Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda..A Pani nie chce drugiego?? Samemmu kotkowi smutno..A tak w ogóle to może nie ten domek?? Kllusia zasługuje na najlepszy naświecie.. Już sama nie wiem co napisać..Tak bym chciała żeby to wreszcie był TEN DOMEK!!!

Posted

[INDENT] [INDENT] [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][B]Przepraszam, ale bardzo proszę o pomoc....Kicia została pozostawiona sama sobie, jest bez ogonka, ktoś zmiażdżył Jej ogonek.. bardzo pilnie potrzebujemy pieniędzy na leczenie! Szukamy również domku stałego. Pomóż! [/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/176389-A-liczna-mA-oda-kotka-bez-ogonka-szuka-domu-Potrzebne-deklaracje-by-opA-aciAE-weta"]http://www.dogomania.pl/threads/176389-A-liczna-mA-oda-kotka-bez-ogonka-szuka-domu-Potrzebne-deklaracje-by-opA-aciAE-weta?p=13769133#post13769133[/URL][/FONT][/COLOR] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

Dzisiaj byłam dać jedzonko Klusi i nawet nie musiałam jej głaskać- sama ocierała się o moją rękę :O :O :O Przymilała się do mnie. Chyba dziękowała mi za jedzonko :) Jak tylko zawołałam "kici, kici", to od razu wyleciała z piwnicy :)

Posted

Żeby ona była cała ruda, to miałabym dla niej dom. do mnie ma przyjechać koteczka od JoliK, Mycha, na stałe. Mam 2 tymczasowiczki psie, nie mogę przegiać z rodziną i sprawić sobie trzeciego kota...

Posted

malagos napisał(a):
Żeby ona była cała ruda, to miałabym dla niej dom. do mnie ma przyjechać koteczka od JoliK, Mycha, na stałe. Mam 2 tymczasowiczki psie, nie mogę przegiać z rodziną i sprawić sobie trzeciego kota...

Jeżeli nie ona, to mam małego rudaska. Nie wiem jakiej płci, ale rudy i ma mało białego. On jest dzikusek, ale dałoby się go oswoić. Myślę, że on ma około 3 miesiące.