Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']...a, bo to się u Asiorka sam przez się ma rozumieć ;-). [/QUOTE]

kufa.... kochana.. jak Ty mnie znasz :)
wszystkie psy oprócz tych w pojedynczych boksach mają wejscie do budynku jak chcą w nim siedzieć...

Posted

no dobra, dobra.. juz Wam pisze.. nie mogłam się doczekać :)
LOLEK jedzie do domu.... DZIŚ.. do krakowa.. Choć miałam masę telefonów z całej polski...
Urywają się telefony o niego ....ale na razie wszystkie takie wybadające sytuację... nic konkretnego... Jedynie Pani z Warszawki taka dość zdecydowana :)

Natomiast Pani z Krakowa, ma już sunie od nas ze schroniska. ma 9 lat :)
To jej 5 pies ze schronu....
BOŻE JAK SIE CIESZĘ!!!!!!
Pani powiedziała, że będzie chciała się spotkać :)

Posted

no dziś dzis... Pani nie wytrzyma dłużej bez niego.. zakochała się ;)
Mama jej niedawno zmarła i czuje,że czegoś a raczej kogoś jej brakuje ;) No i wypadło na Lolka :)

MAJKA.. z ogłoszeń Twoich też dzwonią.... Normalnie nie wiem dlaczego on tak podziałał na ludzi (tzn ja to rozumiem, ale skąd nagle tylu ludzi z wielkim sercem się znalazło)

Posted

[quote name='Asior']no dziś dzis... Pani nie wytrzyma dłużej bez niego.. zakochała się ;)
Mama jej niedawno zmarła i czuje,że czegoś a raczej kogoś jej brakuje ;) No i wypadło na Lolka :)

MAJKA.. z ogłoszeń Twoich też dzwonią.... Normalnie nie wiem dlaczego on tak podziałał na ludzi (tzn ja to rozumiem, ale skąd nagle tylu ludzi z wielkim sercem się znalazło)[/QUOTE]

Ale się Izunia:loveu: ucieszy!!!!
A gdzie pojedzie? Wiesz coś więcej?
Blok czy domek?
Od rana ryczę, ale teraz ze szczęścia:multi:

Posted

Asiu! A nie kojarzysz na dogo jakiegoś dużego psa ( tylko nie czarny).
Pani która adoptowała Mańcię chce drugiego psa. Mańcia do suczek zęby pokazuje, domek jest fajny, tylko tuczy moją ulubienicę:evil_lol:.

Posted

telefony nadal dzwonią :roll:
Pani mieszka w kamienicy na pierwszym piętrze, niedaleko parku strzeleckich.. ;)

Majka wiedziała jako pierwsza po pierwszym telefonie ;)

pomyśle nt tego duzego psa P. Irenko ;)

Posted

Wiedziała, wiedziała i szalała ze szczęścia ale nie mogła odebrać Asi radości wpisu... ;-) Pani chętna na Lolusia ocaliła mnie przed pomieszaniem zmysłów. Oj, Loluś!!! :smilecol:

Posted

[quote name='Asior']Majuś.. cudnie...pod koniec tygodnia będzie jeszcze wersja od Marysi to będziemy mogły robić różne ogłoszenia z obydwoma tekstami..... :multi:[/QUOTE]No i biedna Marysia siedziała i pisała bo Asior nie raczył powiedzieć, że już tekst niepotrzebny :mad:. Wklejać już nie będę, może przyda się dla innego bidulińskiego :cool3:.
Gratuluje :p bo jak sie doczytałam domek tuż ... tuż..:lol: