Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Nektar właśnie wrócił z ogrodu. Był zachwycony śniegiem, biegał skakał szalał, i wpadał do noska :evil_lol: Zaczęłam też Nektara przyzwyczajać do budy, bo byłby wspaniałym psem stróżującym. Wogóle jest taki cudowny i kochany i ma coraz dłuższe łapki :loveu:

Posted

kakaicezar napisał(a):
Też tak myśle , bo tu na ziemi nie ma sprawiedliwości.......tylko u Pana Boga

Mam nadzieję,ze jak bedzie siedziała przy Wigilijnym stole,to jej stanie przed oczami zagłodzona sunia

Nemo,tez ma coraz dłuzsze łapki i szaleje z Bajką.Jest bardzo pocieszny.Juz nauczył sie żebrac i siedzi razem ze stadkiem oczekujac na smakołyki

Posted

majku33krakow napisał(a):
ja wiem ze napewno odpowie przed sadem najwyzszym czyli przed Panem Bogiem

Dla mnie to niewielka pociecha. Wolałabym, aby na ziemi spotkala ja kara.

Posted

bela51 napisał(a):
Dla mnie to niewielka pociecha. Wolałabym, aby na ziemi spotkala ja kara.

Już ją spotkała. Zapewniam Cię, że opinia osoby okrutnej nikomu nie jest obojętna. A w małych miastach ludzie są rozpoznawalni.
No i jeszcze perspektywa procesu sądowego.
Jednak najdotkliwszą karą - według mnie - byłaby kara obudzonego sumienia.
I takiej kary jej życzę.

Posted

jola_li napisał(a):
Już ją spotkała. Zapewniam Cię, że opinia osoby okrutnej nikomu nie jest obojętna. A w małych miastach ludzie są rozpoznawalni.
No i jeszcze perspektywa procesu sądowego.
Jednak najdotkliwszą karą - według mnie - byłaby kara obudzonego sumienia.
I takiej kary jej życzę.

Zakladajac,ze ma sumienie w takim znaczeniu jak my to rozumiemy.Mnie sie wydaje,ze tylko obawa przed karą powoduje ze moze czynic jakiekolwiek ruchyGdyby miała faktycznie sumienie,to nie pozwoliłoby ono jej spokojnie spac wiedząc,ze gdzies tam sa głodujace i cierpiące psy za któe ona jest odpowiedzialna.

Posted

BajkaB napisał(a):
Zakladajac,ze ma sumienie w takim znaczeniu jak my to rozumiemy.Mnie sie wydaje,ze tylko obawa przed karą powoduje ze moze czynic jakiekolwiek ruchyGdyby miała faktycznie sumienie,to nie pozwoliłoby ono jej spokojnie spac wiedząc,ze gdzies tam sa głodujace i cierpiące psy za któe ona jest odpowiedzialna.

Dlatego napisałam o karze OBUDZONEGO sumienia.
Oby się obudziło. Czasami - nieraz nawet po długim czasie - tak się zdarza.

Posted

Mały Nemo oczarowuje wszystkich.Jest tak pogodnym i wesołym psiaczkiem,ze wszystkie moje ogony bawią sie z nim ile tylko zechce

Tylko prosze mi nie mówic,ze kolorystycznie pasuje do stadka..:mad:

Posted

bela51 napisał(a):
Kiedy naprawde pasuje kolorystycznie. :evil_lol: Tylko jakies łaciate cudo zaburzyło harmonie kolorów.:roll:

Łaciate cudo,to sunia moich rodziców Bella..Oczywiście wyadoptowana przeze mnie..I kolory tez ma pasujace do Nemusiowego futerka.Zreszta Bella jest absolutnie zakochana w maluszku
A co do koloru to powiem,ze przez ten dobór kolorów mam juz 5 ogonów :evil_lol:

Posted

BajkaB napisał(a):
Łaciate cudo,to sunia moich rodziców Bella..Oczywiście wyadoptowana przeze mnie..I kolory tez ma pasujace do Nemusiowego futerka.Zreszta Bella jest absolutnie zakochana w maluszku
A co do koloru to powiem,ze przez ten dobór kolorów mam juz 5 ogonów :evil_lol:

Zdecydowanie nie do pary:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: