Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hana nadal czeka na ten jedyny kochający dom!

Hana stała się tak piękną sunią,że nie mogę się na nią napatrzyć;) Sierść lśniąca,delikatna w dotyku jak u króliczka,jasne znaczenia na sierści w słońcu nabierają takiej wyrazistości,że przypadkowi ludzie się nią zachwycają;)
Poszłyśmy dzisiaj na taką duuuużą polanę niedaleko domu.Szalała jak szczeniak,a szybka jest jak błyskawica;) Duma mnie rozpiera;D Porównuję ją z tym jak wyglądała na początku-wychudzona,żeberka na wierzchu,sierść okropna!A teraz...cud,miód;)

A domku nadal nie widać;((

Posted

Dziewczyny mam dobrą wiadomość.Na sterylkę Hany już mamy;)
Kochana Amikat zaproponowała przeprowadzić zabieg w Sosnowcu u doktora wepsa...(?) i powiedziała,żebym dała tyle kasy ile mam czyli 125zł,a resztę dołożą oni;D
Uff jeden ciężar spadł mi z głowy...

Posted

Avilia napisał(a):
Dziewczyny mam dobrą wiadomość.Na sterylkę Hany już mamy;)
Kochana Amikat zaproponowała przeprowadzić zabieg w Sosnowcu u doktora wepsa...(?) i powiedziała,żebym dała tyle kasy ile mam czyli 125zł,a resztę dołożą oni;D
Uff jeden ciężar spadł mi z głowy...

To cudownie :D

Posted

[quote name='__Lara']Jestem na nowym wątku ;)

Avilia, w jednym poście można wstawić tylko 5 zdjęć ;)

Ups...Już zmienione;) Dzięki Lara;p

Reszta zdjęć:

Posted

Halbino jeżeli chcesz to mogę odesłać Ci te 30 zł lub przeznaczyć na innego potrzebującego psiaka,bo sterylkę mamy już załatwioną.
Tylko wskażcie mi którego.
Halbino czekamy na Twoją decyzję;)

Posted

Jasza napisał(a):
A kiedy sterylka?

Czekam na wiadomość od Amikat,bo ona ma ustalać termin.
Ale kurczę obawiam się,że Hanie zbliża się cieczka.Zaczęła puchnąć w wiadomym miejscu...;/
A z tego co wiem chyba nie jest zalecane "cięcie" suczki podczas cieczki.
Zaraz napiszę do Amikat,aby się poradzić.

Posted

Cóż,poczekamy.
Póki co i tak na horyzoncie nie widać potencjalnego domku dla Hany,więc nie ma co się spieszyć.
Ehh najgorsze co mnie czeka to walka z okolicznymi psami,które latają samopas.
Jak ja kocham takich właścicieli-otworzyć drzwi,wypuścić psa i niech lata sam pół dnia.
Będę musiała uzbroić się w jakiś kijek do odpędzania adoratorów.
Co najgorsze adoratorzy tworzą grupy po 3-4 osobniki...Teraz spacer z przyjemności stanie się koszmarem.

Posted

Jejku Lara wyprodukowałaś masę ogłoszeń!
Bardzo dziękuję!
Halbino Tobie także!
Dziękuję,że jesteście i pomagacie szukać domu dla Hany.

Laro napisz mi na PW co i jak z tym wyróżnieniem trzeba zrobić.

Jednak zmiana planów-sterylizujemy Hanę.W czwartek lub piątek.Jutro będę miała dokładne info o dniu i godzinie.

Posted

Hana ma już umówioną sterylkę dzięki wspaniałej Fundacji S.O.S;)
Jutro o 11:30;)
Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze!
Fundacja S.O.S refunduje sterylkę,ale uzbierane pieniążki i tak przeleję na konto fundacji dobrze?
Tj.125zł.

Posted

No i niestety sterylka nam dziś nie wypaliła.Hana właśnie DZISIAJ zaczęła krwawić...Ehh.
Dostała zastrzyk wstrzymujący cieczkę,no i jesteśmy umówione na 9 kwietnia na zabieg (jeżeli wszystko będzie w porządku).
A ja dzisiaj nie zdałam egzaminu na prawo jazdy więc sprawdza się powiedzenie,że nieszczęścia chodzą parami;/