Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z Barnejem jest bardzo fajnie , zaaklimatyzował sie świetnie -już tak nie biega za wszystkim , żeby pooglądać , bo przez pierwsze dni wszystko aż nadmiernie go interesowało kilka rzeczy naraz
lubi się bawić , do wszystkich psów jest łagodny , kotów tez
plisss szukajmy mu domu!!!

Posted

tak ,z mari pojedziemy , może jeszcze uda się bardziej profesjonalnie zrobić go-i , zresztą Arni też czeka na wolnąchwilę żeby porobić, tak , że chęci są

Posted

już dzwonie do mari żeby wkleiła fotki , ja tez mam jednego zainteresowanego ,Barney jest bardzo zywotny , stale w ruchu , ma pełno swoich spraw i wszystko go interesuje -wulkan energii i łagodności

Posted

mari23 napisał(a):
Asti się czai ?????
raczej zasypia z nudów czekając na swoja kolejkę do fotografa :) :) :)

hehe sobie żartuje bo on taki "agresor" ;)
Ile sztuk żeście obfotografowali?

Posted

kora78 napisał(a):
to mamy juz 2 osoby zainteresowane? o jacie!! a foty piekne! jaki barni wyczesany, wykapany, wypachniony :)

o tak Kora, zwłaszcza widać ze wypachniony ;)
Ale uśmiechnięty, no nie?

Posted

obfotografował Arni , sam!!!
ale doktor dzisiaj wrócił na włości w paszcze psów , więc Arni może trochę odetchnie
a obfotografował ...wszystkie psy w hoteliku
profesjonalnie

Posted

ja nie mogę się nadziwić, że w schronie barney zawsze\siedział z tyłu w kojcu, nigdy prawie tyłka do krat nie ruszył do nas. a tu taki szaleniec energiczny! nadrabia chłopak zaległości :) ale on się musiał męczyć za kratami :(
co za debil go porzucił!!