Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie pisze jeszcze na 100%,ale chyba udalo mi sie....
znalazlam wyjscie i pomoc....
jak tylko bede miala 100%pewnosci i Max juz bedzie w nowym miejscu..zaraz wszystko opisze...najwazniejsze,ze jest bezpieczny i bedzie bezpieczny!
Chcialam sie zapytac czy zgodzilyby sie osoby z deklaracji jednorazowych przekazac na Fionke???
jej fundusz jest zerowy i ma tez krytyczna sytuacje

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/129203-A-lAE-sk-TG-Fiona-mA-oda-piAE-kna-idealna-dla-domatora-PILNIE-SZUKA-DS[/URL]

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marsi66 DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
zaraz bede pisala by sie dowiedziec o adres i wysle Ci na priv...

strasznie starsznie Ci dziekuje!!! w imieniu swoim ,Maxa ,a teraz Fionki:-):-):-):-)

Posted

juz wam tlumacze:-)
nie wiem dokladnie kiedy,ale rozmawialam z Beatka-nesca...ona ma bardzo dobre znajomosci:-):-)
bedzie jechal do innego tymczasu we Wroclawiu....
dokladnych szczegolow nie znam jeszcze...
wczoraj dzwonila tez jakas Pani z ogloszenia w sprawie Maxa....niestety w bloku i wszyscy najblizsi sadziedzi z psiuchami,a Pani starszawa..wiec ten sam problem jak u mojej mamy..:-)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Beata Żółkiewska[/FONT][FONT=Times New Roman]
[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]Cebulskiego 6/26[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]42-700b lubliniec[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]91 1020 1664 0000 3102 0045 0692 PKO BP[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]KONIECZNIE DOPISEK!!!! " Dla Fiony"[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

Paros DZIEKUJE!!!!:-):-):-)
Fionka to ta psiulka w moim podpisie....
byla tez na tymczasie ze swoimi dwoma dzidziusiami na tymczasie u mojej mamy...teraz jest w hoteliku..wychodzi z traumy,ale nie ma zadnych deklaracji ani pieniazkow..a na watku tez jest bardzo malo ludzi...
Fionka jest wlasnie od Beatki-nesca,ktora pomogla mi z Maxem...
dlatego uwazam,ze jest podwojnie pieknie przekazac wlasnie na Fionke fundusze Maxa:-):-)
znowu jestem szczesliwa i pelna wiary...............
Dziekuje raz jeszcze za przekazanie funduszy na Fionke!!!:-):-):-):-)

Posted

dziewczyny podaje link do FIONKI
malicja dziekuje za wplate!!!:-):):)

http://www.dogomania.pl/threads/129203-A-lAE-sk-TG-Fiona-mA-oda-piAE-kna-idealna-dla-domatora-PILNIE-SZUKA-DS?p=13705892#post13705892

ja przyjechalam wczoraj i na dobry wieczor cos wielkiego skoczylo mi na klate:)
musialam miziac lobuza do 24:00:)
bezczelnie kladzie glowe na kolanach i nie masz wyboru:):)
zezarl moja jedna rekawiczke..tak chyba mi okazal swoja sympatie:)a rano o 6..juz bylo skamlanie bo sie siusiu chcialo...:)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Paros DZIEKUJE!!!!:-):-):-)
Fionka to ta psiulka w moim podpisie...................
Dziekuje raz jeszcze za przekazanie funduszy na Fionke!!!:-):-):-):-)

Dwa dni temu wpłaciłam na Fionę 150zł :lol:

Posted

huraaaaa...dziewczyny dziekuje Wam straaaaaaaaaaaasznie!!!!:-):-)
Fionka nie ma zaplaconego za grudzien wiec bedzie bidulka teraz miala...
naprawde bardz bardzo Wam dziekuje!!!!!!!!

