Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyłki się zdarzaja... ale chyba widziały, że adoptuja psiaka bez łapki i oczka. No chyba dwóch takich samych tam nie ma :)

Tak czy siak, czekam z niecierpliwością na potwierdzone informacje :)

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monday napisał(a):
Byłoby wspaniale :)
Ale sprawdzicie to na 100%? Niestety pomyłki się zdarzają...

Sprawdzić może na 100% tylko osoba, która pójdzie i boks sprawdzi. Nie znam nikogo, kto w tygodniu jeździ do schronu.

Posted

No to w przyszłym, czy kiedykolwiek...to już nie takie istotne. Tylko, żeby nie było tak, że przestaniemy się interesować Lolkiem, przestaniemy robić ogłoszenia itp, a on nadal siedzi w schronie...

Posted

Asior napisał(a):
nie ma szans.. w piątek o 15 LOLEK był w schronisku przecież :roll:

Asiu! To bez numeru schroniskowego albo kogoś na miejscu tego nie sprawdzimy.
To info potwierdziły nie tylko dziewczyny, ale kierownik też.
Może babka zabrała innego psa?
Ale ile może być psów bez łapki i oczka?

Posted

Za jakiś dłuższy moment pozdejmuję ogłoszenia, a w międzyczasie, gdyby był nadal odzew można, o ile chętny jest do rzeczy, zaproponować innego psiaka. Może a konto Lolka uda się innej bidzie.

Posted

Gdyby okazało się, że Loluś jednak dalej jest w schronie, dajcie mi, proszę, znać na PW. Póki co chcę tkwić w przeświadczeniu, że niuniek grzeje pupkę w nowym domku. Powodzenia Szkrabie!

Posted

nie no , napewno go już nie ma w schronie, tak mi pani powiedziała..
A dziś nadal odbierałam telefony o Lolka.. Ale ludzie chcą właśnie JEGO, a nie innego psa....
Jakas masakra... takiej ilości odzewu nie miałam nigdy

wysłałam tym ludziom co do mnie mailowali tego biało czarnego malucha... może się spodoba...:roll:

Posted

Asior napisał(a):
mam już jedno zapytanie o tą drugą bidę bez łapki :)

A jaki jest drugi pies bez łapki ??
Może byś Wigora proponowała ?

Posted

irenaka napisał(a):
Asiu! A nie kojarzysz na dogo jakiegoś dużego psa ( tylko nie czarny).
Pani która adoptowała Mańcię chce drugiego psa. Mańcia do suczek zęby pokazuje, domek jest fajny, tylko tuczy moją ulubienicę:evil_lol:.

irenaka, w jakim wieku miałby być duży? czy jakieś preferencje, może USZATEK http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-NA-GRANICY-A-MIERCI-Brakuje-70-zA-STAA-YCH-DEKLARACJI

albo inne mogę podesłać

Posted

feliksik napisał(a):
irenaka, w jakim wieku miałby być duży? czy jakieś preferencje, może USZATEK http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-NA-GRANICY-A-MIERCI-Brakuje-70-zA-STAA-YCH-DEKLARACJI

albo inne mogę podesłać

Podeślij jeśli masz jakiegoś ( krótkie info + zdjęcia) na mój mail: [email protected]
W tym domu mieszkają dwie siostry ze straszą mamą i małą też starszą Manią.
Mieli psa dużego, który odszedł dwa miesiące temu za TM.
Pies którego szukają nie może być czarny; może być starszy, bo Mania ma ok. 10-12 lat.
Pies musi być kastratem, jeździć przyzwoicie samochodem i choć trochę chodzić na smyczy.
Pies oczywiście będzie mieszkał w domu, choć buda też jest, bo ich poprzedni pies latem wolał siedzieć w ogrodzie.

Posted

feliksik napisał(a):
a skąd są Panie i czy ma to być piesek z regionu, czy dalsze też wchodzą w grę?

Mieszkają pod Krakowem.
Mam nadzieję, że jak wybiorą psa z innego regionu, to nie będzie problemu z transportem.

Posted

Przepraszam za OT.

Zajrzyjcie proszę:

"Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości?
Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. Nie wiemy czy to stare złamanie, czy wada od urodzenia.
Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?"

PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!!

http://www.dogomania.pl/threads/175599-Pozwolimy-na-uA-pienie

Posted

chciałabym poprosić o zaglądnięcie na wątek Szydłowskich psów - i akcji, która zanika, a powinna jeszcze uratować kilka istnień

[FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT]

Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica.

Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu.

Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych...

Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Domy tymczasowe. Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy...

Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe

Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy?

Posted

[quote name='kizimizi']dziewczyny szulam kogos na wizytę przedadopcyją w Krakowie, najlepiej do konca tyg.to psiak bedzie an święta w domu:)
Prosze o kontakt.

A na jakiej ulicy lub w jakiej dzielnicy jest ten dom do sprawdzenia?