Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
Gustlik, Diabla, Filutek i Buba
one potrzebują ogłoszeń

Przepraszam za opóźnienia, zatrułam się, i nie jestem w stanie teraz zrobić ogłoszeń nowych. Ale postaram się jak najszybciej.

Posted

__Lara napisał(a):
Przepraszam za opóźnienia, zatrułam się, i nie jestem w stanie teraz zrobić ogłoszeń nowych. Ale postaram się jak najszybciej.

ja znów cierpię na brak czasu a nadmiar pracy w pracy
ale jestem tez trochę spokojniejsza o finanse, bo szczeniaków została połowa
wiec bedzie o poleowe mniej jedzenia szło
(mam nadzieję ;))
i tez musze przysiasc do ogłoszeń
moze jutro sie uda

Posted

Kostek napisał(a):
Buba adoptowana:) zamieszkała na Ursynowie

super :)
zostały 3
Gustlik, Diabla i Filutek

ja niestety znów jestem wyjechana
ale postaram sie poodnawiac im ogłoszenia bo zdaje sie ze te moje przynajmniej na cafe animal się pokonczyły
Kostek a wiesz jak stoją z karmą?
trzeba prosić marlenę o zakup czy jeszcze mają?

Posted

karme jeszcze maja ale o zakup nie trzeba prosic bo sa jeszcze 2 worki po 15 kg w zanadrzu jesli sie skonczy ale mysle ze nie bedzie potrzebna:)

nie chce duzo pisac aby nie zapeszyc ale bardzo prosze o trzymanie kciukow za cala trojke w piatek, mamy mala akcje adopcyjna

Posted

Kostek napisał(a):
karme jeszcze maja ale o zakup nie trzeba prosic bo sa jeszcze 2 worki po 15 kg w zanadrzu jesli sie skonczy ale mysle ze nie bedzie potrzebna:)

nie chce duzo pisac aby nie zapeszyc ale bardzo prosze o trzymanie kciukow za cala trojke w piatek, mamy mala akcje adopcyjna

cudnie by bylo

Posted

3 x napisał(a):
cudnie by bylo

do konca lutego mysle ze spokojnie damy rade, skonczyly sie ferie telefonow sporo wiec tylko czekac az reszta bedzie spala w lozku

Buba ma dwojke fajnych dzieciakow do zabawy oczywiscie woli lozko niz swoje posalnie no ale coz nalezy jej sie

Posted

Kostek dobrze,że jednak jesteś,myslałam,że szczeniaki juz przepadły...Ale jest git:)Mam taką małą sugestie-jeśli wam się chce,może dodajcie do allegro szczylków ich zdjęcia z początku,gdy pierwszy raz zostały przedstawione na forum-może kogoś to zauroczy jakie były z nich śliczne kluski na początku:)Teraz też są śliczne,ale już nie takie kluski,tylko młodzież się z nich robi;)

Posted

hehe mniam:D

wczoraj maluchy byly ze mna w TV niestety z telefonow ktore dzwonily nikogo nie eybralismy ale 2 panie z TV sa chetne na Diable i Gustlika, dzisiaj Gustlik ma odwiedziny i zobaczymy co bedzie-jak cos dam znac

Posted

Kostek napisał(a):

wczoraj maluchy byly ze mna w TV niestety z telefonow ktore dzwonily nikogo nie eybralismy ale 2 panie z TV sa chetne na Diable i Gustlika, dzisiaj Gustlik ma odwiedziny i zobaczymy co bedzie-jak cos dam znac

kurcze,mialam nadzieje , ze wszystkei znają dom
ale dobrze jakby Diabla i Gustlik poszły do domów

btw zeby nie było ze to jakaś sciema czy coś
tak, psiaki był w TV
widziałam, nie ja jedna

Posted

Kostek napisał(a):

To Ty teraz gwiazda jesteś....

Posted

a.piurek napisał(a):
To Ty teraz gwiazda jesteś....

tja

nie ujmując nic nikomu to moim zdaniem największa gwiazda wydania był Gustlik, to jest gośc który umie się zachowac
nawet w blasku fleszy ;)

Posted

3 x napisał(a):
tja

nie ujmując nic nikomu to moim zdaniem największa gwiazda wydania był Gustlik, to jest gośc który umie się zachowac
nawet w blasku fleszy ;)

A w jakim to programie było?

Posted

Kawa czy herbata. program o jakiejś nieludzkiej porze, który mimo tejże pory ma dziwnie dużą ogądalność od kilkunastu lat. Nigdy tego nie pojmę, jak można TV o 6 rano oglądać ;)

Posted

gosia.marta napisał(a):
Kawa czy herbata. program o jakiejś nieludzkiej porze, który mimo tejże pory ma dziwnie dużą ogądalność od kilkunastu lat. Nigdy tego nie pojmę, jak można TV o 6 rano oglądać ;)

Ja też :o chyba, że do pracy jak ktoś się szykuje....