Posted

co do Maxa...od dzisiaj..latam z nim na spacery...faktycznie na smyczy ciagnie...nie mialam jeszcze przyjemnosci zobaczyc jaki jest gdy widzi psa:-)jakos mi sie udalo ominac inne animalsy....
kupila mu dzis kolczatke i od jutra robimy treningi antyciagnace:)
p.s moja rekawiczka dzis tez zostala pozarta:)

Posted

juz wszystko opisuje...
byla jedna Pani zainteresowana,ale mieszka w bloku,gdzie obok sa osoby z psami....potem mialam inna kobietke,ale nie zgadzala sie na wizyte przedadopcyjna...wydalo mi sie to dziwne,wiec niewypalilo...
na domek tymczasowy wroclawski dalej czekamy....ponoc dziewczyny maja jakies trudnosci.wiec Max jest na razie u nas....przez te 2 tygodnie ja chodze z nim na spacery,wiec moja mama sobie odpocznie...bede go uczyla chodzic na smyczy i jutro zaaplikuje kolczatke...takze czekamy na kontakt od dziewczyn z wroclawia,a ja wciaz szukam domku stalego...do hoteliku go nie damy bo nie damy rady finansowo..
jezeli znajdziemy Bruna..bedziemy mialy zoo,ale wezmiemy go do mojego pokoju....i potem bedziemy szukaly rozwiazania...

Posted

dziewczyny....wlasnie udalo mi sie dorwac do netu..po takim dlugim czasie...
u mnie w domu we Wrocku zepsul mi sie internet i nie moglam nic napisac....
ale juz wszytsko powoli uzupelniam...
otoz..po pierwsze bylam z Maxem u weta i by sobie porozmawiac o jego charaterze...
kupilam mu kolczatke i powiem tak..na pierwszym spacerze Max mi mial strasznie za zle ,ze jakies wielkie kolce go pija...ale juz na drugim spacerze z kolczatka..pojal,iz musi byc spokojny i na spacerkach jest naprawde aniolkiem...nie wyrywa sie juz..nie ciagnie...takze tu zostal opanowany...co do agresji do zwierzat...jak sie okazuje Max byl po prostu zazdrosny i przypuzczalnie bal sie by ktos inny nie zajal jego nowego miejsca...
z moimi sasiadkami przeprowadzalam trenningi wraz z ich pieskami...powolutku...wynik jest taki,ze Max kocha inne animalsy...nie jest wogole do nich agresywny!!!!!!!!!!!!!wychodzialm caly czas z nim i ostatnio z moja sasiadka,ktora ma amstaffa..z nim sie przebawil na podworku pol dnia!!
to jest na serio super psiulek....jest tak starsznie steskniny do czlowieka,ze caly czas trzymalby swoj lebek na kolanach...kupilam mu mase zabawek by sobie gryzl je a nic w domu....sygnalizuje wszystkie potrzeby...w domu jest spokojny i w nocy spi sobie tak zwiniety w klebuszek...ostatnio juz zrobil sie kanapowy i zasypial na tapczanie u mnie w pokoju.....uwielbia okno w moim pokoju,z ktorego patrzy sie na swiat,ptaki i wszystkie ciekawe rzeczy...
zostal odrobaczony i zaszcepiony...ma tez obrozke na pchly...
trzeba od nowa zrobic mu ogloszenia....mam kilka nowych jego zjdec,ktore postaram sie dodac...
ja powiem szzcerze jestem w nim zakochana....Max bedzie super towarzyszem...jest mega partyzantem i pieszczochem:-)

Posted

no to kamila moje gratulacje za takie osiągnięcia:)
jego postepy wiele ułatwiają. Niech mama tez próbuje z nim wychodzić puki ty jesteś.Słuchaj a kiedyś tam przy okazji brania Bruna twoja mama wspominała, że chyba w styczniu sie do ciebie wybiera, to co będzie z Maxem jesli nie znajdzie się dla niego tymczas? aczkolwiek teraz jak przełamał barierę do zwierząt to tymczasu będzie o wiele łatwiej szukac.