eloise Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [B]POMOCY!!!![/B] o 12.30 naul.Batorego w okolicy kościoła zobaczyłyśmy[B] psa obdartego ze skóry!!!!! zadzwoniłam [/B]na komisariat, dali nr do TOz, nawet mieli przyjechac ale pies przepadł!!!! oprócz mnie na komisariat zgłosił to jeszcze jeden pan. policja nic nie zrobi! pies jest skazany na śmierć! zasugerowali mi, zeby go złapać na smycz!!!! :mad: pies ma zdartą skórę z połowy ciała, jeden bok, między pzednimi a tylnymi łapami jeździłysmy po okolicy prawie godzinę, w okolicach kościoła, nawet kilka osób go widziało, ale nie udało nam sie go namierzyc!!! BŁAGAM!!! jeśli są osoby z Ząbek lub okolic- rozglądajcie sie! MOże uda sie go uratować? pies jest duży, rudy i biegł! tzn szybko szedł! sam, wiec łapy na sprawne. musi cierpieć, byc w szoku :placz: ludzi pełno, bo wychodziliz kościoła, i szli do kościoła, ale nie uzyskałysmy pomocy :placz: nie znam nikogo z okolic! :placz: ja juz nic nie moge zrobić, błagałąm policje o patrol ale był na interwecnji i koniec- w doopie mnie mieli.... Quote
eloise Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 czy jest ktoś z Ząbek? czy ktoś go widział? czy ktoś mu pomoże? objeździłyśmy sporo ulic dookoła kościoła, po kilka razy :( ale nie widziałyśmy go ponownie.... same, jednym autem... Quote
paros Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='eloise'][B]POMOCY!!!![/B] o 12.30 naul.Batorego w okolicy kościoła zobaczyłyśmy[B] psa obdartego ze skóry!!!!! zadzwoniłam [/B]na komisariat, dali nr do TOz, nawet mieli przyjechac ale pies przepadł!!!! oprócz mnie na komisariat zgłosił to jeszcze jeden pan. policja nic nie zrobi! pies jest skazany na śmierć! zasugerowali mi, zeby go złapać na smycz!!!! :mad: pies ma zdartą skórę z połowy ciała, jeden bok, między pzednimi a tylnymi łapami jeździłysmy po okolicy prawie godzinę, w okolicach kościoła, nawet kilka osób go widziało, ale nie udało nam sie go namierzyc!!! BŁAGAM!!! jeśli są osoby z Ząbek lub okolic- rozglądajcie sie! MOże uda sie go uratować? pies jest duży, rudy i biegł! tzn szybko szedł! sam, wiec łapy na sprawne. musi cierpieć, byc w szoku :placz: ludzi pełno, bo wychodziliz kościoła, i szli do kościoła, ale nie uzyskałysmy pomocy :placz: nie znam nikogo z okolic! :placz: ja juz nic nie moge zrobić, błagałąm policje o patrol ale był na interwecnji i koniec- w doopie mnie mieli....[/QUOTE] Zadzwoń do Fundacji Maja, działa na terenie Zielonki i okolic p. Joanna tel. 507 132 363 Quote
tripti Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Aga-33-76 jest z Ząbek, podeślę jej wątek. Zawsze jest bardzo bardzo pomocna. Aby nie mnożyć postów, melduję, że wątek przesłany do Agi. Quote
anciaahk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tacy chrześcijanie tfu tfu. Eloise mogę tylko podnieść, nie wiem nawet gdzie są Ząbki :( Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [SIZE=4][B]Podaj kontakt do siebie jak najszybciej będziesz potrzebna aby pomóc zlokalizować psa[/B][/SIZE] Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [B]Czy mamy ratować tego psa? Potrzebny kontakt do Ciebie aby dopytać o szczegóły chociażby miejsca, abyś pokierowała ekipę. [SIZE=4][COLOR=Red] CZAS SIĘ LICZY![/COLOR][/SIZE] [/B] Quote
eloise Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 jedzie tam ambulans z ambuvetu ja też przyjadę nie moge na długo ale jadę psa widziałam na BATOREGO okolice kościoła (okolice zwirki, Wigury) jestem odcięta od kompa :( Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='eloise']jedzie tam ambulans z ambuvetu ja też przyjadę nie moge na długo ale jadę psa widziałam na BATOREGO okolice kościoła (okolice zwirki, Wigury) jestem odcięta od kompa :([/QUOTE] [B]OK Emir tez do Ciebie dzwoni [/B] Quote
malagos Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Rany boskie, on jest w totalnym szoku! Po jakimś wypadku pewnie! Quote
eloise Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Fundacja Maja powiedziała, ze sie nim zajmie jeśli go znajdziemy :( Quote
Awit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O Jezu;-( Scisnęło mnie wewnątrz, biedny pieseczek, taki ból, taki szok. Dramat;-( Quote
Aga-33-76 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Boziu jedyny, pomóż. Tyle tych bied. Dopiero co wróciłam z poszukiwań Miszki i ... dupa :( Matko jedyna, czy coś wiadomo w sprawie Rudego??? Dajcie znać bo zwariuję !!! Znalazł go juz ktoś? Quote
marqs68 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Aga-33-76']Boziu jedyny, pomóż. Tyle tych bied. Dopiero co wróciłam z poszukiwań Miszki i ... dupa :( Matko jedyna, czy coś wiadomo w sprawie Rudego??? Dajcie znać bo zwariuję !!! Znalazł go juz ktoś?[/QUOTE] czy ktos juz cos wie Quote
Abrakadabra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Psiak wrócił do domu. Ewa pojechała jeszcze raz z Remberowa do Ząbek. Zaczepiła pierwsze napotkane osoby - dwóch chłopaków. Byli bardzo zdziwieni jej pytaniem, o psa - a okazali się synami właścicieli. Pies sam wrócił do domu, rodzice wezwali weta. W/g chłopców - widok byl przerażający... dlatego woleli opuścić podwórko. Przekazuję o, co usłyszałam przez telefon od Ewy. Quote
anciaahk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Szczęście w nieszczęściu, że znalazł właścicieli. Mam nadzieję, że wydobrzeje. Quote
Abrakadabra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Swoją drogą - zastanawiam się, czy był to wypadek samochodowy? Czy ktoś mu "pomógł"? Quote
anciaahk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Abrakadabra']Swoją drogą - zastanawiam się, czy był to wypadek samochodowy? Czy ktoś mu "pomógł"?[/QUOTE] Też się właśnie zastanawiam. Quote
mru Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ...no. a ktoś jest to wszystko w stanie sprawdzić? że to faktycznie są jego właściciele i że to co mówią jest prawdą? no i co z nim się teraz dzieje? dziwne naprawdę... z resztą to już podchodzi pod art 77 k.w. (sam brak nadzoru) Quote
Recommended Posts