Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunka04 napisał(a):
mama tam jest plecami gdzieś odwrócona;)

sio od mamy :) mama ble na fotkach :) poczekaj aż pójdę do fryzjera i ozdrowieje mi rączka to coś na pychol se walnę by wyglądać bardziej jak człowiek :)
ale zaraza, muszę jej pilnować z tymi fotkami bo się dziewczyny stresów nabawią :)

Posted

[quote name='evelynka']Śliczna czysta dziewczynka :D:D:D

He he :crazyeye: żadko się zdarza już dziś oblepione w ślinie Viki która ja wylizuje :eviltong:

[quote name='karkakarka']http://i46.tinypic.com/20fdtew.jpg jeny jak ślicznie wygląda :)
:loveu:
[quote name='Pegaza']No tez mi sie podoba:loveu: a jeszcze bardziej jej kitka i narescie widze jej oczy!!;)

Wiesz kochana jak to mama mówi styl na yorka:evil_lol: No oczęta to ona ma:crazyeye:

[quote name='jolek68']sio od mamy :) mama ble na fotkach :) poczekaj aż pójdę do fryzjera i ozdrowieje mi rączka to coś na pychol se walnę by wyglądać bardziej jak człowiek :)
ale zaraza, muszę jej pilnować z tymi fotkami bo się dziewczyny stresów nabawią :)

Ta ta.:-o (kłamczucha):evil_lol:

[quote name='Nati28']http://i46.tinypic.com/20fdtew.jpg sliczna :loveu: a jaka ma kitke :evil_lol:

Jak by jeszcze z charakteru by taka ładna była:angryy:

[quote name='Doginka']Multipost, to bardzo proste:-) Klikasz na ten znaczek "+ przy danym poście i zaznaczy Ci się znaczkiem v i tak przy każdym poście, który chcesz cytować, a przy ostatnim klikasz odpowiedz z cytatem i gotowe;)

Nikusia po kąpieli ślicznotka:loveu:

Doginka dzięki za pomoc:loveu: Wszystkim dziękuje za miłe komentarze na temat Niki...:loveu:

Posted

Ale bym tą piękną lalunię zrobiła na cacy:loveu: Ale na wiosnę, bo teraz za zimno na łyso rwać, a podtrymować szkoda, bo jednak to nie to samo i włos nie będzie taki ostry jak u Gordonka;-) Wiem to na 100%, bo Rapcio był podtrymowywany i ma zupełnie inny włos

Posted

[quote name='Doginka']Ale bym tą piękną lalunię zrobiła na cacy:loveu: Ale na wiosnę, bo teraz za zimno na łyso rwać, a podtrymować szkoda, bo jednak to nie to samo i włos nie będzie taki ostry jak u Gordonka;-) Wiem to na 100%, bo Rapcio był podtrymowywany i ma zupełnie inny włos

Rapcio to ma zupełnie inną strukturę włosa niż Gordon:eviltong:

a małej porządne zrobienie by się przydało;) z czystym sumieniem polecam Doginkę:cool3:

Posted

Szczerze powiem że załeży mi żeby ją wytrymować jak najszybciej bo już gubi podszerstek i to obficie a czekać do wiosny to i tak długo.. Mała bedzie zrobiona na łysolka. Zimno zimnem najwyżej kupimy kubraczek. Bardzo chciałam jeżdzić do Doginki no ale narazie nie mam możliwości musiałabym jeżdzić autobusami a najpierw iść do przystanku kilka kilometrów z psem pod pacha...;( Dopiero jak zroie prawo jazdy to mogłabym pomyśleć

Posted

jolek68 napisał(a):
mam nadzieję że nie prędko, bo gumowych drzew to u nas przy drogach nie sadzą :)

EE nie bedzie tak zle..u mnie tez nie sadza a wszystkie narazie stoją hihi..Tylko trafic na fajnego instruktora ktory wszystkiego nauczy w odpowiednim czasie bo ja niestety po czasie sie przekonalam ze moj jest do bani...

Posted

:loveu:jeejku jaaka PIĘKNOŚĆ!!!!! i ta kitka!!! uwielbiam Nicolusie :loveu:

musze skopiować pomysł :evil_lol: bo Lili nic nie widzi przez "lwią" grzywke
chyba sie nie obrazisz :diabloti:

Posted

[quote name='*kleo*']http://img62.imageshack.us/img62/1293/hpim0771.jpg ale śmiesznie z tą kitką wygląda :lol: muszę mojej mamie pokazać, bo ostatnio miała takie przemyślenia, że yorkom robi się różne fryzury, a sznaucery wszyscy tną tradycyjnie (niestety tacy "zwykli" ludzie życzą sobie cięcie) i się zastanawiała, jakby tak sznaucera z kitkiem zostawić :evil_lol:
Mi się taka podoba;) Jest to wygodne i dla mnie i dla niej nawet się nie rusza jak jej spinam. Tak to nic a nic nie widzi;)

[quote name='wiki4']http://img62.imageshack.us/img62/1293/hpim0771.jpg
Jaka gadatliwa panienka z tej Nicolki :lol:
No mała ostatnio zeczęła szczekac:crazyeye:

[quote name='evelynka']A o córcie nie ??:( Niunka nie przejmuj się ja w Ciebie wierze :)
Dzięki Kochana:buzi:

[quote name='jolek68']wolę by jeździła rowerem ;) dla jej i innych bezpieczeństwa :lol:
Mama bo zaczne o szczegółach Twojej jazdy opowiadać:mad:

[quote name='goldenka']:loveu:jeejku jaaka PIĘKNOŚĆ!!!!! i ta kitka!!! uwielbiam Nicolusie :loveu:

musze skopiować pomysł :evil_lol: bo Lili nic nie widzi przez "lwią" grzywke
chyba sie nie obrazisz :diabloti:

No co ty!!!!:crazyeye: Wet mi powiedział ze pies może miec slabszy wzrok przez włosy wchodzące do oczu a poza tym to super wygląda;)

Posted

niunka04 napisał(a):
Mi się taka podoba;) Jest to wygodne i dla mnie i dla niej nawet się nie rusza jak jej spinam. Tak to nic a nic nie widzi;)

Ciekawe jak zareaguje, jak po fryzjerze brwi na oczach się znajdą :confused: