jolek68 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 a dziki to nam prawie pod bramę podchodzą :) normalna dzicz :) Quote
jolek68 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 a dziki to nam prawie pod bramę podchodzą :) normalna dzicz :) Quote
Nati28 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='jolek68']a dziki to nam prawie pod bramę podchodzą :) normalna dzicz :)[/QUOTE] To tak jak u mnie ;) Quote
jolek68 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 no dobra :) to u nas myśliwi robią odstrzał koło drugiej bramy :) Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja mam taka malutka radę - staraj się robić fotki małej z jej wysokości - przykucnij i rób fotki z jej poziomu, bo wtedy lepiej focie wychodzą;-) Z góry obraz jest przekłamany, bo łapki wychodzą bardzo krótkie, a głowa wielka:lol: A na posłuszeństwo sznupa trzeba sobie zasłużyć;-) - Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... i nagradzać za poprawne wykonanie, a efekty szybko zauważysz:lol: Quote
niunka04 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Postaram się następnym razem nowy mam więc trzeba go wypróbować. Narazie umie siad zostań i poproś;) a tu mała Nick Quote
Cavalierkaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jaka slodziasna mała :P Odpisałam w temacie z grafiką. Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://i46.tinypic.com/15otp4k.jpg jaka klucha :loveu: u mojej znajomej też niedawno takie były - cała ósemka ;) Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 wiki4 napisał(a):Jaka maleńka była :loveu: Doberek :D CZeść!!:cool3: bianka19 napisał(a):Siemaanko :D HEjka:lol: *kleo* napisał(a):http://i46.tinypic.com/15otp4k.jpg jaka klucha :loveu: u mojej znajomej też niedawno takie były - cała ósemka ;) o kurcze no to ciekawie;) Ale aż 8? Dużo jak na sznaucera:lol: No więc tak zdjęłam jej plasterki i doopa.. Uszy w góre Quote
Evelynkaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Śliczna kruszynka mała.....a uszka chyba musisz dalej podklejać :/ skoro chcą wstawać Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Nie jest dobrze kurcze... Może wstają bo mała dopiero zaczyna zęby wymieniać.. Quote
Evelynkaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Też racja..mi wet mówił jak juz się cieszylam że uszki Alexowi stanęły że w trakcie wymiany zębów mogą jeszcze opaćś, więc coś w tym musi być. Quote
jolek68 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 trochę potrwa zanim wyrosną jej wszystkie stałe zęby ale jak mus to mus :) Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 evelynka napisał(a):Też racja..mi wet mówił jak juz się cieszylam że uszki Alexowi stanęły że w trakcie wymiany zębów mogą jeszcze opaćś, więc coś w tym musi być. Ja mojemu dziecku podawałam np. chrząstki, żeby wzmocnić uszka, bo większość szła na wyrost stałych zębisk ;) Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć ;) Macie śliczny bannerek :D Hej:lol: Też mi się podoba:oops: Od kisses:roll: Kisses napisał(a):Ja mojemu dziecku podawałam np. chrząstki, żeby wzmocnić uszka, bo większość szła na wyrost stałych zębisk ;) Nika ma już dość kurzych łapek;) Mogłabyś polecić coś innego???:roll: Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Chrząstki, nie kurze łapki :D Takie np. jak masz kości z kuraka, to tam są takie chrząstki (nie dawać kości z kuraka, jak coś xd), właśnie to dawałam. Jak nie, to słyszałam o preparatach witaminowych, które się do karmy dodaje ;) Quote
Recommended Posts