Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odi napisał(a):
J_ulio, na Tobie, jak zawsze - można polegać.

:oops::oops::oops:

Jutro na 15. 00 jestem umówiona na kawkę u Sabuni :) i jej nowej rodzinki. Przekaże mizianki i pozdrowienia od wszystkich Cioteczek :loveu:

Posted

Wizyta wypadła bardzo , bardzo dobrze :)

Sabunia ma się świetnie. To inny pies! Widać ,że jest kochana i dopieszczana. Pani nie mogła się jej nachwalić , ale chyba najbardziej zachwycony z Sabci jest jej Pan ;) Saba poza nim świat nie widzi. Zdjęcia to świetnie obrazują. Możecie wierzyć lub nie , ale sunia , która przed adopcją nie znała żadnej komendy teraz pięknie siada, daje łapkę, waruje, przynosi smycz, kapcie ... Z dziećmi również bardzo dobrze się dogaduje ,czytuje słowa jej Pańci " Sabunia to idealny dla naszej rodziny pies, przerosła nawet nasze wyobrażenia... ;)"

Mam zdjęcia , ale dzisiaj ich nie wrzucę bo.... nie umiem znaleźć kabelka od aparatu... jutro rano poszukam i zaraz zamieszczę ,żeby Cioteczki i Wujkowie mogli zobaczyć i pozachwycać się :)

Posted

Podziwiamy, podziwiamy - superowe zdjęcia ze szczęśliwą Sabunią :multi:
Niesamowici, wspaniali Ludzie - Państwo Opiekunowie:modla::Rose: Sabuni.
Sabunia okazała się być Bardzo Mądrą Psią Dziewczynką :loveu:

Dziękuję Ci J_ulio za odwiedziny i krzepiącą relację :kiss_2:

• 9 months later...
Posted

Monika z Katowic napisał(a):
A Gucio?:loveu::loveu: Co u kochanego Gucia?:loveu::loveu:
Juli_o? Pewno wiele wiesz o psiaczku...

Jak miło ,że ktoś pyta ;)
Z panią Gucia jesteśmy w stałym kontakcie. Co jakiś czas dostaje od niej zdjęcia Gutka w formie tradycyjnej :) listownie;)
Ostatnie zdjęcia przyszły w zeszłym tygodniu, ale nie mam ich na razie zeskanowanych, ale mogę zdjęcia z ostatnich dwóch listów ... :)