piechcia15 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Paulina to może weź ten kantarek i wypróbuj od raz na nim ten sprzęt?może chłopak zaczai o co chodzi w grzeczności! czy ma ktoś z was kolczatkę aby pożyczyć dla niego?to może też pomóc. Quote
ulvhedinn Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kolczatka to raczej sprzęt szkoleniowy na trening, do nauki, a nie ustrojstwo na codzienne spacery.... stosowana stale szybko przestaje dawać efekty. Quote
Kamila_s Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ufff wpadlam na chwile bo dzis zaganiana jestem na amen! Paulinko jasne..jestes zawsze mile widziana....:-)smyczki dluzszej nie mamy... xmatrix dziekuje za zgloszenia maxa do schronu... ze stron,na ktorych go umiescilam jako znlezionego...nie ma na razie zadnego odzewu... 350zl to super cena za hotelik!!!:-) co o tym myslicie?? jak daleko jest on od Wroclawia??? Quote
Kamila_s Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 dziekuje wszystkim ktorzy przybli na watek Maxa!!!!!!!!!!!! Quote
Kamila_s Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zuzia od kiedy masz miejsce w hoteliku wolne???:) widzialam teraz,ze znajduje sie kolo Zgorzelca...sliczny jest:-) Quote
malicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zapisuje sie na watek. moge jednorazowo dolozyc 20 zl. Quote
giselle4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 dzisiaj podniose...pomysle i porozsylam Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Quote
Kamila_s Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nowe kochane dziewczyny DZIEKUJE ZA ODZEW!! tak jak pisalam,wiem ile kazdy ma na glowie,ale im nas wiecej tym byc moze damy rade!! nie wiem jak sie wpisuje ikonki ,ale wysylam wam taki bukiet kwiatow:-) Quote
xmartix Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 byłyśmy tam jednak z Demi, obleciałyśmy całe te działki, nie było go, ale oczywiście mógł się gdzieś ukryć pewnie wychodzi z samego rana albo wieczora Quote
irenaka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziewczyny!! Opole odpada. W tej chwili rozmawiałam z Magdą, nie mają miejsc. Chyba się zawyję!!!! Quote
terra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Na razie mogę tylko zrobić ogłoszenia dla Maxa. Quote
piechcia15 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 matrix zbierz proszę dotycchczasowe deklaracje do pierwszego postu i pomoc jednorazową, będzie łatwiej :) Quote
PaulinaB Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ulvhedinn napisał(a):Słuchajcie mogę w razie potrzeby pożyczyć jakiś sprzęt- kantarek, linkę treningową.... to chetnie bym pozyczyla sprzet dla Maxa tylko jak mam go odebrac?jutro nie dam rady, ale w pt bym moze podjechala gdzies? jeszcze zadzwonie do Pani Danusi zeby sie umowic co do godziny A Tobie jakby pasowalo sie umowc? Quote
mysza 1 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zaznaczę i postaram się pomóc finansowo. Quote
piechcia15 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 przepraszam że zmieniam temat...ale zapraszam na 4 nowe bazarki dla Pabianickich psiaków:) http://www.dogomania.pl/threads/174849-obroA-e-smycze-psie-zabawki-i-inne-akcesoria-dla-Pabianickich-psA-w-koniec-13-12?p=13622306#post13622306 Quote
ulvhedinn Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 W piątek mi pasuje chyba dowolna godzina.... Quote
PaulinaB Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ulvhedinn napisał(a):W piątek mi pasuje chyba dowolna godzina.... to skontaktuje sie z Toba jak umowie sie z Panią Danusią odnosnie godziny ok? a moglabys podac mi nr tel i ewentualnie adres Twoj zeby podjechac po te rzeczy? czy wolisz moze gdzies na miescie sie spotkac? Quote
zuziaM Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kamila_s napisał(a):Zuzia od kiedy masz miejsce w hoteliku wolne???:) widzialam teraz,ze znajduje sie kolo Zgorzelca...sliczny jest:-) Kojce sa juz budowane, a pogoda ma byc taka w miare, wiec mysle ze do 3 tygodni powinno byc juz gotowych pierwszych kilka kojcow. Do nas prosta droga sama autostrada jakies 150 km. Watek do hoteliku jest w moim podpisie. Niestety nie aktualizowany 1. post, bo mi Dogo nie chce edytowac !!!!! Aktualizacje sa w ostatnich postach. Quote
irenaka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 zuziaM napisał(a):Kojce sa juz budowane, a pogoda ma byc taka w miare, wiec mysle ze do 3 tygodni powinno byc juz gotowych pierwszych kilka kojcow. Do nas prosta droga sama autostrada jakies 150 km. Watek do hoteliku jest w moim podpisie. Niestety nie aktualizowany 1. post, bo mi Dogo nie chce edytowac !!!!! Aktualizacje sa w ostatnich postach. Strasznie długo trzeba czekać. Nie dasz rady wcześniej choć jednego miejsca dla Maxa przygotować? Quote
Kamila_s Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Irenko nie martw sie tym Opolem... zobacz hotelik Zuzi..jest sliczny!!:-) Zuzia mozesz nam zarezerwowac juz miejsce dla Maxa????? ja bede w domu kolo 17stego...zawioze go wiec z moja mama...w tym czasie bedziemy mialy czas by zebrac deklaracje na hotelik!:-) Zuzia prosze czy moglabys potwterdzic rezerwacje dla naszego animalsa???:-) Paulinko dziekuje ci za ogromna pomoc!!!mam nadzieje,ze kolo 17stego spotkamy sie we Wrocku na jakas kawe:-)by obgadac zwierzakowe problemy:-) DZIEKUJE JAK ZAWSZE WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM,KTORE PRZYSZLY.. czytalam tez,ze ktos ofiarowal pomoc w oglaszaniu...o ile pamietam terra???:-) podsylam wiec tekst do ogloszen z allegro,ktore juz zrobilam.. http://www.allegro.pl/item835840791_przepiekny_mlodziutki_piesek_pies_szuka_domku.html Quote
Recommended Posts