Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
jak zabiera jej córcia miskę bo nie zje to zaraza mała tylko patrzy czy nikt nie widzi i szamie jedzonko mojej Zuzi :evil_lol:

Sprytniutka jest! :evil_lol::lol::evil_lol: a w dodatku male pieknosci :loveu:- oby tylko zdecydowala sie wreszcie na jakas karme!

Posted

jolek68 napisał(a):
jak zabiera jej córcia miskę bo nie zje to zaraza mała tylko patrzy czy nikt nie widzi i szamie jedzonko mojej Zuzi :evil_lol:

Hehe no tak, rozumiem że Zuzia to kotek?? Mówili że niekożystne jest jedzenie przez psów jedzonka kociego. Zuzi można wyżej dać jedzonko, ona poradzi a Nikola już nie :D

Posted

pewnie że można i czasami je chowamy np suche na noc, gorzej z mokrym :) Nika jest jednak bardzo sprytna, jak Zuzia coś zostawi w dzień jak je to ta myk i już szamie :evil_lol: a robi to tak szybko że :crazyeye: nie zawsze zdążę na czas zadziałać :oops:

Posted

Zauważyłam, że Nicoli stają uszka:razz: Zacznij je podklejać plasterkami,póki jeszcze czas, bo potem będzie za późno:p Wzorzec sznaucera nie uznaje stojących uszu - chyba, że są kopiowane. Uszka muszą ładnie przylegać do policzków i nie stawać;)

A tak w ogóle to Wszystkiego co najlepsze Wam życzę w tym Nowym 2010 Roku:p

Posted

Ja to robiłam Chiarze tak: kleiłam końcówki uszek plasterkami tak, jakbym chciała klipsy założyć, w plasterku robiłam dziurki i przez te dziurki przewiązałam wstążeczkę i zawiązałam na tydzień tak jak się dzieciom czapeczkę wiąże:lol:
Chirara tak nosiła ok. tydzień do 10 dni i uszka teraz trzyma doskonale;):p

Posted

O kurde jakaś ja lewa jestem i srednio rozumiem;) Bardzo bym chciala zeby mała miała ładne uszka. Nie zauważyłam zeby jej stawały ale ja to sie srednio na rasie znam;) Dopiero się zagłebiam. Niestety ostatnio rzadko wchodze bo matura w maju i strasznie duzo nauki...

Posted

[quote name='niunka04']czy to tak ma być??? Ona powinna to calymi dniami nosić??? Tak, tylko uważaj, żeby nie było za ścisło, bo powietrze musi do uszek dochodzić;-)
Niech ponosi te zaklejone uszka przez tydzień;-) i będzie dobrze;-):loveu:

Posted

katastrofa z tym podklejaniem;) Mała ściaga jak może już jej kleje na taśme montażowa i narazie sie trzyma. Chyba bede musiała jej wyrwac razez z sierścią na uszach;) No ale nareszcie sukienka kupiona;)

Posted

aaa na studniówkę sukienka :P myślałam że nikoli wdzianko kupiłaś hehe musiałam coś niedoczytać, a buty radzę wcześniej kupić i zacząć w nich chodzić w domu......
no to liczymy na jakieś zdjęcie z tej wielkiej imprezy

Posted

niunka04 napisał(a):
katastrofa z tym podklejaniem;) Mała ściaga jak może już jej kleje na taśme montażowa i narazie sie trzyma. Chyba bede musiała jej wyrwac razez z sierścią na uszach;) No ale nareszcie sukienka kupiona;)

Jednym słowem studniówkowo jesteś już prawie przygotowana :multi:- to się będzie działo ;).
A z sierścią uważaj, bo niedługo łysolka będziesz miała a nie puchate maleństwo :loveu:.