Avilia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Odpowiadając na pytanie Lary: Niestety nikt nie dzwoni,ani nie pisze w sprawie Hanusi;( Halbino ja zdaję w WORDzie w Dąbrowie Górniczej;) Jak Cię szybko zapiszą to powinnaś mieć egzamin za 2-3 tygodnie;) Oczywiście powodzenia życzę! Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 AVILIA, A MOŻE ZJAW SIĘ Z NIĄ JUTRO w scc? chyba będą miejsca, spytaj się JOMY. Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jasza napisał(a):I jak? Była Hana na akcji? Dziś nie, napisałam, że może chyba przyjść jutro :) Quote
Avilia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Niestety ja jestem teraz w Warszawie;/ TZ siedzi z psami. Chciałabym się pojawić z Haną na kolejnej akcji SCC. Na pewno się do JOMY odezwę.Wtedy już Hanusia będzie po sterylce;) Quote
__Lara Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Avilia napisał(a):Niestety ja jestem teraz w Warszawie;/ TZ siedzi z psami. Chciałabym się pojawić z Haną na kolejnej akcji SCC. Na pewno się do JOMY odezwę.Wtedy już Hanusia będzie po sterylce;) To fajnie by było :) Pieniązki doszły za allegro, ale za dużo :) wpłaciłaś 30zł, ja jej wyróżniłam aukcję za 20,60zł. Resztę odesłać czy wstrzymać się i ew. zostawić na inne mniej kosztowne wyróżnienie? Quote
Avilia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 A więc czekamy na kopertę;) Dziękuję Jaszo! Quote
Avilia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Specjalnie jest taki brzydki,żeby ktoś się w ogóle tym tematem zainteresował.Bo póki co,nikt nowy oprócz stałych bywalczyń nie wchodzi. Quote
Jasza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A Hanusia piękna! Jak widać w banerku zresztą! Avilia - a nie ma szans,żeby Hana została u Was?:oops: Mój TZ też był barrrrdzo negatywnie nastawiony nawet do tego,żeby Misia do nas na kilka dni trafiła,a jednak , - na całe szczęście moje i Reksia i Misi chyba też - mała jest u nas i będzie.... Quote
Avilia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 A więc sprawa jest taka,że może i TZ zgodziłby się aby Hana u nas została,no ale niestety my nie mamy własnego mieszkania-wynajmujemy,za ok 1,5 roku wracamy do Warszawy na stałe i też pewnie będziemy wynajmować,a z dwoma psami może być ciężko,nawet bardzo ciężko-ludzie nie zgadzają się na wynajem z jednym psem,a co tu mówić o dwóch;/ Druga sprawa jest taka,że w okolicach połowy czerwca wyjeżdżamy za granice na 3 miesiące,Keli jeździ z nami wszędzie,niestety Hana nie może z nami jechać.Problem jest też wtedy jak chcę jechać do rodziców do Warszawy,mam tam drugą suczkę,która toleruje tylko Keli (wychowywały się razem).Więc Hana zostaje z poszkodowanym TZ-em,który choć by bardzo chciał to jechać ze mną póki co nie może,bo Hana. Czyli jestem ciągle w jakiś rozjazdach;( Jakby życie mi się ustabilizowało nie byłoby przeciwwskazań,niestety póki co jest jak jest;/ Nie spodziewałam się,że Hana będzie u nas tak długo myślałam,że szybko znajdzie nowy dom-taka z niej super psinka.A tu echo... Chciałam dodać,że jeżeli będą miejsca na kwietniowej akcji SCC to na pewno wybieramy się tam z Haną. Już nie wiem co mam robić żeby ktoś się nią zainteresował;( HANA JEST CUDOWNA! Quote
__Lara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Avilia napisał(a):A więc sprawa jest taka,że może i TZ zgodziłby się aby Hana u nas została,no ale niestety my nie mamy własnego mieszkania-wynajmujemy,za ok 1,5 roku wracamy do Warszawy na stałe i też pewnie będziemy wynajmować,a z dwoma psami może być ciężko,nawet bardzo ciężko-ludzie nie zgadzają się na wynajem z jednym psem,a co tu mówić o dwóch;/ Druga sprawa jest taka,że w okolicach połowy czerwca wyjeżdżamy za granice na 3 miesiące,Keli jeździ z nami wszędzie,niestety Hana nie może z nami jechać.Problem jest też wtedy jak chcę jechać do rodziców do Warszawy,mam tam drugą suczkę,która toleruje tylko Keli (wychowywały się razem).Więc Hana zostaje z poszkodowanym TZ-em,który choć by bardzo chciał to jechać ze mną póki co nie może,bo Hana. Czyli jestem ciągle w jakiś rozjazdach;( Jakby życie mi się ustabilizowało nie byłoby przeciwwskazań,niestety póki co jest jak jest;/ Nie spodziewałam się,że Hana będzie u nas tak długo myślałam,że szybko znajdzie nowy dom-taka z niej super psinka.A tu echo... Chciałam dodać,że jeżeli będą miejsca na kwietniowej akcji SCC to na pewno wybieramy się tam z Haną. Już nie wiem co mam robić żeby ktoś się nią zainteresował;( HANA JEST CUDOWNA! :/ A ogłoszenie w telegazecie? może zrobię z tej kasy co została Avilia? Quote
Avilia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='__Lara']:/ A ogłoszenie w telegazecie? może zrobię z tej kasy co została Avilia? Laro bardzo proszę zrób!Bo mi się już pomysły kończą... Jaszo ubranko doszło,niestety okazało się ciut za małe;/ Czy ktoś nie potrzebuje ubranka sterylkowego rozmiar M? Quote
__Lara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 oki, mam nadzieję, że zrobię jak najszybciej. TERAZ PATRZĘ I WIDZĘ, ŻE HANA MA OBSERWATORA NA ALLEGRO!!!! :multi: Quote
Jasza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Szkoda,że za małe.. Ale może się przyda komuś... Quote
Avilia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 O wow!Super!Oby coś z tego było;) Trzymajcie kciuki cioteczki;) Quote
__Lara Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A już chciałam pytać czy ktoś dzwonił ;) więc narazie wstrzymuję się z telegazetą ;) chyba podziałało wyróżnienie ;) Jasne, że trzymamy kciuki :D Quote
Avilia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dziewczyny dostałam na PW numer do starszego Państwa zainteresowanego adopcją jakiejś suni. Dzwoniłam tam i wstępnie jestem umówiona na wtorek na pokazanie Hany. Jeżeli domek będzie fajny i Hana Państwu się spodoba to pójdzie do Państwa ok. 20 kwietnia (po dojściu do siebie po sterylizacji). Trzymajcie kciuki kochane cioteczki! Quote
Jasza Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No, no, no! Czekamy zatem na dobre wieści! I mam nadzieję, że starsi Państwo, to nie dziadkowie tacy całkowici, tylko ludzie którzy mogą Haneczce poświęcić dużo czasu ale i trochę energii... Quote
Avilia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Ja też mam taką nadzieję.Jeżeli cokolwiek mi się nie spodoba niestety Hana tam nie pójdzie.Mój TZ chce też jechać na to spotkanie.Powiedział:''Jeżeli znajdę choć jedną rzecz która mi się w nich nie spodoba to nie ma najmniejszej szansy,że dostaną Hankę".Widać nie tylko ja się tak z nią zżyłam;) Quote
Recommended Posts