Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te małe gady sa takie wrzeszczace i szczekajace. Moja ratlerka jest najglosniejsza z obecnego, 7 osoboweo składu psiego. ale za to alarmu u drzwi nie trzeba, ani budzika :)

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika ja tez kiedyś tak myślałam, ale jak miałam pierwszego ratlera to się zakochałam w tych psach, choć przyznam, że cierpliwość to trzeba mieć. Zawsze powtarzam, że juz nigdy więcej, a jednak mam drugiego i napewno zawsze będzie ratler w domu.

Posted

monika55 napisał(a):
Wole jakies konkretne psy, zeby bylo sie jak przytulic i potarmosic. A z taka pchla ciezko.

no prawda jak chce ją przytulic to skacze wokoło , przytuli sie i za sekunde juz po drugiej stronie skacze, a najbardziej to widac zeby wyleżc chciała u biec jak najdalej stamtąd.
Zadziwia mnie jej łapczywe jedzenie i zaglądanie czy ktos nie idzie...Była z innymi psami? Ktos ja straszył?...Dziwne to.

Posted

wilczek007 napisał(a):
ludziom sie podoba tylko sie boja bo ona tam skoczna i krzykliwa w tym boksie, az tak tragicznie sie juz nie boi, ale nieufna stworka jest...

Sunia na pewno inaczej zachowuje się w schronisku,musi sobie radzić z innymi psami,a kiedy widzi człowieka robi wszystko,aby zwrócić na siebie uwagę,dlatego może skacze itp.W domu,kiedy będzie pupilkiem jej zachowanie sie zmieni,wiadomo,że te malizny to takie rozdarciuchy,ale wielu ludzi kocha takie właśnie psiaki.Moi sąsiedzi mają 3 ratlerki i mi te ich szczekanie nie przeszkadza.

Posted

3 ratlerki! Ja mam jedną i jest koszmatnie jazgoczaca! Od niej szczekania uczą sie pozostałe, w tym tymczasowiczki. Na dziś 5 suczek wielkosci ratlerka szczeka na raz :)
Basia Z. z watku łódzkiego pieskow po zmarłej pani szuka ratlerkowatej suczki. Napiszę do nie pw.

Posted

mamusiu, jakie cudo w schronisku.... :(
słuchajcie, ja mam teraz koszmarny czas w pracy i trochę mniej się udzielam, ale jeśli ktoś ją weźmie na dt to ja jej zrobię ogłoszenie w papierowym Metrze najszybciej jak się da i ona powinna szybko znaleźc dom. w schronie, takie maleństwo, przy takich temperaturach... koszmar :(