Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja robię bazarki ogólnie na jastrzębską skarpetkę, 150 zł to zaden problem, damy radę.
Nie wiem, czy ja mam pisać czy założycielka watku. Zaraz się dowiem. Dzięki:lol:

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Intensywnie szukam. Podroz pociagiem to dla mnie /mowie o sobie/ to strasznie meczaca wyprawa. Chyba na 2 dni liczac powrot.Trzeba sie przesiadac. Nie wiem dokladnie bo jezdze samochodem za Gizycko. Autem to trwa ok. 10 godz z postojami. Sunka jest ruchliwa - czy ona to wytrzyma? a z nia osoba, ktora ja powiezie? I naprawde znalazlby sie ktos?

Posted

ojeeej ciotki na nasza Pixi to by i transporterek trzeba!:( Ona sie tak boi ludzi ,szumu, hałasu ze ucieka sama niewie gdzie , jeszcze byscie ja po dworcu szukały.Ona ciągle zwiewała i trzeba ja było zamknąc biedaczke w jakims szczelnym kojcu... Pixi na fotce siedzi w tym pseudopokoju dla wolontariatu.Na dworze nie cykne jej zdjecia, boi sie szmeru wiatru nawet....Kurcze daleko ten DT...Ta pani co zabrała Papiego chciała najpierw Pixi ale ta tak piszczała i skakała no i niewiem czy koty toleruje,ze bały sie ze jest troche za dzika i nie bedzie w domu wyła itp.Ja mysle ze nie, ale Papi tez czekał na domek i jego wzieły.

Posted

Zapytajcie Reyes.
To dobra dusza.
A u Belissy mogłaby się zatrzymać po podróży pewnie?
Co nie Belissa?:evil_lol:

Poza tym, napiszcie, czy mała ma jakieś ogłoszenia?
Mogę zrobić.
No, chyba, że Belissa zdecydowana na 100% i Wy też.

Posted

agrabcia napisał(a):
Dzis mi się śniła Pixi, że jechała do domu

to moze tobie sie sen spełni???Bo mnie sie sniło ze zwrócili Papiego no i masz, spełniło sie ale tego to akurat nikt nie chciał...

Posted

Jeśli chodzi o Pappiego to nie chciałam nic pisać na jego wątku, ale jak przeczytałam ,że pani ma kota to ciarki mi przeszły i coś miałam złe przeczucie.
Niech przynajmniej Pixi się uda