tula Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny zaproponujcie jakies ładne imię dla sunieczki bo ja jestem noga w wymyślaniu imion. Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Może Blanka?? Koleżanki i koledzy, potrzebny transport na trasie Sonowiec - Warszawa .PILNE. Trzeba pomóc naszej wolontariuszce. Jest na skraju załamania. http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
Asior Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 javenna, załóż temat w dziale transportowym, tak łatwiej znajdziesz transport.... Tula a może Malwinka, albo sonia, albo Kiara Quote
Anashar Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Wrzućcie ją do nas na OwP :) www.owczarki.eu/jak Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anashar']Wrzućcie ją do nas na OwP :) www.owczarki.eu/jak Nie wiem czy potrafie to zrobic ale sprobuje:) Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Niby juz dodoalam i wsztystko bylo dobrze...ale jak kliknelam zeby obejrzec dodanego psa to mi pokazalo, ze blad i ze taki plik ni istnieje:( Quote
kanna Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 bardzo bym chciała obejrzeć te filmiki..... Quote
Faerie Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jestem i ja, jak widzę ONa w potrzebie, to mi się serce kraja... Kiara ślicznie brzmi! Mam jeszcze duuuużo książek na pawlaczu, sukcesywnie wystawiam na allegro, mogę zacząć zbierać grosiki dla smutnej dziewczyny, czy znajdzie się dla niej jakiś DT? Niestety, poza drobną pomocą finansową nie mam jak jej inaczej wesprzeć... Quote
tula Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='kanna']bardzo bym chciała obejrzeć te filmiki.....[/QUOTE] Kanna chętnie bym je zamieściła na dogo ale nie mam pojęcia jak to się robi, jak ktos potrafi to bardzo proszę o wskazówki. Faerie myślę że Kiara to bardzo ładne imię, dziewczyny co myślicie? Faerie bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy na pewno się przyda, zobaczymy co powie Wlodi jak się mała na spacerach zachowuje i czy mozna ją spróbowac ogłaszać, ale faktycznie DT by się bardzo przydał.. Quote
Cantadorra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Zapytajcie weta o lek na depresje. Warto podac. Jesli nie, to zapytam swojego. Moge nawet podeslac taki lek. Tylko, czy ktos jej go bedzie regularnie podawac? Quote
red Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Najlepszym lekarstwem dla KIARY byłby dom, choćby tymczasowy....Gonia66 chce umieścić sunię na owczarkach, ale coś jej nie wychodzi, pomóżcie.... Quote
Asior Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 czyli zostałam matką chrzestną Kiary :multi: Tula dawaj te zdjęcia do mnie na maila : [email protected] Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='red']Najlepszym lekarstwem dla KIARY byłby dom, choćby tymczasowy....Gonia66 chce umieścić sunię na owczarkach, ale coś jej nie wychodzi, pomóżcie....[/QUOTE] Nawet zamieścilam..ale nie ma:(...a ja sie zarejestrowalam, zrobilam wszystko, jak trzeba, pokazalo, ze dobrze, a nie ma nic:( Quote
tula Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Asior']czyli zostałam matką chrzestną Kiary :multi: Tula dawaj te zdjęcia do mnie na maila : [email protected] Asior ale to są filmiki nie fotki mogę Ci przesłać, ale nie wiem czy Ci się pootwierają bo ja miałam z tym spory problem, musiałam sobie ściągać program bo tylko tak mi otworzyło. Quote
Asior Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='tula']Asior ale to są filmiki nie fotki mogę Ci przesłać, ale nie wiem czy Ci się pootwierają bo ja miałam z tym spory problem, musiałam sobie ściągać program bo tylko tak mi otworzyło.[/QUOTE] dawaj :) nie ma problemu ... format sobie przerobię ;) Quote
Cantadorra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jasne, ze DT, czy DS jest najwazniejszy, ale do czasu poki go nie ma, to warto ratowac jej ogon! Nie ma szans na sprobowanie antydepresantami? A z tego co pamietam, to Asior ma doswiadczenie z gryzieniem ogona u Brytanka. Quote
tula Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hej Asiorku próbowałam wczoraj wysłac do Ciebie filmiki, ale każdy ma po ok 90 Mb i nie przechodzą niestety:( Dzisiaj rozmawiałam z p.Anią, kierowniczką schroniska, powiedziała mi że teraz ogon suni wygląda i tak o wiele lepiej niż w momencie kiedy ją przywieziono do schronu, przychodzi do niej co jakiś czas jakiś wolontariusz i wyprowadza ją na spacery. Dodatkowo obok schroniska jest firma i pracownicy tej firmy chcą przygarnąć do siebie Kiarę, mieszkałaby na terenie firmy. Pani Ania rozmawiała z nimi i tłumaczyła że sunia potrzebuje duzo uwagi i towarzystwa ludzi, zobaczymy co z tego bedzie. W każdym razie jak tylko dostanę jakieś nowe fotki Kiary to sama też ją będę ogłaszać bo myślę że o wiele lepiej byłoby gdyby sunia trafiła do domu, w którym byłaby w centrum zainteresowania. Quote
epe Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy dobrze zrozumiałam,że sunia do schronu trafiła z krwawiącym ogonem? A ona z interwencji,czy właściciele "kochani" ją oddali? W takim razie sunia ABSOLUTNIE NIE MOŻE zostać zabrana do firmy,bo jak to w firmie- nikt się psem nie zajmuje i tam też będzie sobie wygryzać ogon i nikt nawet tego nie zauważy! W schronie przynajmniej ma opiekę weta! Quote
red Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ja też nie widze jej w firmie, ona musi mieć człowieka, który ją pokocha z wzajemnością. da jej dużo ciepła. Wiemy jak jest w firmach....... Quote
Asior Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 wieczorkiem Ci podam adres na jaki wrzucisz ten filmik (nie mailowy tylko na upload ) Quote
tula Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Z tego co mówiła p.Ania to Kiara została gdzieś znaleziona jak sie błąkała i ogon wtedy był w złym stanie. Ja też bym wolała zeby trafiła do domku a nie do firmy, mam nadzieję że jak zaczne ją ogłaszać to się zgłosi jakiś odpowiedni. To czekam Asiorku na adresik:) Quote
kanna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a firma nie mogła by być domkiem tymczasowym?.....jeśli blisko, jest dozór a sunia przy ludziach może odrzyć ...może warto spróbować? Quote
Recommended Posts