yoko100 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 swietnie poprostu swietnie:(:(oni nigdy na nic nie maja Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Raczej?! Niech znajdą w takim razie choroba no. Quote
Basia1968 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 kochani więc tak - rozmawiałam z panem Wójtem - bardzo sympatyczny Pan, zaraz zawiadomi straż gminną i oni tam pojadą. Powiedziałam, że mamy zdjęcia psiaków. Pan bardzo przychylnie nastawiony, obiecał pomóc, tylko mówi, że jak są dzikie, to będzie trudno. Ma podpisana umowę z Mielcem więc problemu nie ma. Dzwoniłam do CPN-u - niestety prawdopodobnie sunie potrącił samochód. Pan z CPN poprosił o mój nr telefonu i zadzwoni gdy cokolwiek sie dowie lub zobaczy sunię. Quote
yoko100 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Matko droga ta czarna ???Ale Basiu ostatnio Pan z cpnu tez mowil ze potracil chyba sunie samochod a byla tam jakas czarna.Mowil ze dwa auto potracilo ale niewiedzial jakie i tak srednio wiedzial ktory to ktory, oby udalo im sie zlapac ktoregos Quote
Ulka18 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Super dzialanie Basiu :klacz: Oby sie udalo im zlapac te psiaki, ktore tam zostaly. Moze temu Panu z CPNu udaloby sie zlapac psiaki i przetrzymac je do chwili przyjazdu SG. Quote
Basia1968 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 problem jest w tym, że psiaki sa wystraszone i pewnie cięzko będzie. Ten jeden z psiaków potrąconych o których Pan z CPN-u mówił, to ten duży, którego uśpili niestety. Jak mi sie uda, to będę dzwonić do straży gminnej tylko jutro zapewne, bo dzisiaj trzeba dac im czas. A zreszta będe tez w kontakcie z CPN-em. Zęby tylko dały się złapać. Quote
yoko100 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A to ta czarna zzaciazona byla mala nie duza.Moze faktycznie gdyby pracownicy sprobowali , moze im sie udalo choc jednego. Quote
kizimizi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 dziewczyny czy znacie jakiś dobry hotelik albo tymczas w dolnośląskim? chodzi o taki dt, który będzie z psem pracował bo psina ma oznaki depresji. Prosze o pomoc dla Hope potrzebne deklaracje i info o takim dt. http://www.dogomania.pl/threads/1741...-o-psie-A-ycie Quote
kaskadaffik Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie ja nie znam, a czy wiadomo coś o akcji jak tam było dzisiaj? Quote
Ulka18 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No wlasnie, czy udalo sie zlapac psiaki? Jestem bardzo ciekawa czy chociaz szansa jest. Quote
Basia1968 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 kochani więc jest tak - straż gminna wczoraj była, jednak psiaków nie ma, nie pojawiają się. Wczoraj pod wieczór pojawił się rudasek i jest tez dzisiaj, Pan z CPN-u dał mu jeść. I nie wiem co dalej robić. Tego rudaska to nawet straż gminna nie złapie, bo jesli jest nieufny, to nie ma szans - zresztą dziewczyny widziałyście same. To trzeba by naprzykład w kilka osób - takich jak ja i Yoko Quote
kaskadaffik Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Basia to sie tak wydaje, że więcej osób, a my byliśmy w 4 wtedy i doopa blada, one są tak czujne, jeden ruch i zmykają, niby są blisko a tak daleko :( Zapraszam tymczasem http://www.dogomania.pl/threads/175720-DOGOtorba-klapki-szelki-rA-A-noA-ci-na-Mielec-22-XII?p=13701727#post13701727 Quote
Basia1968 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Boże a wprzyszłym tygodniu ponad 20 stopni mrozu!!! Quote
yoko100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Basiu a czy ten Pan z CPNU nie dal by rady???Pytalas go???Jesli pieniadze sa na psiaki to tylko zlapac, panowie z CPNU tak sa codziennie moze dali by rade . Wiem ze jest ciezko takie psiaki zlapac, juz lapalam jednego ale sporo czasu mi to zajelo, a teraz jeszcze pod Tesco u nas od soboty ciagle chodzi taki jeden wytsraszony ludzi, kuleje na lapke i nie podchodzi jak sie go wola.I odchodze od zmyslow juz.Jak to ja:( Quote
Basia1968 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 w niedzielę jadę do Złotej Wody. Bursztynek pojawia się od czasu ddo czasu. Jeśc dostaje przy barze i czasami panowie cos podrzucą z CPN-u. Quote
andzia69 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja pytałam panów (sztuk 3) z cpn czy daliby radę złapać rudego...powiedzieli, ze nie dadzą rady, bo on nawet do nich nie podchodzi:( Quote
kaskadaffik Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja też nie widzę większych możliwości złapania go :( Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 jadę niedługo łapac szczeniorki do Zycin (koło Hańczy) - będę przejeżdżała przez Złotą Wodę - jak jakis psiak będzie to dam mu chociaż jeść - dam znać czy jakikolwiek był. Tak więc Basiu - czekaj na wieści;) Quote
Basia1968 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 oki = nie mam literek na klawiaturze zaczynająca się jak tylna strona ciała, oraz jak kwasek wszystko poprawiam przez słownik:evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Basiu - a wiec były 2 psiaki - Rudasek i biało-rudy...trzęsące się, marznące...dałyśmy im jeść, porobiłam zdjęcia i tyle co na dzisiaj mogłam:( Jeśli byś jutro chciała je łapać - to co z nimi chcesz zrobic? Biało-rudy - bez problemu. Ale rudego trzeba by było na sedalin próbować...inaczej nie da rady... Quote
Basia1968 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 matko moja i tu jest ........ straż gminna jutro nie pracuje, cholera nie mam pomysłu. Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 czy gdzieś mają schronienie...nie wiem...moze gdzieś jest jakaś dziura...nie wiem:( :( był jeszcze jeden psiak...z tyłu baru (bo tam były dzisiaj oba) jest taki płot...a za płotem usłyszałam szczekanie...zajrzałam przez szparę a tam była taka większa wersja tego dropiatego psiaka - nie wiem Basiu czy tego piesa tez widziałaś...nie mam pojęcia czy to był psiak tych ludzi z baru - no ale skoro był na ich terenie to raczej tak... Quote
Basia1968 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 nie tego nie było kurka..... Quote
Recommended Posts