shanti Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A więć Pixi pomogła swojej koleżance Herze;) Kaska poszła, tylko nie wiem czy mój bank wysyła w weekend. Może dojdzie jutro. Quote
wilczek007 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 gratulacyje, ja i tak swoje wiem i żałuje ze tam byłam jak kundel przy tych "rasowych". Pozdro dla Bianki. Quote
ania_b Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 witam,u małej super bardzo dobrze przeszła sterylkę, szaleje już na całego,skacze po wszystkich i po wszystkim ,ponoć wskoczyła do ciasta swiątecznego i odbiła swoje łapki, po prostu wulkan energi.a pieniążki przyszły,dziękuję ale czekam bo książeczki jeszcze nie dotarły,pzdr.dla wszystkich Quote
monika55 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Aniu, fajne wiadomosci. Obiecano mi ze ksiazeczki na pewno beda wyslane. Quote
ania_b Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wczoraj dotarły książeczki,dziękujemy,jak znajdę chwilę to powysyłam nowe fotki pixi i bianki.pzdr Quote
monika55 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 To dobrze ze dotarly. Dziekuje wilczek. To czekamy na zdjecia. Quote
ania_b Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 witam,w poniedziałek byliśmy z pixi na kontroli wszystko dobrze się pogoiło,nie ma już śladu ,jak będę miała chwilkę to prześle wam nowe fotki:lol: a tak to wszystko jak najlepiej u pixi:razz: Quote
Lilu83 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Aniu zlituj się i wstaw nowe fotki Pixi :razz: Czekam na nie z niecierpliwością, żeby zobaczyć czy mała się choć trochę zmieniła. Pozdrawiam Quote
ania_b Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 już może jutro lub pojutrze powstawiam powysyłam,nie mam kurcze czasu,ale napewno wezme sie za to mna dniach ,a u małej wszystko dobrze,i nic sie nie zmieniła nadal taka kruszynka :multi:a i będę też u bianki w odwiedzinach to też fotki wstawie pzdr;) Quote
Lilu83 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Minęło już jutro i pojutrze a zdjęć nie widzę :mad: Czekamy z niecierpliwością :mdrmed: Quote
wilczek007 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 pomozemy wstawic jak nie masz kiedy... wyslij którejs ciotce na email i gotowe;) Quote
ania_b Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 witam,wysłałam zdjęcia małej na maeila,do moniki 55:razz: wkrutce prześlę trochę wiecej:multi:pzdr Quote
ania_b Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 witam ,u małej dobrze , dużo biega bo zwiewa przez każda szparę w ogrodzeniu,chociaż ma ogromny ogród do biegania to i tak zwiewa skubana potrafi przeskoczyć furtkę i chodzi swoimi drogami i się nie słucha.ale obleci swoje kąty i wraca ,śpi w łóżeczku także widać że ma fajne pieskie życie :lol: w krótce prześlę jakieś nowe fotki.pzdr:multi: Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 super, dziekujemy za wiadomisci!!:):) Pamiętam ją jak potrafiła sie wpsinac po kratach jak pająk:D Quote
Recommended Posts