J_ulia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Odi napisał(a):J_ulio, na Tobie, jak zawsze - można polegać. :oops::oops::oops: Jutro na 15. 00 jestem umówiona na kawkę u Sabuni :) i jej nowej rodzinki. Przekaże mizianki i pozdrowienia od wszystkich Cioteczek :loveu: Quote
Odi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Czekam niecierpliwie na fotki i ucałuj ode mnie Sabunię, a Rodzinkę serdecznie pozdrów. Quote
J_ulia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wizyta wypadła bardzo , bardzo dobrze :) Sabunia ma się świetnie. To inny pies! Widać ,że jest kochana i dopieszczana. Pani nie mogła się jej nachwalić , ale chyba najbardziej zachwycony z Sabci jest jej Pan ;) Saba poza nim świat nie widzi. Zdjęcia to świetnie obrazują. Możecie wierzyć lub nie , ale sunia , która przed adopcją nie znała żadnej komendy teraz pięknie siada, daje łapkę, waruje, przynosi smycz, kapcie ... Z dziećmi również bardzo dobrze się dogaduje ,czytuje słowa jej Pańci " Sabunia to idealny dla naszej rodziny pies, przerosła nawet nasze wyobrażenia... ;)" Mam zdjęcia , ale dzisiaj ich nie wrzucę bo.... nie umiem znaleźć kabelka od aparatu... jutro rano poszukam i zaraz zamieszczę ,żeby Cioteczki i Wujkowie mogli zobaczyć i pozachwycać się :) Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Suuuuuper ! Cudna sunieczka i widac ,że szczesliwa ! Quote
Asiaczek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Widać, kogo kocha najbardziej! http://img22.imageshack.us/img22/4927/dscf0233e.jpg pzdr. Quote
Odi Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Podziwiamy, podziwiamy - superowe zdjęcia ze szczęśliwą Sabunią :multi: Niesamowici, wspaniali Ludzie - Państwo Opiekunowie:modla::Rose: Sabuni. Sabunia okazała się być Bardzo Mądrą Psią Dziewczynką :loveu: Dziękuję Ci J_ulio za odwiedziny i krzepiącą relację :kiss_2: Quote
Monika z Katowic Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A Gucio?:loveu::loveu: Co u kochanego Gucia?:loveu::loveu: Juli_o? Pewno wiele wiesz o psiaczku... Quote
J_ulia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Monika z Katowic napisał(a):A Gucio?:loveu::loveu: Co u kochanego Gucia?:loveu::loveu: Juli_o? Pewno wiele wiesz o psiaczku... Jak miło ,że ktoś pyta ;) Z panią Gucia jesteśmy w stałym kontakcie. Co jakiś czas dostaje od niej zdjęcia Gutka w formie tradycyjnej :) listownie;) Ostatnie zdjęcia przyszły w zeszłym tygodniu, ale nie mam ich na razie zeskanowanych, ale mogę zdjęcia z ostatnich dwóch listów ... :) Quote
J_ulia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Mam jeszcze trochę z kolejnego listu ale muszę poszukać ;) Quote
malibo57 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jakoś te dwa psiaki zapadły mi "w oko" - cieszę się razem z Wami:) Quote
J_ulia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Foteczki z listopada :) o te z zeszłego tygodnia muszę pomolestować TŻ żeby mi je zeskanował... Quote
Monika z Katowic Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Miło oglądać te dwie bardzo szczęśliwe adopcje!:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jak śmiesznie trzyma uszka:) http://img217.imageshack.us/img217/7685/18632043.jpg Fajnie pooglądac takie słoneczne zdjęcia:) Pzdr. Quote
Recommended Posts