Avilia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Hana nadal czeka na ten jedyny kochający dom! Hana stała się tak piękną sunią,że nie mogę się na nią napatrzyć;) Sierść lśniąca,delikatna w dotyku jak u króliczka,jasne znaczenia na sierści w słońcu nabierają takiej wyrazistości,że przypadkowi ludzie się nią zachwycają;) Poszłyśmy dzisiaj na taką duuuużą polanę niedaleko domu.Szalała jak szczeniak,a szybka jest jak błyskawica;) Duma mnie rozpiera;D Porównuję ją z tym jak wyglądała na początku-wychudzona,żeberka na wierzchu,sierść okropna!A teraz...cud,miód;) A domku nadal nie widać;(( Quote
Avilia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dziewczyny mam dobrą wiadomość.Na sterylkę Hany już mamy;) Kochana Amikat zaproponowała przeprowadzić zabieg w Sosnowcu u doktora wepsa...(?) i powiedziała,żebym dała tyle kasy ile mam czyli 125zł,a resztę dołożą oni;D Uff jeden ciężar spadł mi z głowy... Quote
__Lara Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Avilia napisał(a):Dziewczyny mam dobrą wiadomość.Na sterylkę Hany już mamy;) Kochana Amikat zaproponowała przeprowadzić zabieg w Sosnowcu u doktora wepsa...(?) i powiedziała,żebym dała tyle kasy ile mam czyli 125zł,a resztę dołożą oni;D Uff jeden ciężar spadł mi z głowy... To cudownie :D Quote
Avilia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='__Lara']Jestem na nowym wątku ;) Avilia, w jednym poście można wstawić tylko 5 zdjęć ;) Ups...Już zmienione;) Dzięki Lara;p Reszta zdjęć: Quote
halbina Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 a ja właśnie przelałam 30,00 zł. na sterylkę Hany... ten obiecany grosik... Quote
Avilia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Halbino jeżeli chcesz to mogę odesłać Ci te 30 zł lub przeznaczyć na innego potrzebującego psiaka,bo sterylkę mamy już załatwioną. Tylko wskażcie mi którego. Halbino czekamy na Twoją decyzję;) Quote
Avilia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jasza napisał(a):A kiedy sterylka? Czekam na wiadomość od Amikat,bo ona ma ustalać termin. Ale kurczę obawiam się,że Hanie zbliża się cieczka.Zaczęła puchnąć w wiadomym miejscu...;/ A z tego co wiem chyba nie jest zalecane "cięcie" suczki podczas cieczki. Zaraz napiszę do Amikat,aby się poradzić. Quote
Avilia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Cóż,poczekamy. Póki co i tak na horyzoncie nie widać potencjalnego domku dla Hany,więc nie ma co się spieszyć. Ehh najgorsze co mnie czeka to walka z okolicznymi psami,które latają samopas. Jak ja kocham takich właścicieli-otworzyć drzwi,wypuścić psa i niech lata sam pół dnia. Będę musiała uzbroić się w jakiś kijek do odpędzania adoratorów. Co najgorsze adoratorzy tworzą grupy po 3-4 osobniki...Teraz spacer z przyjemności stanie się koszmarem. Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wznowione allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963335521 Inne ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.p lwww.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
halbina Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 to opłaćcie allegro wyróżnione Hanie za tą moją wpłatę... Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Mogłabym wyróżnić, nie ma problemu, jak jest sponsor. Quote
Avilia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jejku Lara wyprodukowałaś masę ogłoszeń! Bardzo dziękuję! Halbino Tobie także! Dziękuję,że jesteście i pomagacie szukać domu dla Hany. Laro napisz mi na PW co i jak z tym wyróżnieniem trzeba zrobić. Jednak zmiana planów-sterylizujemy Hanę.W czwartek lub piątek.Jutro będę miała dokładne info o dniu i godzinie. Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Avilia, aktywuj te ogłoszenia, dojdą Ci linki aktywujące na maila. Oby malutkiej przyniosły szczęście! O, i sterylka będzie! Quote
pumcia02 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 watek sie ruszyl :) cudownie ogloszenia, sterylka! sponsorzy na wyroznione allegro :) super super, trzymac kcuki mi pozostaje Quote
Avilia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Hana ma już umówioną sterylkę dzięki wspaniałej Fundacji S.O.S;) Jutro o 11:30;) Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze! Fundacja S.O.S refunduje sterylkę,ale uzbierane pieniążki i tak przeleję na konto fundacji dobrze? Tj.125zł. Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jasne, Avilia, przelej! Fundacja ma wiele zobowiązań finansowych..... Quote
Avilia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Pieniążki na fundację właśnie zostały przelane. Quote
Avilia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 No i niestety sterylka nam dziś nie wypaliła.Hana właśnie DZISIAJ zaczęła krwawić...Ehh. Dostała zastrzyk wstrzymujący cieczkę,no i jesteśmy umówione na 9 kwietnia na zabieg (jeżeli wszystko będzie w porządku). A ja dzisiaj nie zdałam egzaminu na prawo jazdy więc sprawdza się powiedzenie,że nieszczęścia chodzą parami;/ Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 O, pierwszy dopiero to pierwsze koty za płoty :P To czekamy na sterylkę! Odzywał się ktoś w sprawie suni? Quote
Recommended Posts