Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jolek68 napisał(a):
ja uważam że fryzjer to dobre rozwiązanie :) podcięcie sierści bo zbyt zimno na trymowanie a bliżej lata całość :)

Podetnijcie tylko grzywke (tak jak sugeruje Doginka) bo jesli podetniecie jej cala siersc to pozniej trymowanie bedzie ja o wiele bardziej bolalo a z trymowaniem poczekajcie do wiosny. Lepiej zrobic raz ale dobrze, a bez podszerstka teraz bedzie bardzo marzla.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
hi hi :) 29 stycznia trymowanko umówione :)

I będzie piękna dziewczynka :D:D:D Po zgoleniu uszek mogą zacząć jeszcze stawać ale wydaje mi się że są ładnie klapnięte :D

Posted

no niedlugo zobaczycie;) kupie malej chyba jakis kaftanik;) na zimniejsze dni;) chociaz ona ostatnio i tak tylko siku i do domu;)

Dzięki Cavy;)

Też sie nie moge doczekać;) Oby ją dobrze zrobiła;)

no narazie nie stawia;)

Posted

kaho napisał(a):
Podetnijcie tylko grzywke (tak jak sugeruje Doginka) bo jesli podetniecie jej cala siersc to pozniej trymowanie bedzie ja o wiele bardziej bolalo a z trymowaniem poczekajcie do wiosny. Lepiej zrobic raz ale dobrze, a bez podszerstka teraz bedzie bardzo marzla.

Podpisuję się pod tym! Ale niunka04 zrobi jak zechce:razz:
My Kasiu poczekamy i na wiosnę nasza Holcia będzie wymiatać na ringach konkurencję:evil_lol::loveu:My nie zamierzamy niszczyć włosa podcinaniem:angryy:;) Później wychodzą takie szorstkowłose jamniki na ring i udają sznaucery:evil_lol: A sznup musi być ostry i błyszczący i raczej powinien mieć prostą sierść, a nie skręconą, a wszystko to wyeliminuje tylko pożądne trymowanie;)

Posted

To brat w trakcie tworzenia:p jaka mina:cool3:
Ja to zmykam do szkoly bo się spóznie dobrze że mam na 10:30.:evil_lol: Później wstawie zdjęcia Niki ciekawe kto ją pozna;)

Posted

no Viki to taka miniatura jeszcze młoda jest;) Szarik po pierwsze był mądrzejszy... mama tam jest plecami gdzieś odwrócona;)
ja wstawie coś swojego może ze studniówki
Nika była wczoraj myta i czesana;) uwielbiam to jak wyglada po;) nie trwalo to długo ale udało się uwiecznić na zdjęciach
" class="ipsImage" alt="">

dziewczyny jak wy u siebie tak multi posty cytujecie???

Posted

Multipost, to bardzo proste:-) Klikasz na ten znaczek "+ przy danym poście i zaznaczy Ci się znaczkiem v i tak przy każdym poście, który chcesz cytować, a przy ostatnim klikasz odpowiedz z cytatem i gotowe;)

Nikusia po kąpieli ślicznotka:loveu: