Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam taka malutka radę - staraj się robić fotki małej z jej wysokości - przykucnij i rób fotki z jej poziomu, bo wtedy lepiej focie wychodzą;-) Z góry obraz jest przekłamany, bo łapki wychodzą bardzo krótkie, a głowa wielka:lol:

A na posłuszeństwo sznupa trzeba sobie zasłużyć;-) - Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... i nagradzać za poprawne wykonanie, a efekty szybko zauważysz:lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Jaka maleńka była :loveu:

Doberek :D

CZeść!!:cool3:

bianka19 napisał(a):
Siemaanko :D

HEjka:lol:

*kleo* napisał(a):
http://i46.tinypic.com/15otp4k.jpg jaka klucha :loveu: u mojej znajomej też niedawno takie były - cała ósemka ;)

o kurcze no to ciekawie;) Ale aż 8? Dużo jak na sznaucera:lol:

No więc tak zdjęłam jej plasterki i doopa.. Uszy w góre

Posted

evelynka napisał(a):
Też racja..mi wet mówił jak juz się cieszylam że uszki Alexowi stanęły że w trakcie wymiany zębów mogą jeszcze opaćś, więc coś w tym musi być.

Ja mojemu dziecku podawałam np. chrząstki, żeby wzmocnić uszka, bo większość szła na wyrost stałych zębisk ;)

Posted

bianka19 napisał(a):
Cześć ;)
Macie śliczny bannerek :D

Hej:lol: Też mi się podoba:oops: Od kisses:roll:

Kisses napisał(a):
Ja mojemu dziecku podawałam np. chrząstki, żeby wzmocnić uszka, bo większość szła na wyrost stałych zębisk ;)

Nika ma już dość kurzych łapek;) Mogłabyś polecić coś innego???:roll:

Posted

Chrząstki, nie kurze łapki :D
Takie np. jak masz kości z kuraka, to tam są takie chrząstki (nie dawać kości z kuraka, jak coś xd), właśnie to dawałam. Jak nie, to słyszałam o preparatach witaminowych, które się do karmy dodaje ;)