Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilak napisał(a):
kurcze szkoda, że tak daleko....ja właśnie jestem na etapie poszukiwania kici...

Skąd jesteś?? Wiesz ja to już jestem przekonana, że z transportem to wszystko możliwe ;) Raz 4 kociaki (stąd gdzie ta kicia ) jechały aż do Opola. Ostatnio ja wiozłam do Ustki jednego kota, a do Lęborka dwa, gdzie następnie pojechały pod Gdynię, a potem do Warszawy do domku :D Z resztą możliwe, że będę mieć transport do Wawy, tylko muszę pogadać z Panią. ;)

Posted

Kinia trzeba tą Kicię zabrać koniecznie.. Sterylka nie po to żeby teraz marzła na dworze.. To domowa Kicia, musi trafić do domku..Nie odpuszczj, ja też jestem z Warszawy , mam już 3 lata kota ze schronu w Częstochowie ( teraz mój Kiciuś ma 1 lat!) Wszystko jest możliwe, trzeba ją zabrać jak najprędzej!!!!!

Posted

Szylkretka jest piękna !!!!! Nabrała ciałka na zimę i cudownie wygląda. W lato była marniutka, chudziutka :(
Ona jest dzika, ale jak ktoś by chciał zaopiekować się dzikuskiem i doprowadzić go do normalnego stanu, to mogę złapać :P I tak będę łapać do sterylki ;) Fotka kiciuni:

Posted

Kinia ja bardzo lubię Waszą okolice.. Wielokrotnie by łam w Darłowku i Darłowei..Nie chce mi się wierzyć ,że nie ma tam nikogo kto by przygranął Klusię.. Taką zimę teraz mamy.. Ja nie mogę spać przez te koty..Niech im sę przyfarzy domeczek..Taki prawdziwy..DO góry Kotki, po domek!!!

Posted

Wierz mi, że ciężko ;/ Może i ktoś jest, ale jak ja mam znaleźć tego kogoś ;/
Zapraszam ponownie do Darłowa :P
A i mam no lepszą wieść: kociaki mają otwarte okienko do piwnicy :)

Posted

Kinia jaki masz piękny banerek Klusi..Szkoda, że nie mam już miejsca w podpisie..Klusia bardzo pięknie ...Mam głęboką nadzieję, że Mikołaj przyniesie jej domeczek na Święta..Jest taka słodka..Taka prawdziwa Klusia..Niech jej sie powiedzie, zasługuje na to..