Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]POMOCY!!!![/B]

o 12.30 naul.Batorego w okolicy kościoła zobaczyłyśmy[B] psa obdartego ze skóry!!!!!
zadzwoniłam [/B]na komisariat, dali nr do TOz, nawet mieli przyjechac ale pies przepadł!!!!
oprócz mnie na komisariat zgłosił to jeszcze jeden pan. policja nic nie zrobi! pies jest skazany na śmierć! zasugerowali mi, zeby go złapać na smycz!!!! :mad:
pies ma zdartą skórę z połowy ciała, jeden bok, między pzednimi a tylnymi łapami
jeździłysmy po okolicy prawie godzinę, w okolicach kościoła, nawet kilka osób go widziało, ale nie udało nam sie go namierzyc!!!

BŁAGAM!!! jeśli są osoby z Ząbek lub okolic- rozglądajcie sie! MOże uda sie go uratować?

pies jest duży, rudy i biegł! tzn szybko szedł! sam, wiec łapy na sprawne. musi cierpieć, byc w szoku :placz: ludzi pełno, bo wychodziliz kościoła, i szli do kościoła, ale nie uzyskałysmy pomocy :placz:

nie znam nikogo z okolic! :placz:

ja juz nic nie moge zrobić, błagałąm policje o patrol ale był na interwecnji i koniec- w doopie mnie mieli....

Posted

czy jest ktoś z Ząbek? czy ktoś go widział? czy ktoś mu pomoże?
objeździłyśmy sporo ulic dookoła kościoła, po kilka razy :( ale nie widziałyśmy go ponownie....
same, jednym autem...

Posted

[quote name='eloise'][B]POMOCY!!!![/B]

o 12.30 naul.Batorego w okolicy kościoła zobaczyłyśmy[B] psa obdartego ze skóry!!!!!
zadzwoniłam [/B]na komisariat, dali nr do TOz, nawet mieli przyjechac ale pies przepadł!!!!
oprócz mnie na komisariat zgłosił to jeszcze jeden pan. policja nic nie zrobi! pies jest skazany na śmierć! zasugerowali mi, zeby go złapać na smycz!!!! :mad:
pies ma zdartą skórę z połowy ciała, jeden bok, między pzednimi a tylnymi łapami
jeździłysmy po okolicy prawie godzinę, w okolicach kościoła, nawet kilka osób go widziało, ale nie udało nam sie go namierzyc!!!

BŁAGAM!!! jeśli są osoby z Ząbek lub okolic- rozglądajcie sie! MOże uda sie go uratować?

pies jest duży, rudy i biegł! tzn szybko szedł! sam, wiec łapy na sprawne. musi cierpieć, byc w szoku :placz: ludzi pełno, bo wychodziliz kościoła, i szli do kościoła, ale nie uzyskałysmy pomocy :placz:

nie znam nikogo z okolic! :placz:

ja juz nic nie moge zrobić, błagałąm policje o patrol ale był na interwecnji i koniec- w doopie mnie mieli....[/QUOTE]

Zadzwoń do Fundacji Maja, działa na terenie Zielonki i okolic
p. Joanna tel. 507 132 363

Posted

[B]Czy mamy ratować tego psa? Potrzebny kontakt do Ciebie aby dopytać o szczegóły chociażby miejsca, abyś pokierowała ekipę.
[SIZE=4][COLOR=Red]
CZAS SIĘ LICZY![/COLOR][/SIZE]
[/B]

Posted

jedzie tam ambulans z ambuvetu

ja też przyjadę
nie moge na długo ale jadę

psa widziałam na BATOREGO okolice kościoła (okolice zwirki, Wigury)

jestem odcięta od kompa :(

Posted

[quote name='eloise']jedzie tam ambulans z ambuvetu

ja też przyjadę
nie moge na długo ale jadę

psa widziałam na BATOREGO okolice kościoła (okolice zwirki, Wigury)

jestem odcięta od kompa :([/QUOTE]

[B]OK Emir tez do Ciebie dzwoni [/B]

Posted

Boziu jedyny, pomóż. Tyle tych bied. Dopiero co wróciłam z poszukiwań Miszki i ... dupa :(

Matko jedyna, czy coś wiadomo w sprawie Rudego??? Dajcie znać bo zwariuję !!! Znalazł go juz ktoś?

Posted

[quote name='Aga-33-76']Boziu jedyny, pomóż. Tyle tych bied. Dopiero co wróciłam z poszukiwań Miszki i ... dupa :(

Matko jedyna, czy coś wiadomo w sprawie Rudego??? Dajcie znać bo zwariuję !!! Znalazł go juz ktoś?[/QUOTE]

czy ktos juz cos wie

Posted

Psiak wrócił do domu.

Ewa pojechała jeszcze raz z Remberowa do Ząbek.
Zaczepiła pierwsze napotkane osoby - dwóch chłopaków. Byli bardzo zdziwieni jej pytaniem, o psa - a okazali się synami właścicieli. Pies sam wrócił do domu, rodzice wezwali weta.
W/g chłopców - widok byl przerażający... dlatego woleli opuścić podwórko.

Przekazuję o, co usłyszałam przez telefon od Ewy.

Posted

...no.

a ktoś jest to wszystko w stanie sprawdzić? że to faktycznie są jego właściciele i że to co mówią jest prawdą? no i co z nim się teraz dzieje?

dziwne naprawdę...

z resztą to już podchodzi pod art 77 k.w. (sam brak nadzoru)