majqa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ...a, bo to się u Asiorka sam przez się ma rozumieć ;-). W tym schronie mimo wszystko, że to schron, na takie malizny ma się baczniejsze oko. Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A to przepraszam ;) w takim razie brawo dla schroniska... niestety nie wszędzie tak jest... Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='majqa']...a, bo to się u Asiorka sam przez się ma rozumieć ;-). [/QUOTE] kufa.... kochana.. jak Ty mnie znasz :) wszystkie psy oprócz tych w pojedynczych boksach mają wejscie do budynku jak chcą w nim siedzieć... Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to ja w takim razie nie wyedukowana jestem :oops: Quote
majqa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asior']kufa.... kochana.. jak Ty mnie znasz :) (...)...[/QUOTE] No ba... ale to wszystko przez ten implant od alienów. ;-) Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='obraczus87']to ja w takim razie nie wyedukowana jestem :oops:[/QUOTE] no coty... skąd mogłaś wiedzieć ;) Quote
Ajula Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 bardzo mi się ten maluch podoba :iloveyou: Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 no dobra, dobra.. juz Wam pisze.. nie mogłam się doczekać :) LOLEK jedzie do domu.... DZIŚ.. do krakowa.. Choć miałam masę telefonów z całej polski... Urywają się telefony o niego ....ale na razie wszystkie takie wybadające sytuację... nic konkretnego... Jedynie Pani z Warszawki taka dość zdecydowana :) Natomiast Pani z Krakowa, ma już sunie od nas ze schroniska. ma 9 lat :) To jej 5 pies ze schronu.... BOŻE JAK SIE CIESZĘ!!!!!! Pani powiedziała, że będzie chciała się spotkać :) Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ASIOR!!! Jak to?? Dzisiaj juz??????????? :) :) :) Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 no dziś dzis... Pani nie wytrzyma dłużej bez niego.. zakochała się ;) Mama jej niedawno zmarła i czuje,że czegoś a raczej kogoś jej brakuje ;) No i wypadło na Lolka :) MAJKA.. z ogłoszeń Twoich też dzwonią.... Normalnie nie wiem dlaczego on tak podziałał na ludzi (tzn ja to rozumiem, ale skąd nagle tylu ludzi z wielkim sercem się znalazło) Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja jestem w szoku! kurcze niektóre psiaki czekają i czekają :) alez ja sie ciesze Kochana! !!!!! Taki piekny czranuszek bedzie mial domek, SUPER SUPER SUPER!!!! Quote
irenaka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asior']no dziś dzis... Pani nie wytrzyma dłużej bez niego.. zakochała się ;) Mama jej niedawno zmarła i czuje,że czegoś a raczej kogoś jej brakuje ;) No i wypadło na Lolka :) MAJKA.. z ogłoszeń Twoich też dzwonią.... Normalnie nie wiem dlaczego on tak podziałał na ludzi (tzn ja to rozumiem, ale skąd nagle tylu ludzi z wielkim sercem się znalazło)[/QUOTE] Ale się Izunia:loveu: ucieszy!!!! A gdzie pojedzie? Wiesz coś więcej? Blok czy domek? Od rana ryczę, ale teraz ze szczęścia:multi: Quote
irenaka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Asiu! A nie kojarzysz na dogo jakiegoś dużego psa ( tylko nie czarny). Pani która adoptowała Mańcię chce drugiego psa. Mańcia do suczek zęby pokazuje, domek jest fajny, tylko tuczy moją ulubienicę:evil_lol:. Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 telefony nadal dzwonią :roll: Pani mieszka w kamienicy na pierwszym piętrze, niedaleko parku strzeleckich.. ;) Majka wiedziała jako pierwsza po pierwszym telefonie ;) pomyśle nt tego duzego psa P. Irenko ;) Quote
majqa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wiedziała, wiedziała i szalała ze szczęścia ale nie mogła odebrać Asi radości wpisu... ;-) Pani chętna na Lolusia ocaliła mnie przed pomieszaniem zmysłów. Oj, Loluś!!! :smilecol: Quote
Ajula Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 pozostaje w nieustannym zachwycie :) ale daj Asiorku znać, jak już będzie pewne, że maluch pojechał i może w nowym domu zostać Quote
Asior Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 na razie nie mam wieści od Pani :placz: Quote
majqa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Oj, oj...oby to nie była zła wiadomość. :-( Quote
marysia55 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asior']Majuś.. cudnie...pod koniec tygodnia będzie jeszcze wersja od Marysi to będziemy mogły robić różne ogłoszenia z obydwoma tekstami..... :multi:[/QUOTE]No i biedna Marysia siedziała i pisała bo Asior nie raczył powiedzieć, że już tekst niepotrzebny :mad:. Wklejać już nie będę, może przyda się dla innego bidulińskiego :cool3:. Gratuluje :p bo jak sie doczytałam domek tuż ... tuż..:lol: Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Marysia, psiak dzisiaj pojechał juz do nowego domku :) Quote
Recommended Posts