą? trzeba prosić marlenę o zakup czy jeszcze mają? Quote
Kostek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 karme jeszcze maja ale o zakup nie trzeba prosic bo sa jeszcze 2 worki po 15 kg w zanadrzu jesli sie skonczy ale mysle ze nie bedzie potrzebna:) nie chce duzo pisac aby nie zapeszyc ale bardzo prosze o trzymanie kciukow za cala trojke w piatek, mamy mala akcje adopcyjna Quote
3 x Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kostek napisał(a):karme jeszcze maja ale o zakup nie trzeba prosic bo sa jeszcze 2 worki po 15 kg w zanadrzu jesli sie skonczy ale mysle ze nie bedzie potrzebna:) nie chce duzo pisac aby nie zapeszyc ale bardzo prosze o trzymanie kciukow za cala trojke w piatek, mamy mala akcje adopcyjna cudnie by bylo Quote
Kostek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 3 x napisał(a):cudnie by bylo do konca lutego mysle ze spokojnie damy rade, skonczyly sie ferie telefonow sporo wiec tylko czekac az reszta bedzie spala w lozku Buba ma dwojke fajnych dzieciakow do zabawy oczywiscie woli lozko niz swoje posalnie no ale coz nalezy jej sie Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 kurcze..szczylowo...ale lecicie z wątkiem..heh... DIABLA _ MOJA KSIEZNICZKO do domu i to juz!!!! Quote
aganela Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kostek dobrze,że jednak jesteś,myslałam,że szczeniaki juz przepadły...Ale jest git:)Mam taką małą sugestie-jeśli wam się chce,może dodajcie do allegro szczylków ich zdjęcia z początku,gdy pierwszy raz zostały przedstawione na forum-może kogoś to zauroczy jakie były z nich śliczne kluski na początku:)Teraz też są śliczne,ale już nie takie kluski,tylko młodzież się z nich robi;) Quote
Kostek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 jasne przeciez ja je zjadalam od samego poczatku tak samo jak i karme dla nich Quote
anita_happy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 noooo widać po twoim avatarze .... i co smaczne były!!! TY tam zostaw DIABLE i GUSTLIKA!!! bo ci wira na kompa wyśle przez światłowód!!!i juz nic nie zobaczysz co w świecie piszczy ! Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kostek napisał(a):jasne przeciez ja je zjadalam od samego poczatku tak samo jak i karme dla nich Kostek zaprosiła mnie nawet na obiad :) Quote
Kostek Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 hehe mniam:D wczoraj maluchy byly ze mna w TV niestety z telefonow ktore dzwonily nikogo nie eybralismy ale 2 panie z TV sa chetne na Diable i Gustlika, dzisiaj Gustlik ma odwiedziny i zobaczymy co bedzie-jak cos dam znac Quote
3 x Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kostek napisał(a):hehe mniam:D wczoraj maluchy byly ze mna w TV niestety z telefonow ktore dzwonily nikogo nie eybralismy ale 2 panie z TV sa chetne na Diable i Gustlika, dzisiaj Gustlik ma odwiedziny i zobaczymy co bedzie-jak cos dam znac kurcze,mialam nadzieje , ze wszystkei znają dom ale dobrze jakby Diabla i Gustlik poszły do domów btw zeby nie było ze to jakaś sciema czy coś tak, psiaki był w TV widziałam, nie ja jedna Quote
a.piurek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kostek napisał(a):hehe mniam:D wczoraj maluchy byly ze mna w TV niestety z telefonow ktore dzwonily nikogo nie eybralismy ale 2 panie z TV sa chetne na Diable i Gustlika, dzisiaj Gustlik ma odwiedziny i zobaczymy co bedzie-jak cos dam znac To Ty teraz gwiazda jesteś.... Quote
3 x Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a.piurek napisał(a):To Ty teraz gwiazda jesteś.... tja nie ujmując nic nikomu to moim zdaniem największa gwiazda wydania był Gustlik, to jest gośc który umie się zachowac nawet w blasku fleszy ;) Quote
Isadora7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 3 x napisał(a):tja nie ujmując nic nikomu to moim zdaniem największa gwiazda wydania był Gustlik, to jest gośc który umie się zachowac nawet w blasku fleszy ;) A w jakim to programie było? Quote
gosia.marta Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kawa czy herbata. program o jakiejś nieludzkiej porze, który mimo tejże pory ma dziwnie dużą ogądalność od kilkunastu lat. Nigdy tego nie pojmę, jak można TV o 6 rano oglądać ;) Quote
__Lara Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 gosia.marta napisał(a):Kawa czy herbata. program o jakiejś nieludzkiej porze, który mimo tejże pory ma dziwnie dużą ogądalność od kilkunastu lat. Nigdy tego nie pojmę, jak można TV o 6 rano oglądać ;) Ja też :o chyba, że do pracy jak ktoś się szykuje.... Quote
Recommended Posts