Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto maluszek, LOLUŚ którego wypatrzyłam na boksach C.. Jest malutki, spokojniutki, trochę jamnikowaty......nie wyrywa się do krat, tylko cichutko sobie stoi i przygląda się przechodniom.. Kiedy kucnęłam koło niego, nieśmiało wyciągnął pychol do głaskania.... Na początku widziałam tylko brak łapki, lecz kiedy podszedł bliżej zobaczyłam że nie ma również oczka po tej stronie co brakująca łapka...
Na oko ma gdzieś rok, może ze dwa lata.. dziś będę wiedziała dokładniej.... Ale w zasadzie to jeszcze gówniarz.. jednak z powodu jego ułomności nie widzę dla niego wielkich szans na adopcje.. Niestety ludzie coraz częściej przychodzą do schroniska po młode ładne i ZDROWE psiaki.. najlepiej gdyby były jeszcze z rodowodem.. :roll:

POMÓŻMY MU POKONAĆ BEZDOMNOŚĆ.. nie wiadomo co ten gówniarz przeszedł, ale widać ze w swoim krótkim życiu, przeszedł już wiele...

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak.. jest potwierdzenie, zę w schronie "wycenili" go na ok 2 lata.. tak jak pisałam, ale wg mnie ma raczej blizej roku....
Nie wiem jak stracił oko i łapkę, dowiem się w niedziele chyba dopiero.... Nie chcę męczyć już Lidki :) bo i tak już mi masę informacji wysłała na temat wszystkich psów jakimi ją zawaliłam :)
Raczej na pewno wypadek,.... ta sama łapka co oczko.. pewnie były pokiereszowane :(