Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc wróciliśmy po 2,5 godziny:lol: Pani bardzo miła ma hodowle rodowodowych seterów zna się na rzeczy wyszedl przed nami west Cudeńko trymowany pod wystawe:cool3: ogólnie narzekała na puch że katastrofe sierść matowa i wogóle ale powiedziała że zrobimy z niej ludzi:oops: Troszke zdjecia srednie bo glupek lata w tą i z powrotem;)

ogólnie Nice wróciły oczy...:evil_lol:

Posted

troszke piszczała na początku ale potem juz nie zwracała uwagi starała się zgryźć Pani Anetce rękawiczki;) Bo była robiona paluszkami. Też się zdziwiłam bo mi się zawsze wyrywa gryzie grapie a tu nic...

Posted

Nikula jest prześliczna :D:D:D i bardzo ładnie zrobiona. Co do miękkiej sierści to po paru trymowaniach będzie dobrze i będzie szorstka, a łapki i sukieneczkę też możesz sama podskubywać raz na tydzień po troszku. To mała była niesamowicie dzielna :D Alex na pierwszej wizycie przez dwie godziny się wyrywał i piszczał w niebogłosy jakby go ze skóry obdzierali, a ja siedziałam na kanapie i płakałam :(
To teraz czekamy jeszcze na fotki w kubraczku :D mówiłam że po obcięciu balastu uszka mogą pójść do góry bo właśnie w taki sposób mojemu stawiałam ale tu akurat to nie wskazane.

Posted

Oj a szkoda bo mogła się dużo nauczyć podczas takiej wizyty....aczkolwiek ten wzrok Alexa na mnie siedzacej na tej kanapie był przeszywający i brzmiał: "coś ty mi zrobiła, gdzie mnie przywiozłaś....ona mi robi krzywdę, ratunku!!!!!"

Posted

spoczko nic się nie stało;) Niestety kiteczki już nie ma została brutalnie obcięta..;) Miała ale w trakcie wyszło że jednak nie bedę jej rwać na łyso...;)