Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kostek']dokladnie taka, wiem ze tez maja troche inny sklad ale te psiaki tez maja rozny sklad od mikroskopow po raczej wieksze a ja im wszystkie karmy ktore mam mieszam w jedno pudlo i dt karmi miarkami do kazdej z misek, teraz jak uda nam sie uzbierac troche pieniazkow chcialabym chociaz jeden z workow zawiezc w to drugie miejsce gdzie sa inne te moje nowsze szczeniaki, mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko:(

To sugeruje te karme jak tam jest taka mieszanka:
http://www.telekarma.pl/p1774/profilum.junior.chicken.wyprzedaz.15.kg.htm

Poprosze adres do wysylki i numer kontaktowy dla kuriera to zaraz zamowie.

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę jakoś ugryźć to allegro, bo to w końcu dla 17 sztuk aż :cool3:

Ale to już jutro/ dzisiaj o "normalnej porze" :p

:sleep2:

Może w nocy mi się przyśni to allegro :diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]J E S T E Ś C I E K O C H A N E[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!!:B-fly::sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:B-fly:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:B-fly:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb:

[/FONT]

Posted

Kostek napisał(a):
jedzonko mialo dojsc jutro rano ale pan przywiozl mi je dzisiaj ok 22 przywitalam go w samych majtkach

ja rozumiem zeby sie starac kase na maluchy zbierac ale zeby az takie numery odstawiac zeby znizke na karme od dostawcy wynegocjowac? podziwiam ;)

ms_arwi napisał(a):
W poniedzialek (gora wtorek) karma powinna dojsc.

to teraz wyskakuj bez.. majtek....:evil_lol:

jak tam maluchy?

wlazlam na banerek i szczeka mi opadla....

boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Emigrantka napisał(a):
ja rozumiem zeby sie starac kase na maluchy zbierac ale zeby az takie numery odstawiac zeby znizke na karme od dostawcy wynegocjowac? podziwiam ;)

ms_arwi napisał(a):
W poniedzialek (gora wtorek) karma powinna dojsc.

to teraz wyskakuj bez.. majtek....:evil_lol:

No i mamy odpowiedz jak sie wynegocjowuje takie znizki :p ;)

Posted

smejscie sie smiejcie z moich wystepow:P wzial mnie pan z zaskoczki pojecia nie mialam ze kurierzy do 22 jezdza

chyba mamy dom dla Bambuska pan od 8 rano dzwoni z alegratki bo sie zakochal w psisku a ja dopiero o 11 oczyska otworzylam-cala noc spac nie moglam tyle wrazen mnie tu wczoraj spotkalo

Posted

Emigrantka napisał(a):
Kostek - zrob nowy bazerek, wlasne zdjecia w majtasach jak karme od kuriera odbierasz.....

hihihh

i imie dla majtek bedziemy licytowac :evil_lol: