monika55 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 To co? Ciachamy malucha? Jutro bedziesz sie z nim widziec to zapytaj. Nie ma na co czekac. Quote
shanti Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zapytam jeśli będzie, bo do końca nie wiem. Ale jestem za ciachaniem, bo ona za ładniutka. Mam nawet ten tymczas, ale nie bardzo mi się widzi Pixi z trójeczka dzieci:shake: Quote
shanti Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Weszłam na konto psiaków i jest wpłata dla Pixi od Lilu83 aż 200 zł:crazyeye: Dziękujemy Ci kochana Lilu:loveu: Quote
wilczek007 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zeby Pixi zdjecie cyknac trzeba niemało czasu az sie dziewczynka uspokoi a ja mam zazwyczaj pecha i zawsze jak siegam po aparat ktos mi tam przyłazi psy oglądac lub adoptowac, wiec juz ostatnio zwątpiłam, skoro sa wolontariuszki one maja czas,niech robią fotki;) Ojej te 200 zł to duzo!dziekujemy!:) Quote
Lilu83 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cieszę się, że wpłata już doszła. Mam nadzieję, że Pixi dzięki sterylce znajdzie chociaż DT.:cool3: Tak bardzo mi ta mała zapadła w sercu, że spać przez nią nie mogę. Szkoda, że mój TZ jest przeciwny kolejnemu zwierzakowi w domu, chociaż moim zdaniem jeden pies i jeden kot to zdecydowanie za mało :roll:. Może kiedyś w końcu go urobię i pozwoli na jeszcze jednego psiaka.:evil_lol: Quote
malagos Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja sie dziwię, tyle osób pytało o małą, miała juz zainteresowana panią, i co...nadal w schronisku.... mam zajęty dt i strasznei załuje, że nei mogę jej ofiarować choc domu tymczasowego... Quote
monika55 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Malagos, tak, wielu pytalo. I sadze ze rozbilo sie o sterylke. Chcialysmy ja zrobic i dopiero wydac Pixi. I wtedy zainteresowanie jakos zmalalo. Zrobimy sterylke, tylko niech pogoda sie troche poprawi bo ciezko do schroniska dojechac. Pomijam fakt, ze po zabiegu bedzie musiala wrocic do boksu. I wielkie podziekowania za wplate.:loveu: Quote
agrabcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ktoś się tu udzielał w Jej sprawie Pani była chyba powaznie zainteresowana chyba z mazur. Czy już zrezygnowała? czy chodzi o ten nieszczęsny transport? Quote
Lilu83 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witaj Pixi. Właśnie co z tą panią z mazur, dlaczego nikt nie chce pokochać tej malutkiej. Może jest za ładna i każdy stwierdza, że i tak szybko znajdzie swój domek. Quote
monika55 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pani z Mazur juz sie nie odezwala. DT tez nie mamy choc pieniadze na platny by sie znalazly. Jutro ma przyjechac Pani i zobaczyc Pixi. Jesli jej piesek zaakceptuje mala, to jest nadzieja.Wtedy sterylka, sprawdzenie domu i fajne zakonczenie. Jesli nie to wracamy do poczatku. Wiec juz nawet sie nie ciesze. Quote
Lilu83 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Trzymam kciuki za Pixi. Najwyższy czas uciekać do domku:razz: Quote
monika55 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pomocy http://www.dogomania.pl/threads/177191-Alarm-pogryziona-okropnie-jamniczka-zaglodzona-pomocy-DT-na-cito Quote
Jasza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 NaamhasChild oferuje płatny DT dla łagodnej młodej suczki. http://www.dogomania.pl/members/75948-NaamahsChild Quote
Jasza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jest z Wrocławia, więc w sumie nie tak daleko. Quote
shanti Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jaszo, przy tych warunkach drogowych, gdzie trudno do schronu dojechać to naprawdę tragedia:shake: Na razie malutka jest sama w boksie, po ostatnich doświadczeniach z dt bedę się upierać przy ds i to porzadnie sprawdzonym. :shake: Możecie mnie za to znienawidzieć, ale naprawdę sie boję. Chyba że Monika się uprze i da ja do Wrocławia. Gadałam dziś z wetem. Zaadoptujemy na dniach ta kanciapkę przy gabinecie weta i możemy Pixi ciachać. Zrobi nam jak najtaniej się da. Quote
E-S Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Sprawdźcie, proszę, czy ode mnie kasa doszła, 50 zł z Lublina, z firmowego konta, ale inicjały się zgadzają /mam nadzieję, że niczego nie pokiełbasiłam w przelewach/. Ewa S. Quote
shanti Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Zaraz wejde na konto,ostatnio sprawdzałam wczoraj. ps. Jest 50 zł. Dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
monika55 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Dziekujemy bardzo. Sterylka bedzie, tylko co dalej. Quote
monika55 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Dzis miala Pani przyjechac, poznac Pixi. Ale taka slizgawka straszna. Ciekawe czy dojedzie. Quote
Jasza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pogoda tragiczna. Dobrze, że Pixi, choć w schronisku, ma takie warunki. Uściski. Quote
malagos Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pogoda straszna... U nas zaspy po kolana........ Moje małe suczki tylko na schodki przed domem chcą wyjść, dalej głęboki snieg... Quote
Recommended Posts