ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Kostek']dokladnie taka, wiem ze tez maja troche inny sklad ale te psiaki tez maja rozny sklad od mikroskopow po raczej wieksze a ja im wszystkie karmy ktore mam mieszam w jedno pudlo i dt karmi miarkami do kazdej z misek, teraz jak uda nam sie uzbierac troche pieniazkow chcialabym chociaz jeden z workow zawiezc w to drugie miejsce gdzie sa inne te moje nowsze szczeniaki, mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko:( To sugeruje te karme jak tam jest taka mieszanka: http://www.telekarma.pl/p1774/profilum.junior.chicken.wyprzedaz.15.kg.htm Poprosze adres do wysylki i numer kontaktowy dla kuriera to zaraz zamowie. Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Muszę jakoś ugryźć to allegro, bo to w końcu dla 17 sztuk aż :cool3: Ale to już jutro/ dzisiaj o "normalnej porze" :p :sleep2: Może w nocy mi się przyśni to allegro :diabloti: Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Z pewnością!!! to śpij dobrze!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='ms_arwi']To sugeruje te karme jak tam jest taka mieszanka: http://www.telekarma.pl/p1774/profilum.junior.chicken.wyprzedaz.15.kg.htm Poprosze adres do wysylki i numer kontaktowy dla kuriera to zaraz zamowie. jak kiedys nie odpisze tzn ze padlam na zawal serca! ja nie wiem jak sie Wam bede odwdzieczac za to wszystko co robicie dla glutow! Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 W poniedzialek (gora wtorek) karma powinna dojsc. Nic sie nie martwcie, bedzie dobrze. Juz wolam Anie z Poznania tutaj, ona ma talent do domkow :D Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]J E S T E Ś C I E K O C H A N E[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!!:B-fly::sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:B-fly:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:B-fly:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb: [/FONT] Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek napisał(a):jedzonko mialo dojsc jutro rano ale pan przywiozl mi je dzisiaj ok 22 przywitalam go w samych majtkach ja rozumiem zeby sie starac kase na maluchy zbierac ale zeby az takie numery odstawiac zeby znizke na karme od dostawcy wynegocjowac? podziwiam ;) ms_arwi napisał(a):W poniedzialek (gora wtorek) karma powinna dojsc. to teraz wyskakuj bez.. majtek....:evil_lol: jak tam maluchy? wlazlam na banerek i szczeka mi opadla.... boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Emigrantka napisał(a):ja rozumiem zeby sie starac kase na maluchy zbierac ale zeby az takie numery odstawiac zeby znizke na karme od dostawcy wynegocjowac? podziwiam ;) ms_arwi napisał(a):W poniedzialek (gora wtorek) karma powinna dojsc. to teraz wyskakuj bez.. majtek....:evil_lol: No i mamy odpowiedz jak sie wynegocjowuje takie znizki :p ;) Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 fiuuuu, fiuuuuu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Plicha Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nie no, jesteście okropni... hihihi :evil_lol: Quote
Basia1968 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jaaaaa piernicze - 15 sztuk - przyleciałam z wątku zuźlikowej - gdzie nie spojrzeć tam bieda - czy psinki to mają takie zdjęcia jak stoją? - jesli nie sprawi to kłopotu to proszę o zdjęcia na email [email protected] Kostek niesamowita jesteś!!! Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek ty widziałas co się dzieje na bazaku NIC ? jestem w tak zajebiaszczo wielkim szoku ze hej ;) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Super bazarek.. niesamowity pomysl hehehehe Tylko ze ja splukana doszczetnie juz w tym meisiacu... Nie bedzie pieska Oscar i suni Zara Buuuuuuuuuuuuuuu :( Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nie poddawaj się Emigrantka ;) jest jeszcze opcja imion drugich ;) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Siedze i rycze..... ;) Pierwsze tylko....ale i tak do 20go jestem gola i wesola (czyli moge karme odbierac jak ta w majtkach heheh) i nic nieporadze buuuuuuuuuu Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ale jestes na watku a to tez ważne :) no i moze ktoś się poswiadomie lub zupełnie świadomie zasugeruje i bedzie Oscar i Zara :) Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 smejscie sie smiejcie z moich wystepow:P wzial mnie pan z zaskoczki pojecia nie mialam ze kurierzy do 22 jezdza chyba mamy dom dla Bambuska pan od 8 rano dzwoni z alegratki bo sie zakochal w psisku a ja dopiero o 11 oczyska otworzylam-cala noc spac nie moglam tyle wrazen mnie tu wczoraj spotkalo Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nie no to dobrze chyba - bo wydłuża się czas trwania w dezabilu Hi Hi:diabloti: Auuuć nie bij:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek - zrob nowy bazerek, wlasne zdjecia w majtasach jak karme od kuriera odbierasz..... hihihh Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ło matko Ciotka!!!!!! A wstydź się:mad::diabloti: Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Emigrantka napisał(a):Kostek - zrob nowy bazerek, wlasne zdjecia w majtasach jak karme od kuriera odbierasz..... hihihh i imie dla majtek bedziemy licytowac :evil_lol: Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 o Wy Ciocie okropne, smiac sie z mnie biednej zaskoczonej prawie nagiej Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jaka kokietka:cool3::diabloti: Łaaa no nie bij!:diabloti: Quote
Recommended Posts