Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odpowiadając na pytanie Lary: Niestety nikt nie dzwoni,ani nie pisze w sprawie Hanusi;(
Halbino ja zdaję w WORDzie w Dąbrowie Górniczej;) Jak Cię szybko zapiszą to powinnaś mieć egzamin za 2-3 tygodnie;)
Oczywiście powodzenia życzę!

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ja jestem teraz w Warszawie;/
TZ siedzi z psami.
Chciałabym się pojawić z Haną na kolejnej akcji SCC.
Na pewno się do JOMY odezwę.Wtedy już Hanusia będzie po sterylce;)

Posted

Avilia napisał(a):
Niestety ja jestem teraz w Warszawie;/
TZ siedzi z psami.
Chciałabym się pojawić z Haną na kolejnej akcji SCC.
Na pewno się do JOMY odezwę.Wtedy już Hanusia będzie po sterylce;)

To fajnie by było :)

Pieniązki doszły za allegro, ale za dużo :) wpłaciłaś 30zł, ja jej wyróżniłam aukcję za 20,60zł. Resztę odesłać czy wstrzymać się i ew. zostawić na inne mniej kosztowne wyróżnienie?

Posted

A Hanusia piękna!
Jak widać w banerku zresztą!

Avilia - a nie ma szans,żeby Hana została u Was?:oops:
Mój TZ też był barrrrdzo negatywnie nastawiony nawet do tego,żeby Misia do nas na kilka dni trafiła,a jednak , - na całe szczęście moje i Reksia i Misi chyba też - mała jest u nas i będzie....

Posted

A więc sprawa jest taka,że może i TZ zgodziłby się aby Hana u nas została,no ale niestety my nie mamy własnego mieszkania-wynajmujemy,za ok 1,5 roku wracamy do Warszawy na stałe i też pewnie będziemy wynajmować,a z dwoma psami może być ciężko,nawet bardzo ciężko-ludzie nie zgadzają się na wynajem z jednym psem,a co tu mówić o dwóch;/

Druga sprawa jest taka,że w okolicach połowy czerwca wyjeżdżamy za granice na 3 miesiące,Keli jeździ z nami wszędzie,niestety Hana nie może z nami jechać.Problem jest też wtedy jak chcę jechać do rodziców do Warszawy,mam tam drugą suczkę,która toleruje tylko Keli (wychowywały się razem).Więc Hana zostaje z poszkodowanym TZ-em,który choć by bardzo chciał to jechać ze mną póki co nie może,bo Hana.

Czyli jestem ciągle w jakiś rozjazdach;(
Jakby życie mi się ustabilizowało nie byłoby przeciwwskazań,niestety póki co jest jak jest;/
Nie spodziewałam się,że Hana będzie u nas tak długo myślałam,że szybko znajdzie nowy dom-taka z niej super psinka.A tu echo...

Chciałam dodać,że jeżeli będą miejsca na kwietniowej akcji SCC to na pewno wybieramy się tam z Haną.
Już nie wiem co mam robić żeby ktoś się nią zainteresował;(

HANA JEST CUDOWNA!

Posted

Avilia napisał(a):
A więc sprawa jest taka,że może i TZ zgodziłby się aby Hana u nas została,no ale niestety my nie mamy własnego mieszkania-wynajmujemy,za ok 1,5 roku wracamy do Warszawy na stałe i też pewnie będziemy wynajmować,a z dwoma psami może być ciężko,nawet bardzo ciężko-ludzie nie zgadzają się na wynajem z jednym psem,a co tu mówić o dwóch;/

Druga sprawa jest taka,że w okolicach połowy czerwca wyjeżdżamy za granice na 3 miesiące,Keli jeździ z nami wszędzie,niestety Hana nie może z nami jechać.Problem jest też wtedy jak chcę jechać do rodziców do Warszawy,mam tam drugą suczkę,która toleruje tylko Keli (wychowywały się razem).Więc Hana zostaje z poszkodowanym TZ-em,który choć by bardzo chciał to jechać ze mną póki co nie może,bo Hana.

Czyli jestem ciągle w jakiś rozjazdach;(
Jakby życie mi się ustabilizowało nie byłoby przeciwwskazań,niestety póki co jest jak jest;/
Nie spodziewałam się,że Hana będzie u nas tak długo myślałam,że szybko znajdzie nowy dom-taka z niej super psinka.A tu echo...

Chciałam dodać,że jeżeli będą miejsca na kwietniowej akcji SCC to na pewno wybieramy się tam z Haną.
Już nie wiem co mam robić żeby ktoś się nią zainteresował;(

HANA JEST CUDOWNA!

:/

A ogłoszenie w telegazecie? może zrobię z tej kasy co została Avilia?

Posted

[quote name='__Lara']:/

A ogłoszenie w telegazecie? może zrobię z tej kasy co została Avilia?

Laro bardzo proszę zrób!Bo mi się już pomysły kończą...

Jaszo ubranko doszło,niestety okazało się ciut za małe;/
Czy ktoś nie potrzebuje ubranka sterylkowego rozmiar M?

Posted

Dziewczyny dostałam na PW numer do starszego Państwa zainteresowanego adopcją jakiejś suni.
Dzwoniłam tam i wstępnie jestem umówiona na wtorek na pokazanie Hany.
Jeżeli domek będzie fajny i Hana Państwu się spodoba to pójdzie do Państwa ok. 20 kwietnia (po dojściu do siebie po sterylizacji).
Trzymajcie kciuki kochane cioteczki!

Posted

No, no, no!
Czekamy zatem na dobre wieści!
I mam nadzieję, że starsi Państwo, to nie dziadkowie tacy całkowici, tylko ludzie którzy mogą Haneczce poświęcić dużo czasu ale i trochę energii...

Posted

Ja też mam taką nadzieję.Jeżeli cokolwiek mi się nie spodoba niestety Hana tam nie pójdzie.Mój TZ chce też jechać na to spotkanie.Powiedział:''Jeżeli znajdę choć jedną rzecz która mi się w nich nie spodoba to nie ma najmniejszej szansy,że dostaną Hankę".Widać nie tylko ja się tak z nią zżyłam;)