Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytam jeśli będzie, bo do końca nie wiem. Ale jestem za ciachaniem, bo ona za ładniutka. Mam nawet ten tymczas, ale nie bardzo mi się widzi Pixi z trójeczka dzieci:shake:

Posted

zeby Pixi zdjecie cyknac trzeba niemało czasu az sie dziewczynka uspokoi a ja mam zazwyczaj pecha i zawsze jak siegam po aparat ktos mi tam przyłazi psy oglądac lub adoptowac, wiec juz ostatnio zwątpiłam, skoro sa wolontariuszki one maja czas,niech robią fotki;)
Ojej te 200 zł to duzo!dziekujemy!:)

Posted

Cieszę się, że wpłata już doszła. Mam nadzieję, że Pixi dzięki sterylce znajdzie chociaż DT.:cool3: Tak bardzo mi ta mała zapadła w sercu, że spać przez nią nie mogę. Szkoda, że mój TZ jest przeciwny kolejnemu zwierzakowi w domu, chociaż moim zdaniem jeden pies i jeden kot to zdecydowanie za mało :roll:. Może kiedyś w końcu go urobię i pozwoli na jeszcze jednego psiaka.:evil_lol:

Posted

Ja sie dziwię, tyle osób pytało o małą, miała juz zainteresowana panią, i co...nadal w schronisku....
mam zajęty dt i strasznei załuje, że nei mogę jej ofiarować choc domu tymczasowego...

Posted

Malagos, tak, wielu pytalo. I sadze ze rozbilo sie o sterylke. Chcialysmy ja zrobic i dopiero wydac Pixi. I wtedy zainteresowanie jakos zmalalo. Zrobimy sterylke, tylko niech pogoda sie troche poprawi bo ciezko do schroniska dojechac. Pomijam fakt, ze po zabiegu bedzie musiala wrocic do boksu.
I wielkie podziekowania za wplate.:loveu:

Posted

Witaj Pixi.
Właśnie co z tą panią z mazur, dlaczego nikt nie chce pokochać tej malutkiej. Może jest za ładna i każdy stwierdza, że i tak szybko znajdzie swój domek.

Posted

Pani z Mazur juz sie nie odezwala. DT tez nie mamy choc pieniadze na platny by sie znalazly. Jutro ma przyjechac Pani i zobaczyc Pixi. Jesli jej piesek zaakceptuje mala, to jest nadzieja.Wtedy sterylka, sprawdzenie domu i fajne zakonczenie. Jesli nie to wracamy do poczatku. Wiec juz nawet sie nie ciesze.

Posted

Jaszo, przy tych warunkach drogowych, gdzie trudno do schronu dojechać to naprawdę tragedia:shake:
Na razie malutka jest sama w boksie, po ostatnich doświadczeniach z dt bedę się upierać przy ds i to porzadnie sprawdzonym. :shake: Możecie mnie za to znienawidzieć, ale naprawdę sie boję. Chyba że Monika się uprze i da ja do Wrocławia. Gadałam dziś z wetem. Zaadoptujemy na dniach ta kanciapkę przy gabinecie weta i możemy Pixi ciachać. Zrobi nam jak najtaniej się da.

Posted

Sprawdźcie, proszę, czy ode mnie kasa doszła, 50 zł z Lublina, z firmowego konta, ale inicjały się zgadzają /mam nadzieję, że niczego nie pokiełbasiłam w przelewach/.
Ewa S.